Ovako.. Slucajno sam naisla na ovu temu i samo se zbog toga isla registrirati da bih mogla odgovoriti na ovu temu...

Dakle imam sleepy wrap od 2009 godine to je bio poklon moje sogorice kad se rodila moja princeza. Sw je nesto najbolje sto sam imala priliku probati i imati. Od prvog dana nosila sam ju u njemu (okrenutu prema sebi). Naravno malo smo bile nespretne prvih par puta al tako je sa svim novim. Nemoram ni govoriti da bi zaspala u roku pet min., a mamine ruke slobodne za obavljanje bilo cega. Kad je malo narasla (tj. Kad je svoju glavicu cvrsto drzala) okretali smo je naprijed da gleda. Sto se tice debljine materijala M je rodena krajem petog mjeseca tak da smo se cijelo ljeto nosili u njemu.. Ona samo u peleni (jer sw je napravljen od finog pamuka pa nema straha od osipa i znojenja od sintetike i slicnih umjetnih materijala...) a mama samo u grudnjaku ili majci na bretele ( sw kad ga lijepo zavezes oko sebe pokriva sve tak da se nis ne vidisluzio i kao majca :D)
nadalje... Ostao je iste boje i nimalo se nije rastegnuo i nakon 3 i pol godine. M sam nosila u tome recimo kad smo isli na more ( plazu) sa njene pune dvije godine i to na ledima ( malo je komplicira ije za stavit dijete al zato mora biti veliko da razumije kad mu kazes di da stavi nogu ili ruku) i nimalo se nije rastegnuo iako smo do plaze pjesacili oko 3-4km niti mi je bilo tesko ju nositi. A sad je sleepy wrap naslijedio mali braco N koji sa istim uzitkom se nosi u svojoj omiljenoj marami Ima 2.5mjeseca i nikakvih problema nije bilo za nositi (mama se vec ispraksala sa vezanjem i nosenjem) takoder zaspe u sekundi i mozemo do mjeseca ako treba:D

Citam tu kako mame odustaju od sw sa sest mjeseci jer im je kao dijete preveliko??? Ne kontam.. Wrap je namjenjen do 16kg samo malo jace zategnuti maramu (nista ih nece boljeti ni zuljati) samo ne naravno pretjerano jako... I to je to :D ako imate jos kakva pitanja ili nedoumice oko swa rado cu vam pomoci, jer kao sto i sami vidite nemogu skriti odusevljenje njime :D:D:D:D <3<3