Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Oko!Pomoc molim!

joy avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Oko!Pomoc molim!

Drage rode,
    dali je netko od vas imao slicno i sta da radim?
    Danas popodne kad sam legla uz mog 16 mjeseci starog sincica da ga uspavam,malo smo se igrali i on me stopalom(bio je u carapama) udari u lijevo oko.Toliko me je zaboljelo da prvih 10 minuta nisam mogla ni da ga otvorim,samo su mi suze curile.
    Sad evo nakon nekoliko sati nista mi bolje kad oko otvorim uzasno me pece kad trepnem,kad zatvorim isto me pece i boli.
    U ogledalu se vidi mala prozirna ogrebotina preko zjenice,okolo je sve crveno.
    Dali da saljem muza u dezurnu apoteku ili koja od vas zna za neki kucni lijek?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

odmah k liječniku, pa o oku se radi ?

joy avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A joj jedino u hitnu sad u ovo doba,tamo cu satima cekati,mislim da nemogu voziti sama,ako cu da me muz vozi onda troje djece sa sobom...
    Boze...
    Vec spavaju.
    Ja mislila da mozda pokusam kamilicom da ispirem ili slicno?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kad mi je pukla meka leća u oku i dio ostao ( vidjela u ogledalu ) , lijepo sam ostavila razred s 30 ljudi ( naravno javila sam se upravi ) i otišla k svojoj oftamologinji, a da ona nije radila otišla bih na hitnu

a oko me je samo peklo i suzilo kao slap...

ti si odrasla osoba i za sebe znaš najbolje

Fairy avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Kako tvoje oko?

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja sam imala prošle godine u svibnju. morala sam na hitnu, ništa nisam ispirala i dobila sam kapi i mast. poslije na kontrolu i sve je bilo ok.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam jednom posla da se nasminkam, a prije toga naostrim kreon. I kako sam posla povuc lijiju tako me je jedan dio drveta (koji je ostao priliko ostrenja) ogrebao. Nisam mogla treptat. Kakastrofa. Jedva sam dosla do ocnog. Doktorica pogledala i rekla da sam ogrebala beonjacu. Dala mi neke kapi, stavila flaster i kao jednooki Dzek otisla kuci. Poslije sam dan, dva stavlja tek kapi i proslo je odmah

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam prošla malo gore - G. mi je noktom otkinuo komad!
    Bilo je injekcija svaki drugi dan, kapi neprestano, kontrole svakodnevne,
    povez ne znam koliko al mi je atrofirao mišić u kapku pa sam bila nesimetrična danima nakon što sam povez skinula...

Oko se lako inficira i lako zakomplikuje, nadam se da si išla ljekaru i da si do danas puno bolje!

joy avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Evo sta je bilo:
    Tu noc nikud nisam isla nego stisla zube ( i oko) jedva zaspala,spavala nekih sat i pol i gotovo.
    Cijelu noc suzila i ujutro tek napola mogla da ga otvorim.
    Bilo je i malo pocrvenilo unutra.
    Posto je bila nedjelja nisam mogla doktoru nego odem u bolnicu i dali su mi kapi i rekli da sam imala srecu,ogrebotina nije toliko strasna.
    Sljeeci dan je vec bilo lakse treptati a sutra dan je skoro bilo proslo sve,hvala Bogu.
    Tako je bilo neugodno i peklo je uzasno,neznam kako opisati.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dobro si prošla

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •