Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Obrve - cupanje i ponovno uzgajanje:)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Obrve - cupanje i ponovno uzgajanje:)

Nisam znala gdje da ovo otvorim pa neka moderatori premjeste ako ne odgovara.
    Naime, nesto me muci....ja sam godinama cupala obrve i formirala ih u prilicno tanke crte. Vremenom mi je to dosadilo i odlucila sam ponovo imati svoje "stare" obrve pa sam ih pustila da se proguste. Medjutim, na prednjim, sirim dijelovima neke dlacice vise jednostavno ne izlaze i taj dio uvijek moram malo docrtavati olovkom. To me vec lagano nervira, a problem je sto nisam sigurna da ce tih par -the dlacica- uopce narasti. Kakve su mi opcije ako vise ne narastu? Moze li se to korigirati trajnim sminkanjem obrva? Koliko je uopce trajno to trajno sminkanje?

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Misliš na trajnu šminku? Ona je stvarno trajna. Mislim da se sada i kirurški mogu presađivati obrve. Ja sam imala isti problem kao i ti, ali su meni narasle. Doduše, ima par mjesta gdje su rjeđe, ali to upotpunim sjenilom. Čas posla.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

meni obrve su uzas. od djetinjstva ranog. svaka dlaka na svoju stranu raste.
    tak da bi mi dobro došla ta trajna šminka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anchi, koliko dugo je trebalo dok ti nisu narasle te dlake?
    Meni su sve ponovo narasle, ali taj prednji dio je ostao malo prazan i to stvarno bezveze izgleda. Moram ga uvijek malo upotpuniti olovkom za obrve. :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •