-
Ja sam oduševljena Didymos-om. Nije baš povoljan (od 70 EUR nadalje, ovisi o dužini i materijalu), ali ga možete koristiti godinama, a da materijal ne olabavi. Postoji 12 raznih varijacija nošenja, sa 17 mogućnosti vezanja. Da sam znala da će mi opet trebati, ne bih ga prodala.
-
Ja sam nova na forumu i htjela bih podjeliti svoje iskustvo.
Imam sling maramu i svoju curicu sam od 13.-tog dana života počela nositi u njoj.
A neki dan sam naručila easy wrap od Tabite, stiglo mi je vrlo brzo i oduševljena sam tom maramom. Uzela sam od njih i mei tai, ali za sada ga još ne mislim koristiti, jer malena nema još niti 2 mjeseca. Uglavnom puno sam korisnih informacija saznala na Rodinim stranicama općenito, to me je i navelo da se javim i komentiram, možda nekom pomognem u odluci. Meni je ova easy wrap marama super, materijal je mekan i rastezljiv i dijete je skroz jednostavno namjestiti u nju, meni osobno lakše nego u slingu . A još ćemo vidjeti daljnja iskustva, sa nošenjem ovo je prvi dojam. Nisam poznavala nikog tko ima tu maramu, niti sam je vidjela uživo. Pa odlučila probati i oduševila me.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma