-
o fotografiranju i snimanju u vrticima
-
kad ja moja V u 5. mjesecu slavila rođendan ja sam i fotkala i snimala
na početku je teta rekla kao da baš ne bi smjela, da su dobili naputak da se ne smiju slikati djeca, ali to je više rekla u stilu da mi ona to mora reći nego što je stvarno od mene tražila da ne slikam
slike su samo za moju osobnu upotrebu, i za dati V prijateljima za uspomenu
ali nisam ih stavljala na net i ne sviđa mi se baš kad netko stavi na web album slike druge djece, pogotovo bez dogovora s njihovim roditeljima
-
Bila sam dosta oprezna s potpisivanjem pristanka o fotografiranju u novom vrticu, medjutim, nakon sto mi je pedagogica cak bez mojeg pitanja rekla kako se podrazumijeva da nece biti iznoseno ime djeteta niti ce lice biti u krupnom planu, a posebno se nece stavljati na net, vec na vrticki pano, potpisala sam dozvolu.
Kada bi netko zelio zloupotrijebiti necije tijelo, moglo bi se to uciniti na hrpu nacina - dok smo vani - u parkicu, setamo se, vozimo bic...
A sto se tice stavljanja rodjendanskih fotografija na net - isto ne kuzim da to netko radi bez pitanja. One rodjendanske slike koje ja imam na fotkiju su torte i L. ispred torte. Nisam niti htjela ispitivati roditelje bi li htjeli, jer uopce ne zelim nekoga dovoditi u pozociju da se osjeti da bi bio red reci da moze. Al to je vec druga tema
Mislim da smo tehnoloskim napretkom stavili pred sobom jako puno izazova s kojima se trebamo pocet nosit, a naravno i s mogucim zloupotrebama, jer pojedinacne zabrane do krajnosti mogu dovesti do "staklenog zvona"
-
meni žao ko psu što ne mogu staviti L fotke s rođendana, jer je zbilja bilo jako lijepo (proslava u parku), ali glupo mi stavljet fotke di je L sama, a drugu djecu ne želim stavljati na net.
-
stavi pod lozinku i daj je samo meni da vidim ima li mi gdje Vanje 8)
-
meni uopće nesmeta fotografiranje a ni stavljanje na web
pa nije da je gol na tim slikama :?
-
Pa nije uvijek stvar u golotinji.
Mislim, pod prvo - ko kaze da je pedofilima privlacna samo djecja golotinja. Imaju garant i druge fetise.
Al, nije samo stvar u tome, vec u odgovornosti kod postivanja necije privatnosti, kako barem ja gledam.
-
ma znam da nije stvar samo u golotinji
ali ja osobno jednostavno ne želim tako razmišljati jer bi jako lako mogla otići u krajnost i samu sebe izluditi
ali to sam ja i poštujem i uvažavam da netko ne želi pristati na fotografiranje
-
-
baš sam sad vidjela da sam na fotki stavila slike s V rođendana gdje se vide i druga djeca, ne puno, ali se vide, pa sam obrisala
mislim da ću obrisati i sve V slike
paranoična sam, ali što mogu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma