-
meni je Gita skroz prestala vuch na sisu (zahvaljujuchi patronazhnoj i pedijatrici) tako da smo zavrshile na sos telefonu i relaktaciji. prekretnica mi je bio set za relaktaciju - mali kanisterchich koj objesish oko vrata (u njega ide mlijeko) a iz njega idu dvije tanke cjevchice koje zalijepish iznad bradavica. beba pije iz cjevchica adaptirano (ja se nisam mogla izdojit - max 20-30 mil ruchno a na izdajalicu nishta)- bebi nije problem vuch ko iz sise pa se ne buni a istovremeno povuche i iz sise i stimulira proizvodnju mlijeka (meni je bilo bitno jer sam ostala suha ko pustinja). uglavnom proizvodjach je MEDELA www.medela.com a mozhesh ga nabavit u hr:
Medela Suction
Gaspar d.o.o.
Prilaz Ivana Visine 5
10 020 Zagreb
Tel. (00385) 98 385 807
Fax (00385) 98 6675 515
zlgaspar@inet.hr
chovjek je bio izuzetno ljubazan i htio nam je naruchiti ali se cheka dva tjedna a poshto je meni bilo hitno mi smo na medelinoj stranici otishli na kontakt slovenije i tamo naruchili - muzh je otishao po to isti dan u celje. razlika je i u cijeni u hr bi nas ispalo cca 250 kn a u sloveniji je bilo 60 eura ali meni je bilo hitno. probraj sa gashpar d.o.o. mozhda su do sada nabavili.
inache osim kanistera oko vrata meni je i gita visila na sisi praktichki cijeli dan. sve je trajalo iznenadjujuche kratko, cca dva tjedna - bila je na 540 mil dnevno. od tada iskljuchivo dojimo a gita je pravi mali luftich (prvi mjesec je dobila 1250 g i nastavila istim tempom)!
sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma