-
Špek, luk, grah, mahune - sa 6 mj
Sad će mi ovo služiti za ventiliranje, ali nek moderator briše ak ne spada tu
Neki dan mi dođe na posao jedna mlada mama, dijete ima 4 mj., naravno da odavno ne doji, jede (kršitelj koda) 2 i počelo je povraćati od njega. Sad joj patronažna ponudi Conformil. I ona ode. Dođe danas, pitam kak je bebač, kaže - jeo je (kršitelj koda) (ne znam otkud sad to) i opet nije dobro pa je ona poludila i napravila kravlje mlijeko pola-pola s vodom i sad je sve 5. Inače, dala mu je i Frutolino i po tome joj je čak 4 sata sit. VAU! Ja je gledam, počnem nešto o alergiji, počecima dohrane i sl., a ona će meni o nekoj svojoj susjedi kojoj se ona, istinabog, čudila, ali eto. Žena daje svojoj 6-mj. bebi sve ovo navedeno u naslovu i mala je super. Ja kažem - pa pojest će oni sve što im damo, ali kako se osjećaju nakon toga to mi nećemo znati. Kaže ona - pa valjda bi povraćali da im nije dobro. Ja opet počnem o još nerazvijenom probavnom sustavu, o uzrocima zašto ja danas imam alergiju na neku hranu (razloge, naravno, ne znam), da ono što sad jedu je zalog za zdravlje kasnije, o tome da se kod kravljeg mlijeka ne dobiva alergija od masnoća i sl. Ali ona se samo smješka i ode
Nekad ne mogu vjerovat da to čujem i vidim.
Doduše, imamo i mi jedne kumove Slavonce čija se mala najela šunke i sl. sa 6 mj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma