Ako znate po mogućnosti negdje na zapadnoj obali? Thanx![]()
Ako znate po mogućnosti negdje na zapadnoj obali? Thanx![]()
pula
dr. mišljenović
thanx! ima svoju internet stranicu ili?
sumnjam...
nije to baš praxa pulskih doktora (čak ni privatnika)![]()
nažalost...
ali čula sam da možeš dobiti onaj DVD i opsežan pregled...
(msilim cca 500 - 600 kn, nek me neko ispravi ako nije točno)
Znači, samo 3d uzv, bez pregleda je 500-600 kn?? :shock: OMG!
Loona, ne znam za Istru, ali mi smo u Zadru prošle godine 4D UZV platili 200 kn
nisam sigurna, stvarno... ali mislim da su cure na Rodi već o tome raspravljale pa mi je nekako "ostalo"...loonalee prvotno napisa
stvarno ne znam :?
Bome fina razlikaAnnie prvotno napisa
![]()
(Annie, skamuflirala si se s novim avatarom 8) )
Ma da bar pretražnik radi kak spada, aliMaya_78 prvotno napisa
![]()
http://www.forum.hr/showthread.php?t=165864&page=4
ipak ne na rodi, nego Forumu...
ugl. s pregledom 440 kn cca 15 min., detaljnije (svih organa) nekih 100 kn višee...
Thanx!![]()
idem nazvat. Čula sam da navodno i poliklinika Sunce u Puli ima 3d, pa ću nazvat i njih![]()
Loonalee šta su ti rekli? Da li se dugo čeka i koja je cijena ? Ja isto mislim ići ali negdje u 20 tjednu, sada sam u 15 pa mi se čini malo prerano.
Negdje krajem svibnja kada sam zvala Sunce rekli su da je samo dr.Slivar, ne znam da li se šta u međuvremenu promjenilo.
ne želim te odvraćati, samo ću ti reći da je dr. Slivar relativno grub kod vaginalnih pregleda
to svakako izbjegni
samo sugestija... bila, osjetila, imala traume...
Nisam nazvala jer još ne znam koji dan idem za Pulu (zbog jedne druge obeze)ela1 prvotno napisa
Maya, ja bih išla SAMO na uzv..ne i na pregled...Moj je ginić inače toliko nježan da ga skoro ne osjetim ili ako i boli, toliko je pažljiv da sve to nekako lako podnesem..kad god sam bila kod nekog drugog, svi su mi bili ko neki mesari..Tako da to izbjegavam
Draga moja,
Bila sam kod dr. Misljenovica na UZV, ali sam nakon toga popreporuci odlucila potraziti dr. Dunju Bencic u Porecu i skroz me odusevila. Tako je strucna, topla i draga osoba, ima najnoviji 4d uzv i sigurna sam da neces pozaliti otici tamo. A i suradjuje s najboljim doktorima u RH.
Sretno
Daj me nemoj zezati!! To je odlična vijest jer sam ja u PorečuLeana prvotno napisa
Super da onda ne moram u Pulu..
A koliko je kod nje pregled tj uzv?
i ja sam čula za tu dr. (nisam znala za ime, ali sam čula da je u Poreču) i to sve pohvalno...
idi pa javi!!!!
zvala sam, ali danas radi poslijepodne...javim svakako
4d uzv (samo uzv) - 500 kn
nadam se da dugo traje i da dobiješ DVD...
sad sam se sjetila da sam zaboravila dr. pitati da mi otisne sličicu s UZV (danas 11 + 2)... nemam još nijednu...
moram zato taj DVD nabavit![]()
Doktorica je super super! Pregled vrlo detaljan i dug. Jako sam zadovoljna. I da - dobiješ cd :D
baš mi je drago da si zadovoljna
ja sam si isto mislila ići kod nje, sada ću sigurno...
nego, s koliko tjedana je najbolje napraviti taj pregled, cca 18-20 ili kasnije?
Jooj , negdje na forumu i piše kad je najidealnije..Ja sam već u 37 tjednu i to je malo kasno za dobro vidjeti neke stvari jer je beba već velika i nema toliko plodne vode okolo koja omogućava da se dobro vidi..Možda je i 20 tjedana pre rano, ali velim, ima negdje topik na tu temu ...
Evo me malo u zakasnjenju. Drago mi je da si zadovoljna, jer doktorica je stvarno super. Meni je u tih 500 kn napravila i color doppler.
Inace, na te sam uzv-e isla u onom rasporedu u kojem preporucuju redovno ginici, a to je sa cca 12 tjedana, oko 20 i sad oko 30-tog tjedna bi trebala, ali jos nisam. Ta tri razdoblja su neka prijelazna i mislim da je najbolje to napraviti tada, iako nikada nije naodmet provjeriti da li je sve ok.
Kako god, jos jednom sve pohvale doktorici!
Je, je i meni - color dopler s protocima i 4d i najvažnije - nježna je prilikom pregleda!Leana prvotno napisa
malo se kasno javljam, dr.Mišljenović je loš doktor, imali smo loša iskustva,
moju kolegicu je lagao o tome koji joj je zahvat radio, žena ni danas nema pojma,
vukli su ga po televiziji zbog nekakvih čudih računa i uplata za preglede,
ima dobru pozadinu, nitko mu ništa ne može, ima para i radi, ponekad je i ljubazan, ali što dalje od te ordinacije!
a da? nedavno?piplica prvotno napisa
mislim da su imali i prošle godine obzirom da su moju sestru ppitali želi li običan 2D ili 3D (redovni netrudnički pregled).. da li je to to? ili se "bilo kakav" 3D UZV razlikuje od nekog koji je stvarno super za snimiti bebača?
je li netko već bio u Ars Medici na 3 D? ili imate kakvu noviju informaciju?
da vam javim, nemaju 3D u Ars medici...
još uvijek samo dr. Mišljenović...
opet malo podižem...
ima novih iskustava/preporuka: Mišljenović vs. Benčić?
Prošla sam pregled kod oba dvoje i definitivno sam za dr. Benčić. Iz puno razloga, a najvažniji je taj što dr. Mišljenović ide na to da te malo neutemeljeno uplaši kako bi što ćešće dolazila na preglede. Tužno, zar ne?!?!
hvala!
moja frendica nije bila oduševljena (previše) dr.Benčić, a o M. znam samo iz iskustava na internetu pa me zanimalo jer ubrzo idem,,,
kod dr.Benčić, naravno...
evo mene s utiscima s pregleda kod dr. M.
kao što sam već na nekom topicu napisala, nisam zadovoljna,
tražila sam detaljni pregled svih organa, morfološki, OK, sve je izmjerio, međutim color doppler nisam (možda je bolje ne tako rano), jaaaaako kratko je upalio ono svijetlo žuto koje sve ocrtava i odlifrao nas u vrlo kratkom roku (manje od pola sata), a da nam nije ni spol vidio (ok, okreće se i sl., ali ja sam sada tu i budi malo strpljiv dok se ne okrene jer okretao se, dakle, da je malo dulje čekao, uspio bi vidjeti -to nas je jako zanimalo - a ne tako brzo lijevo-desno sa sondom) niti uspio slike lica ni tijela u onoj žutoj boji
dobila sam CD s par sličica i par filmova od doslovce 3 s i TO JE TO
jako sam nezadovoljna i ne preporučujem ga previše prijateljicama
sad me zanima kakva je dr. Benčić vezano za "predanost" poslu tj. je li strpljiva i sl. ili samo čeka da preleti tih pola sata i koliko kod nje dođe 4D UZV pregled (bez detaljnog morfološkog pregleda)
Dr. Benčić je i više nego strpljiva! Moj UZV je trajao oko sat vremena, sve je pregledala i izmjerila, cak i vise od onoga sto se pregledava u tom periodu. Ovisno kako je beba bila okrenuta, taj dio je mjerila. Ja sam htjela vidjeti lice bebe u cjelosti, ali je uglavnom bilo iz profila. Na kraju sam rekla da ne mora vise cekati da se okrene, a ona je rekla da sad i nju vec zanima i da cemo pricekatiSama je napravila color doppler i morala se bas potruditi jer je bebica skroz skakutala i mjenjala polozaj, pa je bilo tesko mjeriti. Stvarno je super je strpljiva i ide do detalja ...
Ja sam super zadovoljna, a i svi kojima sam je preporucila.
Sretno !!!
Leana, u kojem tjednu si išla?
na morfološki scan ili običan 4D?
zanima me ako netko zna koliko je "običan pregled 4D" (bez anatomy scana kojeg sam već napravila)...
Išla sam u 22-om tjednu na 4D i color doppler. Ne znam cijenu posebno za to sto pitas...
vjerojatno si bila na anatomy scan ako ti je sve gledala i snimala...
ah... ja se sad dvoumim da li da idem na "običan" 4D ali da ipak malo bolej pogledaju da li ej sve ok...