Pozdrav. Forum je jutros oko 15 minuta bio dolje zbog popravljanja pogreske nastale usljed neuskladjenosti novog templatea sa jednim od modova. Sada bi trebalo biti sve u redu, no molim korisnike da ovdje jave eventualne greske koje im forum izbaci.
Pozdrav. Forum je jutros oko 15 minuta bio dolje zbog popravljanja pogreske nastale usljed neuskladjenosti novog templatea sa jednim od modova. Sada bi trebalo biti sve u redu, no molim korisnike da ovdje jave eventualne greske koje im forum izbaci.
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Možete glasovati u anketama.
Prije nismo imali mogućno st uređivanja i brisanja postova :/
Mislim stvarno, dok sam stisnula copy paste
ono se vratilo u normalu![]()
To ovisi o postavkama koje moderatori stave. Ali, ako je ovo sto je pastano sad na snazi, onda nemate ni sad mogucnost uredjivanja i brisanja. Ne kuzim u cemu je razlika?skviki prvotno napisa
Kada kliknem na "Pogledajte postove od Vašeg zadnjeg posjeta" dobijem ovo:Slično se desi i sa "pogledajte svoje postove" :Fatal error: Call to undefined function: phpbbdoctor_post_count_auth() in /home/users/roda/public_html/rodaphpBB2/search.php on line 911
Fatal error: Call to undefined function: phpbbdoctor_post_count_auth() in /home/users/roda/public_html/rodaphpBB2/search.php on line 911
Sad bi trebalo biti ok.
Razlika je u tome što je prije pisalo možete uređivati i možeteban prvotno napisa
izbrisati postove.
Pa dok sam ja išla napisati post i copy pastala
vratilo se u normalu.
vidim f.burzu koju sa svojim brojem postova nikad nisam vidjela
Vjestice, iskoristi burzu dok je vidiš!
Ovo je sad javna tajna :shock: Probleme na forumu izazvao je upravo mod koji omogucuje skrivanje podforuma u odnosu na post count. Sada je taj mod onemogucen pa svi vide burzu. U ime rode bih molio korisnike da se ponasaju u skladu s pravilnikom foruma bez obzira na trenutne poteskoce u tehnickoj realizaciji pravila.
još jedan raport, kvotanje/citiranje ne radi kako valja :/
Sad bi sve trebalo biti u redu.malena beba prvotno napisa
Could not obtain topic information
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'BY p.post_id ASC' at line 5
SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_status, t.topic_replies, t.topic_time, t.topic_type, t.topic_vote, t.topic_last_post_id, f.forum_name, f.forum_status, f.forum_id, f.auth_view, f.auth_read, f.auth_post, f.auth_reply, f.auth_edit, f.auth_delete, f.auth_sticky, f.auth_announce, f.auth_pollcreate, f.auth_vote, f.auth_attachments, f.min_posts_to_view, f.max_posts_to_view, COUNT(p2.post_id) AS prev_posts FROM rodaphpbb_topics t, rodaphpbb_forums f, rodaphpbb_posts p, rodaphpbb_posts p2 WHERE p.post_id = 1638173 AND t.topic_id = p.topic_id AND p2.topic_id = p.topic_id AND p2.post_id <= 1638173 AND f.forum_id = t.forum_id GROUP BY p.post_id, t.topic_id, t.topic_title, t.topic_status, t.topic_replies, t.topic_time, t.topic_type, t.topic_vote, t.topic_last_post_id, f.forum_name, f.forum_status, f.forum_id, f.auth_view, f.auth_read, f.auth_post, f.auth_reply, f.auth_edit, f.auth_delete, f.auth_sticky, f.auth_announce, f.auth_pollcreate, f.auth_vote, f.auth_attachments , f.min_posts_to_view, f.max_posts_to_viewORDER BY p.post_id ASC
Line : 309
File : viewtopic.php
Ovo mi javi nakon svakog postanja koje sadrži "quote"
Lažem! Nema veze s quoteom, nego kad kliknem na zadnji post na nekoj temi (ili svoj upravo postani, ili na pregledu tema onu streličicu kraj imena onog tko je postao zadnji na temi)
ajde da vidimmalena beba prvotno napisa
u opciji pregled radi