imala sam prilicno lose iskustvo na porodu. trudnocu sam vodila u inozemstvu i vratila se u hr. neposredno prije poroda, imala nekoliko jako neugodnih iskustava na gin. pregledima i na samom porodu + epiziotomija, puno savova koji jos uvijek bole na dodir. zbog svega toga imam jaki strah i od ginekoloskog pregleda i od sexa (tj. penetracije) jednostavno se osjecam nekako ranjenom i ne pase mi osjecaj da je bilo sto "unutra". ne znam uopce vise kad ce me to proci (ima vec 10 mjeseci otkako sam rodila). imate li slicna iskustva, kako se nosite s tim, imate li neke super ginekologe za preporuciti s kojima bi se dalo popricati o tome...

Odgovori s citatom
tako da nam za to treba samo malo vise vremena i opustenosti...
jucer sam se navecer posteno isplakala nakon sto sam procitala vase odgovore. Prvo sam si zamislila da sam kod ginica i onda sam shvatila da se moram suocit s tim strahom, ali zapravo sam shvatila da se jos uvijek nisam psihicki ocistila od poroda i da odatle svi ti strahovi. Anci znam da su sve ovo samo izgovori, nema opravdanja…mozda da odem kod te eljuge, jest da mi je na drugom kraju grada ali zvuci dobro, a i cijena zvuci super, ja sam kod dr. podobnika obicne preglede placala po 500 kn. U svakom slucaju hvala vam na savjetima, javim se kad zakazem termin! E Blondi super mi je ovo kaj velis da si se tri put dole pogledala, ja kad sam se pogledala nakon poroda slagiralo me…ali ne mogu reci stvarno su me super sasili, zapravo nevjerovatno kako je dobro zaraslo, danas jedva da se ista primijeti. No to je sad vec druga tema…
Tko god mi kaže da moram ići zbog blabla...ne interesira me.