Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Noću me boli želudac

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Noću me boli želudac

Cure možda će vam se činiti smješnim, ali meni i nije tako.
    Naime, po noći me počne boliti želudac. Boli me jako toliko da me probudi. Ujutro kad se ustaem kao da ništa nije bilo. I noćas mi je tako bilo. Mogu si opipati i dio gdje me boli.
    Jel neka od vas imala slična iskustva?
    Jel moguće da me boli zbog konzumacije mlijeka i mliječnih proizvoda (nisam sigurna, ali me boli u one noći kad sam danom jela nešto na bazi mlijeka)?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

boli i mene (i u trudnoći i van nje). to su ti simptomi gastritisa. a sad što ti smeta od hrane je skroz individualno.
    jedino što mene ne prođe ta bol, ako nešto malo ne pojedem - keks il komad kruha npr.
    pretpostavljam da si trudna - u trudnoći su meni problemi sa želucem bili jači. vidi kad rodiš hoće li prestati.
    mislim da smiješ rennie. nije ti loš ni onaj petrovićev med za želudac...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

u kojem si tjednu? možda te to samo beba žulja za tbuh. meni je na slezeni bila

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

jutreko,
    u 12. tj. sam. Utješile ste me, ja sam sebi nakon googlanja odmah dijagosticirala žučne kamence, , užas jel da. Paničar sam i tak me bila držala neka panika.
    Izgleda da reagiram ipak na mlijeko: jučer ga nisam ni takla i noćas mi je bilo ok.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

uciteljica nije ništa strašno!!! Nisu to nikakvi želučani problemi zbog neke bolesti nego trudnoće, a nekim ženama u trudnoći zna žgaravica smetati toliko jako...čak i da želudac boli...sve je to u trudnoći normalno isto kao i što je normalno da toga uopće nema.

Moj savjet, nemoj jesti prije spavanja, a tešku hranu koja se dugo probavlja nemoj jesti iza šest sati. Spavaj na lijevom boku s lagano uzdignutom glavom, pojačaj kušin, stavi neki manji na njega da ti je veća uzvisina. Trebalo bi biti lakše.

Želudac čudno boli, ponekad bol refleksno prelazi i na druga područja, najčešće područje srca (ja mislila da me boli srce) i čak iza leđa.

Imam problema s želucem i više sam magistrirala. Otkad sam ostala trudna niti jednom nisam osjetila žgaravicu, bol ili bilo što slično. Vidiš ti što je majka priroda.

uciteljica probaj pa mi baš javi da li pomaže ako ne pokušat ćemo dalje

Sretno

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj uciteljica prvotno napisa
    Izgleda da reagiram ipak na mlijeko: jučer ga nisam ni takla i noćas mi je bilo ok.
    Može biti. Nije kod svih isto pa obično ljudi sami pronađu što im paše, a što ne. Mlijeko se inače i izbjegava kod žgaravica i bolova, rajčica također, kava, čaj, čokolada, ljuto, pržen na ulju, masno, itd...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pepita hvla na savjetu. Ne jedem polije 6 i zadnje dane mi je skroz ok. Milijeko i mliječne proizvode jedem iskljuivo ujutro. Za sad je sve ok.
    :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •