Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: betadin i dojenje

Datum pristupanja
    May 2007

Početno betadin i dojenje

Pokušala sam preko pretražnika i vidim da je još netko pitao, ali bez odgovora i shvatila sam da je pitanje pod temom drugog naslova pa ne znam hoće li mi netko uopće i dovoljno brzo odgovoriti. Budući da je vikend ne mogu zvati okolo da od stručnjaka provjerim - koliko je za dojeno dijete (2,5 g) opasno korištenje Betadin vaginaleta.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Re: betadin i dojenje

Citiraj Riječanka prvotno napisa
    Pokušala sam preko pretražnika i vidim da je još netko pitao, ali bez odgovora i shvatila sam da je pitanje pod temom drugog naslova pa ne znam hoće li mi netko uopće i dovoljno brzo odgovoriti. Budući da je vikend ne mogu zvati okolo da od stručnjaka provjerim - koliko je za dojeno dijete (2,5 g) opasno korištenje Betadin vaginaleta.
    ja mislim da nije opasno, ali ne znam. pretpostavljam da je u redu jer se radi o lokalnom djelovanju lijeka i sumnjam da se to prenosi u krvotok pa u mlijeko, ali stvarno nisam stručnjak i ne mogu ti sa sigurnošću reći.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

vidi ovdje

1. link odgovor

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Puno ti hvala. Nije da ne vjerujem svom ginekologu, ali kad mi je propisivao lijek nisam mu naglasila da još dojim pa me ipak bilo malo strah.

Lulu avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja zvala stručnjake i pitala za betadin. sve ok, mogla sam koristiti vaginalete i dojiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •