Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: pranje platnenih dijelova kolica

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno pranje platnenih dijelova kolica

uf, malo sam ovo nespretno nazvala u iscekivanju bebaca hocu oprati svu tkaninu na kosari i autosjedalici. imamo bebe confort kolica i sjenilo windoo kosare se ne da skinuti sa te konstrukcije, ili? a ako i ne skinem, mogu oprati s tom zicom unutra? zna li tko? a onaj tvrdi dio u onom "prekrivacu za noge", cini se kao nekakav karton, pa se mm boji da se ne nakvasi, iako pise da je sve perivo na ruke... koliko cesto onda kasnije treba prati?
    hvala unaprijed!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ne znam za ta kolica, ja sam neki dan skinula platno sa svojih i oprala u perilici. Super se opralo, ali sam imala problem sa vracanjem natrag (par djelova previse :?
    Ali, nisam ih prala prije nego sto je bebica dosla, pa mislim da ne moras ni ti. U svakom slucaju ces stavljati gazu ispod i mozda cak i rucnik ispod gaze... Ja sam dosta dugo stavljala takve stvari ispod bebice gdje god bih ju spustila. Posebno po ovakvoj vrucini..

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mislim da se sa svih kolica da skinuti. Ja sam morala odvijačem. Lijepo bacila u perilicu i bilo kao novo. Jedino sam se bojala za boje jer su bile intenzivne. a natrag metodom pokušaja i pogrješke. 8)

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

s većine mojih kolica (njih 7) se sve dalo skinit pa bi onda sve navlake ubacila u mašinu i oprala.
    a ako mi se nije dalo odvijat i zavijat nazad fino bi kolica stavila u kadu, otuširala ih, nasapunala, četku u ruke i ribala. doduše malo bi se zgazila ali me držala misao kako će bebačici sve fino mirisat kad se osuši.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a i kosara i auto sjedalica su bile izlozbeni primjerak, pa su se garant prasnjave. zato cemo mi to sutra lijepo peruckati. ne usudim se u masinu, kad kaze na ruke. a mm ce vracati, on je i skidao za mene je to visa matematika hvala cure!

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj manal prvotno napisa
    a i kosara i auto sjedalica su bile izlozbeni primjerak, pa su se garant prasnjave. zato cemo mi to sutra lijepo peruckati. ne usudim se u masinu, kad kaze na ruke. a mm ce vracati, on je i skidao za mene je to visa matematika hvala cure!
    ma ne tribaš se bojat sve navlake stavit u mašinu.
    neće im ništa bit.
    ja navlaku od sidalice najnormalnije perem u mašini na 60 stupnjeva.
    plastiku perem šlaufom i detrđentom samo povadim dijelove od stiropora.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja svoje perem na ruke. Piše da ne smije u vešmašinu, pa se bojim ako mi se stisne navlaka od kolica ili AS da ju neću moći vratiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •