Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: DV Zvončić - Voltino

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno DV Zvončić - Voltino

Evo i ja gnjavim s iskustvima iz vrtića!! Ajde curke pliz, ako nečije dijete ide tamo! Kak ste zadovoljne, kakve su tete, prehrana?

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pa kaj nitko?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo mene s iskustvima koja su pozitivna. Mada ću ja govoriti u prošlosti jer je moje starije dijete išlo tamo od jaslica pa do škole, a mlađe smo prebacili nakon jaslica (preseljenje). Imali smo iste tete (oboje djece) u jaslicama s kojima sam bila preeezadovoljna, obostrana suradna u korist dijece. U vrtićkoj grupi starije dijete je imalo tetu koja je meni bila teta (!?) i jednu malđu. Što se prehrane tiče, prošle šk. god. 2006/07 još nije bila uvedena "zdrava prehrana", ali znam da je kod mlađeg dijeteta bila djevojčica vegetarijanka i to se uvažavalo i moglo se dogovoriti s tetama ako ne želite too much slatkiša za svoje dijete. Vrlo pozitivna iskustva!!!

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mene isto zanimaju iskustva s ovim vrtićem.
    Čula sam da još ima mjesta za upis ,a kako se nismo uspjeli upisati u Malešnici ,tražimo neko rješenje.

Naišla sam na tekst na stranici javno.hr o ovom vrtiću ,a budući da ga još nisam vidjela kako izgleda zanima me da li je ovo istina:

http://www.javno.com/hr/zagreb/clanak.php?id=113568

Bila bi zahvalna na bilo kakvom iskustvu

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Naša iskustva su i pozitivna i negativna. Prva godina nam je bila užasno traumatična, dugotrajna i teška adaptacija dodatno otežana stalnim boleštinama. Druga jaslička godina je bila već nešto lakša, a s trećom (prvom vrtićkom) sam prezadovoljna. Za to su prije svega zaslužne naše drage tete sa svojim toplim i individualanim pristupom svakom djetetu (što mi je u jaslicama nedostajalo, iako mislim da su i jasličke tete bile relativno ok)...

Vrtić radi na 5 lokacija, u jaslice smo išli u centralni objekt (mislim da su svi jasličari tamo), i on nije u tako derutnom stanju kao objekt u Voltinom.
    Btw još 2006 raspisan natječaj za arhitektonsko rješenje novog objekta:
    http://www.d-a-z.hr/ostalo/natjecaji...ic-zvoncic.htm
    A da li i kad će se stvarno početi nešto i graditi, uopće ne želim komentirati
    Sad smo u Golikovoj, i taj je objekt koliko-toliko ok, s tim da je vrtićko dvorište u jako, jako lošem stanju...

Hrana je do ove godine bila poprilično loša, a s uvođenjem "zdravog jelovnika" je poboljšana, iako mi se čini da onome tko jelovnike smišlja definitivno nedostaje kreativnost, a mogao bi se svakao malo bolje prilagođavati godišnjim dobima i trenutno dostupnim namirnicama...

Da ne dužim, pitajte sve što vas zanima

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mia iće ići u onaj vrtić iza Dione i čini mi se totalno ok, koliko sam uspjela vidjeti! Izgleda mi dosta uredno unutra i koliko sam uspjela vidjeti dvorište je skroz ok! Jel to centralni objekt?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala na odgovoru!
    Danas ćemo otići do vrtića i pogledati kakva je situacija sa slobodnim mjestima.
    A o kojem se objektu radi u onom tekstu u novinama?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •