Haj!! Jel netko zna di ima u Zg za kupiti nekakve lijepe naljepnice za zid u dječjoj sobi,ali da se mogu skuinuti lako kada se želi opet zid farbati?' ? :?
Haj!! Jel netko zna di ima u Zg za kupiti nekakve lijepe naljepnice za zid u dječjoj sobi,ali da se mogu skuinuti lako kada se želi opet zid farbati?' ? :?
U kiki imađ disney princeze i winny pooh takve naljepnice
U Bauhausu, kod zavjesa i venecijanera. Ali ne znam kako se skidaju, jer ih za sada samo gledam, i dvoumim se između njih i šablona za crtanje, tj. farbanje.
U kiki imađ disney princeze i winny pooh takve naljepnice
u kiki ima preslatkih, nisu samo disney, nego različiti dječji motivi - mi smo upravo jučer nalijepili stablo sa puno ptičica, leptira, cvjetića... prekrasno izgleda![]()
MM je kupio u Bauhausu prekrasne naljepnice za Laninu sobu i Dorin kutak.
Mogu se lako skidati, Lana svako malo premješta svoje ribice i školjke po cijelom zidu jedino je problem što sa sličicom koji put skine i komadić boje sa zida.![]()
Ne znam da li ima disney motiva ali ove što mi imamo su zaista prekrasne.
Najljepše ikad viđene naljepnice su u Bella Formi kod "bivše đamije" kod Martićeve, oni u ponudi imaju liniju koja se zove HOMESTICKERS, to su velike naljepnice koje se bez problema skidaju i stavljaju. Cijena za jedan zid je oko 180kn.
Zapamtite šifru iz kataloga sa neta i telefonski možete provjeriti imaju li baš te, ako nemaju ljubazna teta će vam ih naručiti i nazvati vas kad stignu (dan, dva) - mene su oduševili ljubaznošću! Mi mo kupili autiće i one sa dvije žirafe!
evo link ; de@nouvellesimages.com (pod kids)
:D :D :D
Info dučkas Trg Žrtava fašizma 3 (sjeverna strana), tel : 4614 463
kako vam se ćine?????? :?![]()
![]()
tih koje romi opisuje ima i u profilu
mi kupili u bauhausu i super su. Jako lijepo ožive zidove u dječjoj sobi i lako se skidaju. Mi imamo šumu i džunglu. Inače ima još i nekih morskih s kitom.
Mi smo ovakve kupili u LJubljani, prekrasne su i mogu se skidati
u kiki 189 kuna
ali ne znam sad kako da ti objasnim koliko ih dobiješ
cca 30 komada
Baby media shop (king cross, mercatone), 120 kn - winnie, disney, tweety... 40 naljepnica, od toga 8 veeelikih i ostalo male.
Ima ih u dućanu ispod Lesnine, od 129 - 199 kn.
Cvijeće, rakete, srca, bubamare, prekrasne su...
a ima li gdje jednostavnih naljepnica - na A4 recimo, u jednoj boji - pa da se mogu izrezivati i kombinirati?
postoje li neke naljepnice za zid koje pri skidanju POUZDANO ne odnose sa sobom komade zida (boje)?
Možda bi se dalo isprintati neki uzorak ili slikice na glatki papir pa lijepiti na zid npr. ljepilom za tapete.Originally Posted by marta07
da, to je ok rješenje za zid, ali ja bih ljepila po policama, veš mašini, frižideru...![]()
ima u mercatoneu na vakum,ko ono kaj ide na prozor.oko 100injak kuna su.mi imamo ocean,super su,svi se odvale kad vide,jer izgledaju ko da si rukom slikao po zidu,nemaju onaj sjaj ko naljepnice.sad prelazimo na krteka. 8)
Narodne novine
Ja sam neki dan vidjela u profilu megastore U Bogovićevoj, ima raznih dizajna: trave, cvijeće, šara....
Stoje odmah blizu blagajne, ali ne znam cijenu.
Ove u Narodnim novinama su paket za oko 130 kn.
Originally Posted by Natalija
189kn
takvih ima i u kiki - i cijena im je jednaka, koliko se sjećam
podižem
meni su se nakon godine dana počele same odljepljivati...
a ja ih želim još zadržati...
što da radim?