dakle, riješili smo soor i problem malih bradavica....ali kavarija traje i dalje.
Bilo je ovako
tjedan dana D. u bolnici na bočici (umjetno i moje izdojeno)
pet dana doma na sisi (soor, male bradavice - skidanje sa šeširića)
tjedan dana na bočici - umjetno (ja u bolnici)
tjedan i pol sad samo na sisi
Po noći lijepo cica, nekad više nekad manje. Jako je dobra beba. Spava cijelu noć (cca od 21 do 9 ujutro) uz buđenje svaka 4 sata. I po danu lijepo spava, ali zeza sa sisanjem. Kužim da mi se teško namjestit, pa i njega uznemirim.... Jako halapljivo siše, pa pusti sisu, pa ova šprica, pa mu se skliže, pa ne može više uhvatit, pa počne vikat. Pa na pola stane. Dižem ga da podrigne, pa ga vraćam, pa sve u krug....
SVe bih ja to podnijela (pa zapravo smo tek počeli), nego smo dobili jako malo na težini. Bili smo kod pedijatra i u tri dana nije ništa dobio (zadnji dan je vrištao na sisi - ludila sam - onda sam skužila da je to što sam jela kuruzu - drugi dan se malo popravilo)
Sad mi je pedijatar dao još tjedan dana, a onda ćemo vidjet... :/
Rodio se sa 4170, a sad je na 4320 (točno mjesec dana) i narastao je 5 cm.
I nema šanse da mu dam sisu kad neće....nevjerojatno. Ne smijem ga probudit kad spava, jer nema šanse da jede. Od tog sam odustala... Ne znam....zapravo, sve mi se ovo ne čini kao tako veliki problem...samo kad bi on dobijao na težini, ali točno kužim da ne jede dovoljno. A ako ga nutkam stalno, potegne dvaput i zapravo jede još manje.... Samo po noći uhvati sisu i drži dok se ne najede....sve drugo....
Savjeti?!?