Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: koji web foto album?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno koji web foto album?

zanima me koji je, po vasem misljenju, dobar web album, koje su mu karakteristike, pristupacnost, brzina i jednostavnost koristenja, te zasto vam se svidja?

imam neke albume na fotkiju, al me ogranicava velicina albuma, a ne da mi se izmisljati deset razlicitih juzera...

savjetujte, predlozite

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Re: koji web foto album?

Citiraj litala prvotno napisa
    zanima me koji je, po vasem misljenju, dobar web album, koje su mu karakteristike, pristupacnost, brzina i jednostavnost koristenja, te zasto vam se svidja?

imam neke albume na fotkiju, al me ogranicava velicina albuma, a ne da mi se izmisljati deset razlicitih juzera...

savjetujte, predlozite
    Picassa od googlea!
    Najveći limit, najjednostavnija upotreba - jedina zamjerka je ograničene mogućnost preslagivanja slika i nema statistike posjeta (kao recimo fotki).

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

flickr je neograničen, ali nema statistike i imaš pravo samo na tri seta/albuma, zato više volim fotki,
    btw na fotki.com možeš svaki mjesec tražiti i dodatne megabajte

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Re: koji web foto album?

Citiraj tatek prvotno napisa
    Citiraj litala prvotno napisa

savjetujte, predlozite
    Picassa od googlea!
    Najveći limit, najjednostavnija upotreba - jedina zamjerka je ograničene mogućnost preslagivanja slika i nema statistike posjeta (kao recimo fotki).
    X

Fotki mi nikad nije sjeo.[/b]

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Također Picassa.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni je fotki bio taman, no picassa mi je vrlo blizu njemu (da ima mogućnost manuelnog slaganja slika u albume i statistiku, reako bih da je najbolji!) i kako više ne mogu s posla na fotki onda sam na picassi!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Picassa

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Meni je fotki bio taman, no picassa mi je vrlo blizu njemu (da ima mogućnost manuelnog slaganja slika u albume i statistiku, reako bih da je najbolji!)
    ovako i meni.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

btw- sta mislis pod "da ima mogućnost manuelnog slaganja slika u albume"?
    i fotki i picasa to imaju, zar ne?
    mozes dici fotke jednu po jednu, mozes ih dici vise od jednom (s jednom manom picasa- mrzim sto mi se rade folderi...ja ne koristim my documents opcije) prednosti fotkija- mejlanje. takodjer mozes organizirati albume- raspodjela slika. no jednostavnija je u picasi- drag&drop. kod fotkija moras upisivati brojeve.
    jos jedna mana, ali ovog puta fotkija- moram sama risajzat fotke, dok mi picasa to radi automatsk.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    btw- sta mislis pod "da ima mogućnost manuelnog slaganja slika u albume"?
    i fotki i picasa to imaju, zar ne?
    mozes dici fotke jednu po jednu, mozes ih dici vise od jednom (s jednom manom picasa- mrzim sto mi se rade folderi...ja ne koristim my documents opcije) prednosti fotkija- mejlanje. takodjer mozes organizirati albume- raspodjela slika. no jednostavnija je u picasi- drag&drop. kod fotkija moras upisivati brojeve.
    jos jedna mana, ali ovog puta fotkija- moram sama risajzat fotke, dok mi picasa to radi automatsk.
    Mislio sam da Picassa nema (pokušavao sam svašta, tražio po helpu, ali nisma pokušao drag/drop), moram odmah probati!
    Hvala na savjetu!!!
    E da, automatski resize je super stvar!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Photobucket :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove