Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: mala i velika beba zajedno u krevetu

ninatomato avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno mala i velika beba zajedno u krevetu

molim iskustva na sljedecu temu.

nasa curica spava s nama u krevetu. ja sam frisko trudna, kad rodim njoj ce biti 2 godine. mene muci kako cemo spavati kad dodje mala beba, koja ce isto vjerojatno zavrsiti s nama u krevetu. tonka je dosta nemirna u snu, vrti se po cijelom krevetu, nekad se popne na mene, a jos se i budi po noci i doji.
    strah me da ce povrijediti malu bebu ako cemo biti svi u istom krevetu.

i kako vi mame koje dojite u tandemu dvoje po noci (ne prizeljkujem, ali mozda bude tako) to rjesavate - jedna beba jednu sisu, druga drugu ili ih premjestate tokom noci s jedne na drugu stranu?

znam da ima jos vremena, al eto zanima me

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni je krevet do zida. znaci zid, pa mali (sad ce 2 god, nemirno spava), pa ja, pa beba, i ponekad md kad je tu. on ne sisa po noci (malac, ne md ), njoj dajem uglavnom jednu sisu, nekad i drugu ako skuzim da se prepunjuje.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: mala i velika beba zajedno u krevetu

za tandem ne znam , ali ak buš se širila kao ja mala bu dobila izgon iz kreveta ( ili bu ga sama napustila ) jer ne bu mjesta . M je kod nas počeo spavat jer ga više nisam mogla po noći s trbuhom do zuba nosit ( srećom spavao je dio kod nas, dio u svom kinderbetu) i sjećam se da sam znala vrisnut i rasplakat se kad bi se on u snu legao na cicu. Sad ga uspavamo u našem krevetu i onda prebacimo u njegov, ak skuži pa se počne bunit ponovimo postupak ( sad je dobro al u početku smo to znali ponovit i 10-tak puta ), možda da tak nešto pokušaš :? .

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Imaš još dosta vremena za organizirat se

Moj savjet je polako ukinuti noćne podoje, ne moraš odmah ali za koji mjesec svakako. Tako da ostane i vrijeme kad će se fino naviknuti da noću nema cicanja.

Mi smo to tako da sam objasnila P. da po noći ne cicamo jer nema mlijeka, cica se po noći odmara i polako puni tako da ujutro može fino papati - a ako je žedan po noći, uvijek imam spremnu bočicu kljunašicu i unutra vodu / sok. Isprva je više pio, sad ponekad ni jednom.

To će ti biti korisno jer ipak kad mala beba krene dojiti noću pa zamisli još i velika beba. Uh.

I pripremi se da dojenje u trudnoći zna biti dosta bolno.

Pročitaj malo kaj smo pisale tu:
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...=asc&start=450
    tu:
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...asc&highlight=
    i tu:
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=43034

Čestitam i sretno!!

ninatomato avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

fala cure na odgovorima i cestitkama

za sad cice jos ne bole, al zato tonka (ko da zna) sve vise trazi i sve dulje cica. to se ipak svede na nekih prihvatljivih 3 puta dnevno i isto tolko po noci. al bojim se tandema i ne bi to voljela, tako da je plan ovo ljeto na moru probat ukinuti dojenje skroz.
    to mi se sad cini nemoguce, al vidjet cemo. ako bude tesko vjerojatno nista od prekida.

u svakom slucaju svaka cast vama tandemušama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •