Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: porodiljni i nova trudnoca

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno porodiljni i nova trudnoca

Moja beba je stara 4 ipol mjeseca i muz mi se vec prijavio da ce on biti drugih sest mjeseci na porodiljnom no u medju vremenu sam ja opet trudna...ginekolog zeli da cuvam trudnocu jer mi je i prva bila malo rizicna...zanima me dali muz moze ostati na porodiljom onih drugih sest mjeseci ako ja odem na cuvanje opet? i kolika bi mi bila naknada za vrijeme cuvanja i prvih sest mjeseci po rodjenju djeteta ako mi je sada naknada nekih 3500kn??

hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

moja frendica je ostala trudna za vrijeme porodiljnog i kako nece ici raditi imat ce naknadu 1,600,00 kn .KATASTROFA. Prije prve trudnoce imala je placu oko 5.000,00 kn

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja sam zatrudnila 9 mjeseci nakon poroda, išla sam raditi 3 mjeseca baš zbog prosjeka

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mim ako ti zdravlje i opće stanje dozvoljava i ako ti posao nije prenaporan, možda bi se ipak mogla vratiti na posao barem 3 mj pa da TM ide na porodiljni tih 6 mj?

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja cu se ubaciti ko padobranac da ne otvaram novu temu.

Porodiljni za starijeg sina mi traje do 21.3.09, ali s obzirom da sam rodila prije 11 dana moram taj porodiljni zatvoriti i otvoriti novi.
    Koja mi je dokumentacija potrebna s obzirom da idem s porodiljnog na porodiljni bez ijednog dana rada?
    Treba li mi koji papir od poslodavca?

I jos nesto, s obzirom da mi je bebica u bolnici i biti ce tamo do daljnjega zbog teske kromosomske bolesti kako predajem zahtjev za djecjim doplatkom?
    Ona je ipak dijete s posebnim potrebama, ali nemam nikakav nalaz koji bi to potvrdio s obzirom da jos nije otpustena iz bolnice.
    Daje li mi bolnica kakvu potvrdu za HZZO mozda?

Htjela bih papirologiju srediti sto prije i da ne setkam previse okolo od vrata do vrata, radije bih bila uz nju u bolnici sto je vise moguce.

Hvala na svakom odgovoru

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

samo malo podizem jer mi je hitno

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

lijepo ti nazovi u Žajinu pa pitaj za dječiji.
    A neki dokument sigurno imaš kad ti je beba u bolnici?

Iskreno želim ti da što prije bebica ozdravi.

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hvala na dobrim zeljama

Nazalost za bebicu nemam nista, imam samo svoje otpusno pismo :/

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

je si li šta riješila? i kako je bebica?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj dancika prvotno napisa
    moja frendica je ostala trudna za vrijeme porodiljnog i kako nece ici raditi imat ce naknadu 1,600,00 kn .KATASTROFA. Prije prve trudnoce imala je placu oko 5.000,00 kn
    ma jel ovo zbilja istina, ja sam rodila u prvom mjesecu i sad sam saznala da sam opet trudna, a trenutno koristim drugih 6 mjeseci porodiljnog. zanima me što se događa ako ne bih išla raditi ta famozna 3 mjeseca, koliko bi dobivala za sljedeći porodiljni (eventualno komplikacije, ali mislim da bi se 45dana prije termina taman poklopilo sa krajem ovih drugih 6 mjeseci)

Hvala na odgovoru

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Adi sada tek vidim tvoje pitanje, nazalost bebica nas je jucer napustila

NENNA, ja sam danas zatvorila stari porodiljni i otvorila novi.
    Zena koja mi je obradjivala to sve mi je rekla da ce mi porodiljna biti po starom prosjeku, dakle po onom po kojem sam isla na prvi porodiljni.
    To mi je potvrdila i nakon ponovljenog pitanja jer sam ja dobila sluzbeni odgovor od HZZO-a prije par mjeseci da ce mi porodiljna biti minimalac jer nemam nijedan odradjeni dan izmedju dva porodiljna, bas me zbunila time :?
    Prva isplata je u 9. mjesecu pa onda mogu potvrditi da li je stvarno po starom prosjeku ili ipak minimalac, makar vjerujem da je to sve do osobe koja radi na salteru i njenoj dobroj volji.

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

iskreno žalim radi bebice
    i nadam se da ćeš roditi zdravu bebu

Just Me avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Marsupilami kao prvo iskreno mi je žao zbog bebe i želim ti sve najbolje u novoj trudnoći
    Možeš mi molim te reći koje si papire trebala za novi porodiljni jer i ja sam u istoj situaciji što se tiče otvaranja jednog i isteka drugog porodiljnog
    hvala

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hvala vam drage moje, nazalost ovo je bila moja zadnja trudnoca, zbog mdicinskih razloga vise nesmijem radjati

Sto se tice otvaranja porodiljnog, od dokumenata mi je trebala samo moja zdravstvena iskaznica.
    Tamo sam ispunila zahtjev za zatvaranjem starog porodiljnog i otvaranje novog, to je sve.
    Ako to radis nakon poroda onda poneses odmah i rodni list od djeteta (kopiju) radi ostvarivanja prava na jednokratnu pomoc za opremu bebe, to je oko 2400 kn.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

A joj marsulpilami bas mi je zao tvoje bebice

saljem ti veliki virtualni zagrljalj

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Marsupilami

A ja bih odgovor od pametnijih od mene...
    Porodiljni mi završava krajem mjeseca, imam još godišnjeg koji se protegne cijeli sljedeći mjesec i dva dana desetog mjeseca, znači kroz tri mjeseca. Ostajem doma na čuvanju trudnoće, bar se nadam... Jesam li na minimalcu ili ipak na maksimalcu? Imam veću plaću od 4250 i firma mi je plaćala razliku od državnih 2500 do prosjeka moje plaće prije porodiljnog.
    tnx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •