imam potrebu podijeliti ovo sa nekime tko je u situaciji kao ja... Kao sto sam vec pisala, maleni i ja smo sami, i to moglo bi se reci od pocetka... Ja sam u procesu rastave i bm mi uopce ne fali niti patim za time sto nismo zajedno, stovise, upoznala sam jednog drugog covjeka sa kojim mi druzenje stvarno odgovara i ispunjava moju potrebu za nekime..
Dakle, sto se desilo? Ja i maleni smo isli na more za moj godisnji., mislila sam da ce sve biti super, bas kao sto uvijek i je, medjutim iznenadili su me i sokirali neki moji osjecaji... najednom sam pocela primjecivati da su svi u kombinaciji: mama, tata, djeca i luftmadraci.. a nas dvoje samiBas me uhvatila neka tuga i bijes sto mi uopce to pada na pamet, tako da sam jedva cekala da se godisnji zavrsti da se mozemo vratiti u sigurnosti naseg stana i svakodnevice..
Zakljucila sam da mi je ovo bio najgori godisnji do sada.. kad god bi tako vidjela neku obitelj, doslo mi je da uzmem svoje dijete u krilo i rasplacem se na sred ceste... on je jos jako mali, godinu i pol,. i uopce se ni ne sjeca da je tata zivio sa nama, pa on nije nista od ovoga dozivio na nacin na koji i ja.. ali mi radi toga nije bilo nista lakse..
Dali se ovako nesto desilo i vama? Jeli to normalno i hoce li vec sljedece godine biti lakse i ljepse biti sam? opet moram ponoviti da nama nista ne fali sto smo sami, ne patimo za b.m. kojeg vrlo rijetko i vidimo.. smo mi je nesto falilo na tom godisnjem...

Bas me uhvatila neka tuga i bijes sto mi uopce to pada na pamet, tako da sam jedva cekala da se godisnji zavrsti da se mozemo vratiti u sigurnosti naseg stana i svakodnevice..
Odgovori s citatom
i
. i ne, nismo bile same. bile smo zajedno.
mozda je krivac to sto do sada nisam pustila niti jednu suzu za b.m. ni prije raskida, ni za vrijeme, vec tek sada nakon toliko mjeseci..
Nisam imala cajta gledati druge, alo su zato oni itekako promatrali nas!