-
ja se ne mogu pohvaliti s tim da planiram tjedni meni, ali nekak nastojim isplanirati barem za 2-3 dana unaprijed... dva dana u tjednu su mi obavezno rezervirana za variva, jedan do dva dana pokušavam složiti nešto bez mesa, nedjeljom se uvijek uvalimo mojima ili svekrvi pa ne kuham, a ona dva dana kaj ostanu nekaj smislim... da, u subotu jedemo ribu ili neke plodove mora, kaj već nabavim...
sad sam doma pa kao imam malo više vremena, ali ne mogu reći da nam tjedni meni puca od raznovrsnosti... i ja nekak imam feeling da kuham stalno jedno te isto i da se vrtimo u krug... tu i tamo nađem kakav dobar recept na coolinarki pa ubacim to... recimo jučer smo jeli rižoto sa puno raznog povrća i pileću juhu, danas ista juha plus krumpirovi njoki i šnicle u gustom umaku s prošekom i suhim šljivama (mljaccc)... sutra ću valjda piletinu s vrhnjem i široke rezance, pa onda koji dan neko varivo s povrćem... i to je to...
a kad sam radila snalazila sam se kao i sve vi na razne načine... skuhala večer prije ako sam radila do 16, imala ispanirane komade mesa u škrinji i vadila po potrebi itd...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma