Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: o fotografiranju i snimanju u vrticima

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno o fotografiranju i snimanju u vrticima

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad ja moja V u 5. mjesecu slavila rođendan ja sam i fotkala i snimala
    na početku je teta rekla kao da baš ne bi smjela, da su dobili naputak da se ne smiju slikati djeca, ali to je više rekla u stilu da mi ona to mora reći nego što je stvarno od mene tražila da ne slikam
    slike su samo za moju osobnu upotrebu, i za dati V prijateljima za uspomenu
    ali nisam ih stavljala na net i ne sviđa mi se baš kad netko stavi na web album slike druge djece, pogotovo bez dogovora s njihovim roditeljima

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Bila sam dosta oprezna s potpisivanjem pristanka o fotografiranju u novom vrticu, medjutim, nakon sto mi je pedagogica cak bez mojeg pitanja rekla kako se podrazumijeva da nece biti iznoseno ime djeteta niti ce lice biti u krupnom planu, a posebno se nece stavljati na net, vec na vrticki pano, potpisala sam dozvolu.
    Kada bi netko zelio zloupotrijebiti necije tijelo, moglo bi se to uciniti na hrpu nacina - dok smo vani - u parkicu, setamo se, vozimo bic...
    A sto se tice stavljanja rodjendanskih fotografija na net - isto ne kuzim da to netko radi bez pitanja. One rodjendanske slike koje ja imam na fotkiju su torte i L. ispred torte. Nisam niti htjela ispitivati roditelje bi li htjeli, jer uopce ne zelim nekoga dovoditi u pozociju da se osjeti da bi bio red reci da moze. Al to je vec druga tema
    Mislim da smo tehnoloskim napretkom stavili pred sobom jako puno izazova s kojima se trebamo pocet nosit, a naravno i s mogucim zloupotrebama, jer pojedinacne zabrane do krajnosti mogu dovesti do "staklenog zvona"

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

meni žao ko psu što ne mogu staviti L fotke s rođendana, jer je zbilja bilo jako lijepo (proslava u parku), ali glupo mi stavljet fotke di je L sama, a drugu djecu ne želim stavljati na net.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stavi pod lozinku i daj je samo meni da vidim ima li mi gdje Vanje 8)

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

meni uopće nesmeta fotografiranje a ni stavljanje na web
    pa nije da je gol na tim slikama :?

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Pa nije uvijek stvar u golotinji.
    Mislim, pod prvo - ko kaze da je pedofilima privlacna samo djecja golotinja. Imaju garant i druge fetise.
    Al, nije samo stvar u tome, vec u odgovornosti kod postivanja necije privatnosti, kako barem ja gledam.

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ma znam da nije stvar samo u golotinji
    ali ja osobno jednostavno ne želim tako razmišljati jer bi jako lako mogla otići u krajnost i samu sebe izluditi
    ali to sam ja i poštujem i uvažavam da netko ne želi pristati na fotografiranje

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Potpisujem Arwen.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

baš sam sad vidjela da sam na fotki stavila slike s V rođendana gdje se vide i druga djeca, ne puno, ali se vide, pa sam obrisala
    mislim da ću obrisati i sve V slike
    paranoična sam, ali što mogu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •