Anita,opet si me pogodila s temom.
Mi smo prije pričali kako ćemo vidjeti koliko ćemo djece imati ovisno o tome kako se budemo s njima snalazili.I onda kad sam sad bila trudna smo nekako zaključili da nam je dvoje dosta.MM je rekao da bi to bilo dosta djece jer bi si on malo ženu natrag,a ja sam jako posvećena djeci,trudim se i oko njega ali jednostavno u zadnje vrijeme jednostavno se ne stignemo ni vidjeti.On radi 2 posla,a ja često zaspem kad uspavljujem djecu i kad dođem iz sobe obično on već spava.
Onda smo pred kraj trudnoće zaključili da nećemo imati više djece ali ako se dogodi opet dobro.I ja sam nekako bila sigurna da mi se više neda prolaziti kroz trudnoću i porod jer imam i dosta godina.
I onda mi se dogodi prekrasan porod,jednostavan,brz,lagan i prirodan.I ova prekrasna mala djevojčica sa plavim očima.I ležim noću između njih dvoje i mislim si kako bih mogla imati još jedno.I onda jednu večer ona nikako da zaspe,on se ukakao i umoran je i išao bi spavati.I nju držim u jednoj ruci,a drugom njemu skidam pelenu,stavljam ga u kadu i tuširam,vadim ga iz kade i oblačim,a ona mi zaspe na ruci i stavim ju spavati,uspavam i njega za 15 minuta,i nakon pola sata već mislim kako bih mogla imati još jedno![]()
I pitam se kao i ti,jel to stvarno ili su to hormoni ili taj neki ženski osjećaj.
Mm-u ni ne pričam o tome jel vidim da obožava djecu ali da mu je trenutno sve to malo previše-2 posla,2 djece i žena koju jedva vidi!
A imam osjećaj da me još negdje čeka jedno dijete!

Odgovori s citatom
..dakle, baš sam počela brijati na male bebe ..želim još