Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Kuda idete na more sa bebačima?

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Kuda idete na more sa bebačima?

Ja bih išla sa Enom negdje u devetom mjesecu, ali ne znam gdje su dobre plaže za bebe (mi bi najrađe da je betonirana plaža, a u moru pijesak).

Dok smo bili bez bebe išli smo na Pašman (odgovara opisu), ali sad bi išli negdje drugdje pa ako imate kakvih preporuka...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Rab-rajsko plaža --pijesak i borik

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vidi tu, ima dosta o plazama za bebe i djecu

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...185&highlight=

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj bibita prvotno napisa
    Rab-rajsko plaža --pijesak i borik
    Sto ljudi - sto čudi. Mnogi hvale te pješčane plaže na Rabu no ja ni u ludili više ne bih tamo. Uopće nam se nije sviđalo. Plaža je bila prilično prljava, pijesak ti se lijepi na sve živo, nema baš hlada, a more plitko i zamućeno od silnog pijeska. Marko je tada imao 10mjeseci i smetao mu je taj pijesak koji mu se lijepio za guzu.. Na Rabu mu je najbolje bilo na šljunčanoj plaži u Suhoj Punti gdje je sjedio u plićaku i igrao se s kamenčićima. A što se tiče hlada, tamo ga stvarno ima jer je apartmansko naselje smješteno u borovoj šumi. Ovo bih ti ja preporučila http://www.imperial.hr/hrv/vile_suhapunta.htm - jer je direktno na moru, u hladu a plaža ima Plavu zastavu. Jedino što su te vile poprilično skupe .

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

zasto nisam ovo prije vidjela

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mi isto idemo na rab, u lopar, gdje je i rajska plaža.
    idemo tamo već godinama, i nikad se ne kupamo na rajskoj plaži, već na manjoj plaži do, nije takva gužva i ima super hlada u boriku, a isto je pjesak.
    nama je do sad bilo stvarno super, nadam se da bude i ove godine sa bebačicom.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni pijesak nije simpatican ali koliko sam shvatila na Rabu ima i sljuncanih plaza

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja isto ne volim pjescane plaze, ali sam sigurna da ce dorian uzivati u pijesku i zato mi idemo na pjescanu plazu

prosle godine kad smo bili na moru nije bila pjescana nego oblutci, i to mi je bilo grozno, jer on jos nije hoda nego puzao, i ustajao se bez pridrzavanja pa bi povremeno ljosnuo na guzicu. nije to njega nista smetalo, al meni je bilo grozno gledati

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

nije mi simpatican zbog izvora zaraze, samo zato
    kao ni pjescanici
    ali moja M ima VUR pa je to druga prica

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

nama je zaton holliday village zakon. nije beton vani na plaži, pijesak je, ali je zato za djecu raj: grade dvorce, bazene, ceste... plićak je daleko. infrastruktura naselja je jako bogata, dodješ parkiraš i ne moraš nigdje koliko god ljetuješ. vidi ovdje.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi isto idemo u zaton. bas se veselim :D

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi idemo u Petrčane kod Zadra, nisam još bila ali prijatelji koji imaju kikiće su jako zadovoljni (borova šuma, plaža pijesak, šljunak)

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mi idemo u Biograd gdje smo bili i prošle godine i nadam se da će H. uživati

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj veda prvotno napisa
    Mi idemo u Petrčane kod Zadra, nisam još bila ali prijatelji koji imaju kikiće su jako zadovoljni (borova šuma, plaža pijesak, šljunak)
    Mi bili par puta tamo.
    Ne znam jel idete u hotel...tamo su ti svi super, vole djecu, susretljivi...ma super

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •