-
Ah ti mali tvrdoglavci. Imasmo i mi problema prošloga ljeta.
kod nas je bilo ovako.Imao je jedne tene koje je nosio i to je to. I došlo ljeto i vručine i vrijeme za sandale i otvorene cipelice.
Ma ni čuti oprobavala sam mu staviti na nogu ali se derao i urlao skini mi to neču ja to nositi.I tako je i bilo. Nismo ga tjerali. On je cjelo ljeto prohodao u zatvorenim tenisicama i čarapama. Rekla sam ako njemu nije vruče i njemu ne smeta ne smeta ni meni. Čak je i na plažu išao u tenama, ali tamo se skinuo i bio bos.
Eto fala bogu tamo je htio skinuti i čarape i tene jer smo mu zaprijetili da se neče moći kupati i da će ići doma.
E onda je došla jesen i vrjeme kupnje novih šlapa i tene mu postale premale.
Ok tene smo kupili iste bilo je broja, a šlapice smo kupili iste samo u drugoj boji.
Malo je protestirao ali je onda bilo ok i htio ih je nositi sva sreča.
Ali on ima u kuči i stariju sestričnu pa dosta stvari vidi od nje, recimo "mi velimo gle i Nika ima nove šlape, ali tvoje nove su ljepše" i tak je to išlo.
Onda je došla kupnja cipelica za zimu i to je ok prošlo. E onda je trebalo prvi put izači u njima van i obuti ih, e to je bio šou.
Tata mu je rekao da on neče ići sa njim van dok ne obuče cipele i malo je plakao i onda je doneso sam cipele da mu obučemo.
I to je bilo to od tada nemamo problema. Poslije smo kupovali i nove druge tene i bez ikakvih problema. Ove godine sam mu kupila croksice i natikače. U početku nije bio oduševljen klompama ali se navikao i sada sve hoće nositi. Ali mu je najdraže kakd hoda bos po vani.
Uh jesam se raspisala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma