Stranica 3 od 5 PrviPrvi 12345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 250

Tema: Htjeti bebu... još samo jednu...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Anita,opet si me pogodila s temom.
    Mi smo prije pričali kako ćemo vidjeti koliko ćemo djece imati ovisno o tome kako se budemo s njima snalazili.I onda kad sam sad bila trudna smo nekako zaključili da nam je dvoje dosta.MM je rekao da bi to bilo dosta djece jer bi si on malo ženu natrag,a ja sam jako posvećena djeci,trudim se i oko njega ali jednostavno u zadnje vrijeme jednostavno se ne stignemo ni vidjeti.On radi 2 posla,a ja često zaspem kad uspavljujem djecu i kad dođem iz sobe obično on već spava.
    Onda smo pred kraj trudnoće zaključili da nećemo imati više djece ali ako se dogodi opet dobro.I ja sam nekako bila sigurna da mi se više neda prolaziti kroz trudnoću i porod jer imam i dosta godina.
    I onda mi se dogodi prekrasan porod,jednostavan,brz,lagan i prirodan.I ova prekrasna mala djevojčica sa plavim očima.I ležim noću između njih dvoje i mislim si kako bih mogla imati još jedno.I onda jednu večer ona nikako da zaspe,on se ukakao i umoran je i išao bi spavati.I nju držim u jednoj ruci,a drugom njemu skidam pelenu,stavljam ga u kadu i tuširam,vadim ga iz kade i oblačim,a ona mi zaspe na ruci i stavim ju spavati,uspavam i njega za 15 minuta,i nakon pola sata već mislim kako bih mogla imati još jedno
    I pitam se kao i ti,jel to stvarno ili su to hormoni ili taj neki ženski osjećaj.
    Mm-u ni ne pričam o tome jel vidim da obožava djecu ali da mu je trenutno sve to malo previše-2 posla,2 djece i žena koju jedva vidi!

A imam osjećaj da me još negdje čeka jedno dijete!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam osjecala oooogromnu zelju,poziv i prije prvog i prije drugog
    djeteta.

Ono sto me muci-jos sam trudna,drugo se jos nije ni rodilo,a meni je vec i trece u mislima. :/
    Zapravo nikakav odredeni broj,samo nemam osjecaj da mi je ovo zadnje. Ne zelim da bude zadnje.

Mozda se sto s vremenom i promijeni. Realno,mozak bi htio stati na dvoje. Ali glas srca je glasniji. Kao da me nesto vuce...ma ne mogu to opisati.

Sto ako je nama koje imamo taj osjecaj,taj osjecaj dozivotan?

Sto ako ni nakon drugog,treceg ne osjetim mir o kojem pise Litala?

Pa ne mogu radati beskonacno! Ali ni zivjeti sa tom ogromnom ceznjom koju mogu gotovo opipati,koju osjecam svim svojim bicem.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Stvarno je zanimljivo pročitati sva ova razmišljanja. Baš nekako prodirem u nutrinu još dublje sa nekim vašim rečenicama...

Naći ću odgovor!

Sad sam maloprije kopala po starim mp3-cama i našla neke snimke stare, pa između ostalog i Liamove zvukove sa njegova 3 mjeseca. Samo 4 sekunde, ali odmah se svega sjetim.

Možete poslušati ovdje, direktno na linku:
    http://boomp3.com/listen/bywojs7cz_h/liamovi-zvukovi

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Da,i meni razum govori da je dvoje dovoljno,da ne mogu više,da se posvetimo malo sebi mm i ja kad ovo dvoje malo poraste,ali ono nešto kopka iznutra.
    I sad dok nosim Tonku,dok mi se pokušava prvi put nasmijati i počinje gugutati isto si mislim pa zar je to to,zar više neću imati prilike to proživiti sa još jednim djetetom.
    I što je još gore,sad mi se sa drugim djetetom sve čini tako lako i jednostavno,a zapravo je teže i kompliciranije jer imam i ovo prvo koje je još malo i traži puno pažnje.A ja kao da hodam po oblacima.I kad istovremeno plaču i traže pažnju ne gubim živce nego ih zajedno smirujem i ja sam pri tome tako smirena i ispunjena.
    Mislim,ima trenutaka kad pomislim kako bih htjela malo predahnuti,odspavati,otići negdje i malo misliti samo na sebe ali to traje tako kratko i onda ih pogledam i vidim da su oni ono što me ispunjava energijom.
    Nekako nisam žena od karijere,možda ne zasada,kad sam bila mlada mislila sam da neću ni imati djecu nego ću biti prava karijeristica ali sad vidim da sam bila u krivu i da je ovo ono što me ispunjava.Za karijeru imam vremena kad djeca odrastu!

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja jos ne mogu. a strah me da ce mi kasnije biti jako zao sto nisam.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

U mom životu nikad nisam imala osjećaj da je nešto konačno. Sve se može promijeniti pa tako moja sadašnja dva potomka mogu dobiti pojačanje, a i ne moraju.
    Interesantno mi je da starije žene s kojima sam razgovarala, a imale su jedno ili dvoje djece mahom žale što nisu imale barem još jedno.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa
    Interesantno mi je da starije žene s kojima sam razgovarala, a imale su jedno ili dvoje djece mahom žale što nisu imale barem još jedno.
    To ja cesto cujem od svoje mame (a imala nas je dvoje)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

je, lako je žaliti kad sve prođe, jer se s vremenske distance zaborave razlozi zašto netko u tom trenutku nije mogao/želio imati još djece

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa
    Citiraj gita75 prvotno napisa
    To ja cesto cujem od svoje mame (a imala nas je dvoje)
    i ja sam ovo bezbroj puta cula. (moja ne zali )

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ni moja
    i imala je više od dvoje

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Eh, Anita...danas sam radila test na trudnoću ništa, morat ćemo se više truditi ..dakle, baš sam počela brijati na male bebe ..želim još

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sanela-Naja

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

lijep mi je ovaj topic.
    nije mi taj poriv (koji i sama osjetim u prisustvu beba) dovoljno snažan (ili da kažem, važan, znakovit) da bi me potaknuo na još jedno dijete...
    barem u mom slučaju, moralo bi biti nešto puno više, neka unutarnja spoznaja, neki gotovo fizički osjećaj da "ta dušica" negdje čeka...kao što sam doživjela dvaput. tada je želja u meni za djetetom bila vrlo jasna i nepomućena sumnjama i strahovima. čak i dok sam kukala svima oko sebe (jer se mihael zapravo neplanirano "dogodio") kako nisam htjela ostati trudna, bila sam u sebi svjesna koja je to laž.
    nemam više taj osjećaj da postoji "netko treći", mislim da smo zaokružili cjelinu. kao da su moja dva dečka ispunila jedno posebno mjesto u meni (stvoreno za moju djecu) u kojem više nema prostora...
    tako se zaista sada osjećam.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    ni moja
    i imala je više od dvoje
    4

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa
    Citiraj Anci prvotno napisa
    ni moja
    i imala je više od dvoje
    4
    oke, šišate nas

sunca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja bi još jedno i osjećam da bi to onda bilo konačno. mm ne osjeća isto. pa mislim da će ovo bit konačno stanje - osim ako njemu nešto ne klikne.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Veki prvotno napisa
    Na samu pomisao da više nikada neću biti trudna, više nikada neću rađati, držati bebu prvi put, vidjeti prvi osmjeh, držati male, male rukice, dojiti, nositi u marami i još tisuću malih stvari koje su već iza mene sa dvoje djece...dođe mi knedla u grlu i plače mi se, da ne kažem da padam u depresiju.
    Moj obrambeni mehanizam je da ostavljam nadu za treču bebu. NIje realno, ali mi je tako lakše. Razum mi govori da mi je dovoljno dvoje djece ( u svakom pogledu ), ali srce nikako da to prihvati.
    Vidjet ćemo šta nam život nosi, ali trenutno ne želim misliti da više neću imati još jedno malo čudo.
    Ovako i ja

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

me bad mother..

ne volim biti trudna, a rađanja se prisjećam kao doživljaja koji ne bi ponavljala on monthly bases

nemam osjećaja praznine i unutarnjih spoznaja

kad čujem glasno revanje male bebe malo me oblije znoj jer se prisjetim naših noćnih epizoda

baš sam zadovoljna majka četverogodišnjakinje..planiram masu aktivnosti jer je ona veća..klizanje..odlazak u HNK na balet..skijanje..

bad, bad mother

a znam da će mi jednog dana biti jaaako žao

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

MA sofke, zašto se unaprijed programiraš da će ti biti žao? Ljudi žale kad ne naprave nešto što su htjeli ili kad naprave nešto što nisu htjeli.
    Stvar je jasna, ako ćeš htjeti, imati ćeš, ako nećeš, nećeš i isto tako nema razloga za žaljenje. Zašto ne bi uživala sa jednim djetetom?

Ljudi uuuvijek za nečim žale, ali to ne znači da je to za čime žale bolja solucija od one koju su zaista proživjeli. Zato ja mislim opciju žaljenja isključiti i sada raditi ono za što zaista osjećam da moram i želim.

Ne veselim se niti trudnoći, niti porodu, pa niti još većem životnom naporu i umoru. Samo ta čarolija i novopečena zaljubljenost u tek rođeno biće ima nešto što je nemjerljivo veliko.

Sad me pustila cijela ona priča o bebama. Uživam maximalno u trenutku dok su još maleni i vjerujem da je tijek života s razlogom osmišljen na ovaj način...

Mislim da me najviše od svega muči nedostatak početaka. Da, o tome se radi. Nema više išćekivanja, čekanja, nadanja.... Sve što sam htjela je tu. To je tako grozno divno. Ostvarenja su ustvari kraj svih željenih početaka. Koji bad.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Mislim da me najviše od svega muči nedostatak početaka. Da, o tome se radi. Nema više išćekivanja, čekanja, nadanja.... Sve što sam htjela je tu. To je tako grozno divno. Ostvarenja su ustvari kraj svih željenih početaka. Koji bad.
    uf, nisi trebala to ovako lijepo sročiti. sad je i meni bad. :/

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pa zato što je s vremenske distance uvijek lakše palamuditi..da sam ovako ili trebala sam onako

ali imaš pravo, živimo tu i sad i sad mi je ovo što imam dovoljno

malo me nekad nagriza grižnja savjesti, zbog njenog brata ili sestre i tu brijem da sam sebična

ali nakraju, valjda nije moja obveza da nekom rađam braću..ili je?

kme....

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

podsjetila si me na osjecaj kad shvacas da si pronasla osobu s kojom zelis dijelit ostatak zivota. s jedne strane si sretna i ispunjena, s druge strane znas da nikad vise nema onih genijalnih osjecaja s pocetka veze, zaljubljivanja, zmaraca kad te samo dotakne...
    mozda radjanje djece i sluzi tome, da se takvi osjecaji ponove

ja vas citam iz perspektive gdje zbog nekih tuzemnih razloga nije jos vrijeme za prvo dijete. al doći će

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    s druge strane znas da nikad vise nema onih genijalnih osjecaja s pocetka veze, zaljubljivanja, zmaraca kad te samo dotakne...
    ima, ima...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

s druge strane znas da nikad vise nema onih genijalnih osjecaja s pocetka veze, zaljubljivanja, zmaraca kad te samo dotakne...
    ima, ima...
    Slazem se!! Ima, ima.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ima, ima...
    Slazem se!! Ima, ima.
    X

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja otkad znam za sebe jedva sam čekala da budem trudna i rodim malu mirisnu štrucu. Sad kad već imam skoro trogodišnjakinju taj osjećaj se nije niti malo promijenio i ne mogu dočekati dan kad ću opet biti trudna. Ne mogu reći da je kod nas sve kao u bajci, pa da ne znam što su pravi problemi s djecom, E. nikad nije bila naročita spavalica, vrlo je zahtjevna i tvrdoglava, nemam nikakvu pomoć sa strane osim MM, koji jako puno radi tako da je uglavnom sve na meni ali ipak me ništa ne spječava da maštam i sanjarim kako ću ubrzo imati vellikii trbuh a nakon toga malu mrvicu. I stvarno ne mogu zamisliti da jednog dana nakon xy djece neću više tako osjećati.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ima, ima...
    Slazem se!! Ima, ima.
    Meni je sve to i dan danas predivno, ali nije to onaj osjecaj kad se prvi put dogadjalo. To mi je uvijek bilo extra uzbudjenje, zbog nepoznatosti, koja je sad nepovratno nestala. Dodalo se tu jos dosta toga divnog, naravno, ali nepoznatosti vise nema.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa
    ali nepoznatosti vise nema.
    zanimljivo, ja nemam osjecaj da je nepoznatost nestala, dozivljavam to vise kao sirenje kruga: sto mu je povrsina (recimo da ona predstavlja poznati dio) veca, to mu je i opseg (granica prema nepoznatom) veci, tako nekako. puno me se vise doima koliko toga jos ne znam, nego koliko toga znam. ponekad me gotovo preplasi sve ono sto je u stanju pruziti istinski intiman odnos. ne znam jesam li to dobro objasnila, preplasi nije bas dobra rijec, recimo da se vise cudim onome sto moze pruziti takav odnos nego sto se pribojavam onoga sto ne moze. nije mi to bas jednostavno objasniti, ali potpuno sam uvjerena da su prvi osjecaji zaljubljenosti u punom sastavu uvijek u nama, samo sto im treba znati pristupiti (a to nije uvijek jednostavno).

i ne, ne tvrdim da mi klecaju koljena svaki put kad ugledam mm-a , ali da uzbudenja ima, ima - i fizickog i emocionalnog...

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja se vise referiram na fizicku nepoznatost (a tu, osim sto nas svakom danom ima 'kolicinski' vise za istrazivanje stvarno nema novosti). Naravno da se jos uvijek inace otkrivamo i da je uzbudjenje tu, ali meni je ono prvo posebno - mozda ga ja intenzivnije osjecam?

Necu vise OT.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa
    Ja se vise referiram na fizicku nepoznatost (a tu, osim sto nas svakom danom ima 'kolicinski' vise za istrazivanje stvarno nema novosti).
    kako ne - jel' pratis temu orgazam?

slazem se, dosta O.T.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Summer - o kakvoj ti količini pričaš? Mjerenu u gramima ili kg?

Iskreno, čim sam napisala svoj post, htjedoh reći, ima svega i sve je jako i intenzivno i čovjek se može tisuću puta zaljubiti u istu osobu, ali što je, da je, to nešto nepoznato, suprotno od navike, kolotečine, naučenih i stečenih aktivnosti, riječi, dodira, načina ophođenja, tisuće stvari koje o nekom znaš..... više nije tu.

joj, kad će više proći taj pm....s

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajde, razmisli ponovo o tome kad prode

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ajde, razmisli ponovo o tome kad prode

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja znam samo to da imam tek trideset i još dobrih petnaestak godina.... Mi smo odlučili paziti neoprezno to jest s personom dakle otvaramo otškrinuta vrata, a kad ovo dvoje malih malo stasa otvraamo i širom. Ke sera sera.... fjučur s not ourz tu sii... Eto nepoznatog

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Summer, ogroman potpis na sve kaj si napisala.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Uh... ja tek čekam prvo a već razmišljam o idućem i nadam se da će sve proći ok i da će mi ta želja ostati. Nekako kad razmišljam o budućnosti čini mi se nekako normalnim da ih imamo troje a ne mogu si nikako objasniti zašto jer do prije pet godina ( znači negdje sa 25 ) sama pomisao na brak mi je grčila želudac a kašnjenje menge izazivalo napadaje panike makar sam već tada bila par godina u vezi sa MM.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa
    Ja znam samo to da imam tek trideset i još dobrih petnaestak godina.... Mi smo odlučili paziti neoprezno to jest s personom dakle otvaramo otškrinuta vrata, a kad ovo dvoje malih malo stasa otvraamo i širom. Ke sera sera.... fjučur s not ourz tu sii... Eto nepoznatog
    ma daj :shock:
    a ja mislila persona sigurna :?
    ja neću otškrinuta vrata, hoću blindirana.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    ja neću otškrinuta vrata, hoću blindirana.

super si.... bas si me nasmijala, i ja ocu isto sto i ti

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

evo i mene...
    porod je bio jako težek, oporavak također a o dojenju da ne pričam,
    i ja i muž rekli NIKAD više..
    ali evo nakon 20 mj opet razmišljam...

bojim se svojih vena, imam samo 27 ali jako loše vene i unutarnje i vanjske i u zadnje dvi godine su se vidno proširile...
    sjedim upravo s umorom u nogama i tipkam...i teško mi je nać energije za ovog švrća a kamoli za dvoje

kako su mi prijateljice pred porod, na pomisao još jedne bebe srce mi lupa, a ne želim priznati..
    prije tjedan dana bili smo kod kume tek je rodila, mali je šećer, ali kad smo sjeli u auto pogledali smo se i rekli -divni su, ali ne bi bili na njihovom mjestu! i tako sam se osjećala, NO WAY! ali već idući dan...i sad me već par dana drži...razum viće NEEEE a nešto mi neda mira..
    moje srce kao da je odlučilo,
    ali razum kalkulira, trebala bih sad krenuti na posao da rodim negdje u proljeće ili raano ljeto, jer mi je s venama lakše proć trudnoću u zimi..

a Erik ima tek 20 mj, ne želim ga dati u jaslice, a trbuh i malo dijete hmmm i onda u ljeti biti cijele dane s njima malima :/

pa sam mislila sačekati iduću jesen, mali će krenuti u vrtić, bilo bi mo lakše a i on bi bio veći da zna što se dešava...

nemam pojma, imate neki pametan savijet?

mali mrav avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Uh, ja sam totalno poludila za malom djecom! Od osobe koja nije znala što bi s malim djetetom, što mu reći, kako se igrati, postala sam i ja malo dijete . Obožavam svog sina, toliko me usrećuje ( iako je nekad stvarno teško ), a u mom srcu ima još puuuno mjesta. Ukratko, jedva čekam novu bebu!

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja se obično raspilavim na baš baš baš malene bebe. Još ako imam prilike uzeti je na ruke...uffff...momentalno bih krenula za Beograd po smrzliće

A onda mi neki glasić (vragovski/anđeoski/koćegaznatičiji) prišapne da i te bebe porastu, da vrlo brzo naiđe onaj nezgodni period od prohodavanja do trećeg rođendana koji, s obzirom da sam ga preživljavala i savladavala uz blizance, ne bih želela da ponovim ni u najluđim snovima.

I odustanem. Kažem sebi da mi je dosta rađanja. Prizovem i krštenicu u pomoć, saberem se i izvagam da ostajemo na sadašnjoj brojki. A onda se opet rodi neka beba

Inače, trenutno se raspilavljujem na drugaricinu treću bebu od nekih 10 meseci. Pre nje je bila mala kumica ali je retko viđam pa nisam mnogo u iskušenju. A druga kuma mi se porađa za par meseci i eto meni razonode par sedmica

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Da se nadovežem samo vezano za ovaj moj 'teroristički period' od 1-3 godine. Ja mrzim decu tog uzrasta. Slatki su mi samo dok su gegavci a onda me više ne zanimaju čim lepo prohodaju. Ne želim ih ni pomilovati a kamoli zabavljati. Pa ovaj svoj duo sam savladavala 24/7, muka mi je od dvogodišnjaka i trogodišnjaka. Čim napune 3 vraćaju mi se strpljenje i volja za druženjem

Btw, jedna moja rodica ima sina od 2 godine i planira drugu bebu do njegovog trećeg rođendana. Sinak joj je nestašan, zahtevan, nerazuman kao i svako dete njegovog uzrasta a ja si mislim kako joj uopšte može padati na pamet da opet prolazi kroz sve, ovog puta i sa starijim prilepkom na nogavici

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Cvijeta71 - ma sigurna je persona kao stroj je vrlo pouzdana, ali trebaju biti i praktičari istog biti pouzdani i živjeti u skladu s crvenim i zelenim lampicama, a mi smo malo neozbiljni povremeno. Ignoriramo small print

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

73 -sori

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

eto, prvo me uplaši, onda mi doda dvije godine...

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Pa mi je u jednom trenutku pala napamet ideja da sto smo ostvareniji i duhovno zreliji, mozda smo privlacniji onima koje iz nekog razloga privlaci ovaj svijet.

a sto smo ostvareniji i duhovno zreliji vise slusamo srce, a manje mozak

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Mislim da se nikad neću do kraja pomiriti s tim da moje dijete nema brata/sestru, ali stvarno mislim da ne bih preživjela još jedan postpartum period.
    Ja se još uvijek s time nisam pomirila (što znači da nisam ništa ni odlučila), ali drugi dio tvoje rečenice nekako mi je blizak :/
    Potpisujem od riječi do riječi

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Mislim da se nikad neću do kraja pomiriti s tim da moje dijete nema brata/sestru, ali stvarno mislim da ne bih preživjela još jedan postpartum period.
    Isto ovako se i ja osjećam.... i razgovarala sam na ovu temu s nekim starijim ženama koje su ostale samo na jednom djetetu pa su me uvjerile kako im je sada strašno žao što su u nekim periodima svojega života dopustile da odlučuje njihova sebičnost umjesto njih.... ali ja ne vidim ništa loše u tome...ja nisam tipičan tip majke...

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=64149

tu sam prebacila odgovore na ovu temu koji idu u pravcu odgoja jedinaca...mislim da zasluzuju posebnu temu 8)

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Evo mene opet na osnovnu temu ... htjeeti bebu...samo još jednu...

Ooo, da, ja htjeti bebu, BAR još jednu, ali...
    Baš jučer dobih "tešku" menstruaciju, samo mi se spava (kao prva tri mjeseca trudnoće), boli me sve živo, nemam snage na nogama da stojim, muka mi je i sva sam slaba i počela su sjećanja da naviru o tih 6 preležanih mjeseci do poroda, o svim aritmijama, variranju pritiska i pulsa, o svim kontrakcijama i krvarenjima, o svim bolovima i beskrajnim čekanjima po ambulantama, o svim neprospavanim noćima zbog nepodnošljivih bolova, a o strahovima za dijete - kako se razvija i kako podnosi sve te silne lijekove koje sam morala piti, da ne govorim.
    Pa sam se baš upitala kako bih podnijela ponovo sve to.... :/

A da bih još jednu bebu...bih, BAR još jednu, ali kako?
    Ima li mama ovde koje su imale komplikacije sa prvom trudnoćom a sa kasnijim ne?

Na stranu to što moj dr. smatra da ja više ni nemam ovulaciju i da mi je mogućnost zanošenja jako mala...

Da se mene pita - 5 je moj idealan broj!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •