Ne mogu vjerovati što sve roditelji čine djeci - koju vole !!! Odvratno!saška prvotno napisa
Ne mogu vjerovati što sve roditelji čine djeci - koju vole !!! Odvratno!saška prvotno napisa
Savjet moje sveki:"Daj mu grožđe!"
Da ili ne sa 6 mj?
nemoj još, grožđe je dosta teško.
Kada početi?Tvoj savjet za ubuduće?PUSA!apricot prvotno napisa
Ne sa 6 mjeseci. Sa 6 mjeseci dijete jede banane, jabuke, kruške. Jer ste tek započeli s dohranom, zar ne?Gago prvotno napisa
Ja sam svojima dala grožđe tek kad su imali 12-13 mjeseci.
Kad mu daješ grožđe budi sigurna da mu daš samo pulpu, bez kožice i koštica, jer on to još ne zna sam odvajati, a rijetko koje dijete će htjeti jesti kožicu i koštice. Pazi da nije špricano i nemoj mu davati grožđe navečer jer napuhuje i može imati probavnih problema.
koliko se sjećam, po tablici iz MPB banana ide sa 7 mjeseci a kruška i jabuka sa 6.
za grožđe je u svakom slučaju prerano!
Ma dala sam mu par puta na žlićicu,još uvijek smo na ciki...
Samo sveki daj mu grožđe neće mu ništa biti,ja mu to ne mislim davati samo sam htjela pitati je li prerano!Pusaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
danas odnosno jučer mi se digao maximalno tlak....jedna pametna osoba se našla sa komentarom da bi Maureno sad trebao jesti špek jel on razvija mozak :shock: i da te osobe imaju i fakultet sadismijao me jel bi po njemu trebala početi sa telećom juhom a ne sa nekim glupim rižinim pahuljicama,i kakve su to gluposti sa tablicom namirnica .Završni komentar je bio da bi bilo najbolje da mi dijete bude vegetarijanac koji će jesti samo travu
nešto bi mu rekla takvoga da mu više ne pada na pamet pričati o tome dok sam ja u blizini , a za to trebam vašu pomoć
Joj, bilo je na nekom topicu o dohrani tako krasnih odgovora za začepiti usta takvima (malo sam bezobrazna), ali ne znam točno gdje.
Romina, od svega toga što ti je ta osoba rekla jedino točno je da su masti važne za razvoj mozga. Naravno da nećeš davati bebi od 6 mjeseci špek, ali isto tako mu jelovnik ne smije biti "dijetalan", odnosno bez imalo masnoća.
....da, meni su rekli da nisam "normalno" jela, npr. bananu svaki dan (od 2. meseca) i 'leba i masti kad sam bila mala, ne bi sad bila ovako pametna!
...pa ne mora mi sin biti baš toliko pametan...
... više bi mu poželela da ide na wc svaki dan, a ne ko ja dvaput nedeljno!
...no, dobro, bar sam pametna ...
Ja sam jucer ciknula na prijateljicu kad me pitala da li da Samiju da suhog mesa :shock:
hebote (opet citiram Natasu 30), to ni Edita ne jede, niti ce jesti. I ja rijetko.
mjesto radnje: takodjer slavonija. glavni akter: mama od svekrve. ishvalila je susjedinog sincica od 9 mjeseci, kako je lijep, rumen i debeo - a jede sve, od pirea do dzigerice, ma zdravog li djeteta!!!![]()
A tebi je Arijana mama davala kravlje mlijeko prije navršene 1. godine? Sad mi je jasno kakve su posljedice toga![]()
Sorry, ovaj je moj komentar bio na još onu staru raspravu iz kolovoza 2005.
ništa me toliko ne razbjesni do mišljenja - debelo dijete = zdravo dijeteFelix prvotno napisa
![]()
Ne razumijem čemu ovo... :shock:dinosaur prvotno napisa
Ja sam pila adaptirano do 1 godine, hvala na pitanju!
A kakve su to poslijedice...? I o kakvoj raspravi pričaš...
Za mlijeko je jako važno da se pije punomasno i to iz dva razloga, zato što masnoće jesu važne za razvoj mozga i zato što se u mastima otapaju vitamini A, D, E..., i naravno, kravlje mlijeko nakon 1. godine, a ne prije!