-
posljedica? samo to da bi najvjerojatnije koristila razne vaginalete, a npr. sumamed ne bi smjela
a sve one mogu imati nuspojave, npr. duga upotreba geonistina može izazvati žutu boju kostiju i zubi
itd.
po pitanju šečera, pogledaj anti-candida dijetu na stranicama poliklinike harni
gljivice tog roda izazivaju lakši oblik upale a hrane se šečerom, tj. onda im populacija nabuja i imaš problem
Lactogyn idu bez recepta, imaš ih u ljekarni, one su tablete sa prirdonom florom vagine tj. ima sve potrebne dobre bakterije koje održavaju ph vrijednost i zdrav okoliš u vagini, njihova populacija je jako bitna u borbi protiv loših bakterija i gljivica tj. drže ih pod kontrolom
te bakterije su prirodna obrana vagine od infekcija
ima još i Candida Yeast vaginalete, no ja ih nisam koristila, jer kad sam imala slične kronične probleme nije ih bilo za kupiti
pošto si sjetljiva, trebala bi nakon svake kure antibiotika piti Lactogyn, jer su večina antibiotika širokog spektra pa pobiju i dobre bakterije, i dakako, onda slijedi divljanje loših i imaš uplau
moja "dobitna kombinacija" je bila tura češnjaka sa uljem gospine trave vaginalno+oralno tablete češnjaka, nakon toga tura Lactogyn tableta, i nakon toga ako pretjeram sa šečerom (a u tome sam "majstor"
) na prve simptome infekcije, popijem 2-3xdnevno tabletu češnjaka kroz 3-7 dana, ovisi
i kuc-kuc nisam ginekologa vidjela ima skoro 2 godine
ja sad idem na sistem:
1. sve prirodne metode
2. ginekolog
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma