Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: McNeill skolske torbe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno McNeill skolske torbe

Ima li tko iskustva s ovim torbama? Ako ima, kakvi su dojmovi?

http://www.amazon.de/McNEILL-Set-tlg...f=pd_sbs_toy_1

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

M ima njihovu torbu s košarkašima. Savršena je. Ima ju od polovice 2. razreda, treći razred, a imat će istu u 4. Kupili smo onaj tip ruksaka: puno unutrašnjih pretinaca, dva pretinca za CD-e, pretinac za mobitel, kvačica za ključeve, uz glavni veliki pretinac,imaš još 4 manja i dva prostrana sastrane za vodu i sokove. S torbom smo dobili platneni ruksak za tjelesni - od čvrstog platna, s dodatnim džepom za robu. Bila je još pernica i plastični pribor za užinu. Scout se ne može mjeriti s ovim torbama.
    Nije među najlakšima, ali niti među teškim torbama. To je jedina stavka koju ne znam ocijeniti budući da ju moj M rijetko nosi sam, a tad mu nije nikakav problem - doduše on ima 45 kg. Možda na internetu piše koliko teži. Vidim da si stavila za curice pa pretpostavljam da će ti to biti bitno.
    Imaju manje kockaste i veće tipa čvrsti ruksak. Preporučam jer sam ja super zadovoljna.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Eh da, vrijedi i više od 129 eura, ako te to slučajno brine.

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo uzeli McNeill školsku torbu za V., neku laganu, sličnu ruksaku da mu duže bude fora, i čini se prilično solidna. Kako je V. sitan, bilo mi je bitno da bude što laganija i ne prevelika, a opet kvalitetna, McNeill mi se činio najbolji po tim kriterijima.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

McNeill tobe su izuzetno kvalitetne. Najstarijem sinu sam je kupila prije tri godine u Narodnim novinama, ali sad ih tamo više nemaju. V. će je sada nositi četvrtu godinu, a izgleda potpuno kao nova. Svako toliko je operem u perilici za veš tako da je uvijek čista. Jučer sam baš u Turbo limaču kupila McNeill-icu za N. koji će ove godine u prvi razred. Torba se uvijek kasnije može iskoristiti za nekakva putovanja jer izgleda kao ruksak.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: McNeill skolske torbe

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Ima li tko iskustva s ovim torbama? Ako ima, kakvi su dojmovi?

http://www.amazon.de/McNEILL-Set-tlg...f=pd_sbs_toy_1
    zorana, mislim da su ti McNaill torbe sada na akciji u Toysu. Anižene sa 159 na 69 EU.
    Pogledaj na

http://scs.toysrus.twt.de/portalbuil...&campainID=102

na zadnjoj, 8oj stranici

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo napokon dobili McNeill torbu i jako smo zadovoljni. Za par dana ce torba u akciju,a stvarno je za preporuciti. Lagana ko perce i imaju jako lijepih uzoraka. Uz torbu smo dobili pernicu, torbicu za sportsku opremu, nekakvu fensi zensku torbicu za igru, kutiju za hranu i bocu za vodu.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Kako dobili? Kakva akcija? Ja sam već luda od traženja ruksaka za 3. razred, target mi nisu lijepi ... a mcneil nigdje nisam vidjela, gdje ih u Zagrebu ima za kupiti?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Našla u CC Muelleru, imaju krasan izbor.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •