Citiraj malo janje prvotno napisa
2 MJESECA trebat ce da prestane bocica ajoj nista naoruzat cu se zivcima
ja mislim da se MGrubi zabunila, ja bi rekla 2 tjedna da izbacite tih 150 ml. ako izbacujes svaka 3 dana po 30 ml. treba ti 5 izbacivanja puta 3 dana to je 15 dana. dakle 2 tjedna a ne 2 mjeseca

samo ti njemu daju sto vise sisat. pusti patronaznu. mlijeko ti se stvara stalno, nema prestanka, i kad ispraznis dojku do kraja za par minuta se opet stvori par kapi jer mozek i tvoje tijelo nemaju sat pa prave mlijeko od 10- 10 ipo a u 11 zatvore mljekaru karikiram, al kuzis me jel da?

obicno je savjet da se kroz 3 sata da jedna dojka tako da beba dodje do masnijeg mlijeka no ako mislis da je sve posisao daj mu onda drugu, samo pokusaj sto duze da sise i sve posise na tu jednu koju mu das. prvo mlijeko je vodenastije, lakse probavljivo i zna napuhivat pa ga mozda i to muci. a racunaj da ima djece koja hlapljivo sisu pa se nagutaju zraka pa zato imaju grceve. moze bit hrpa razloga.

ja ne bi rekla da je veliki problem u tome sto ti jedes. mozes jest sve normalno, iako sam i ja isto ko mgrubi izbacila mlijecne proizvode i grcevi su prestali, nakon nekog vremena sam opet pocela jest sve sto sam htjela.

izdajanje ce ti pomoc da navuces sto prije mlijeka koliko treba i da sto prije prijedjes na iskljucivo dojenje.

samo hrabro! mi smo uz tebe