-
Drage mame i one koje ce to tek postati,javljam se po savjet
Ispricavam se na duzem postu.
Naime prosla menstruacija (12.07.)mi je bila puno oskudnija i vukla je na smedu boju,a trajala je normalno 5 dana kao i inace.Tada sam bila pod velikim stresom zbog posla i loseg papa testa(pokazuje abnormalne stanice-dva u razmaku 6mjeseci,u devetom idem na kolposkopiju,a ona 4 brisa na bakt. su negativna) i to sam pripisivala tome niti sam pomislila na trudnocu.Inace se zarucnik i ja ne cuvamo u zadnje vrijeme niti sam ja ikad pila kontracepciju.Nakon te menstruacije sam konstantno imala vrtoglavice,probadanja u jajnicima i dojkama (a grudi me zaista nikad u zivotu ni pri pmsu nisu boljele),a bt mi je bila povisena 37,2.Dva dana prije ovulacije ponovno smo imali nezasticene odnose i nastavilo se probadanje u grudima i jajnicima,navedena temperatura (time da je jedan dan skocila na 37,4)i vrtoglavica i neopisiv umor i slabost.Dva dana prije ocekivane menstruacije(danas,12.08) bt je pala na 36,2 i pojavio se samo oskudan smedi iscjedak koji je nestao nakon sat vremena.Dan poslije (11.)-budenje s temp 37 , bolovima jajnika koji se reflektiraju na donji dio leda i dalje probadanja u dojkama.Prvo se pojavio smedi iscjedak pa kroz nekoliko sati i tamno krvarenje,ali oskudno i isprekidano.Danas u noci su me probudili neopisivi bolovi ledja i jajnika s time da je donji dio ledja bolio i puno vise od samih jajnika .Provela sam sat vremena na wc-u (oprostite),nesto stolice je izaslo,bolovi nisu pustali i drzala me mucnina.Popila sam dva neofena i pred jutro jedva zaspala i danas ni b od bolova,samo jako obilno krvarim,a temp je pala na 36,8.
Test nisam radila jer sam cekala da menstruacija izostane i sad uopce ne znam sto da mislim.Nikako ne mogu objasniti taj smedi iscjedak,snazne bolove u donjem dijelu leda i ona propadanja u bradavicama i dojkama jer to nisam imala nikada u 16 godina,a i ti skokovi i padovi temp.su mi nejasni.
Ne znam uopce sto da radim.Bila sam toliko uvjerena da sam zacela i ne znam sto se dogada.Da li je moguce da sam abortirala (grizla bih se do kraja zivota sto nisam vec test napravila) ili netko od vas ima iskustvo da bi takvi simptomi bili posljedica upale ili ne daj boze kakve bolesti ?
Da li da sad cekam da stane krvarenje i uradim test i odem doktorici ili da joj se vec sad obratim?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma