-
Zadranke, dr. Marđetko?
Drage sugrađanke, čula sam za ovog nekonvencionalnog liječnika i da navodno ima velikih uspjeha s liječenjem alergija. Ali čula sam i da su mišljenja dosta podijeljena oko njegovih metoda, pa bi mi bilo dragocjeno svako vaše iskustvo.
-
Ja sam bila, jos davno, prije neke 3 godine ako se ne varam. Pa cuj, meni alergija je otisla... ali nekako nisan bila skroz zadovoljna. Ali mozda to ovisi i o tome kakvu alergiju imas. Meni je dao detoksifikacijsku djetu koja traje 4 tjedna i cudo nekih tableta sam morala kupit (u vrijednosti nekih 1000 kn :shock: ) ali to su sve bili nadomjesci za prehranu, jedan doktor mi je rekao da to piju body bilderi.
Meni se alergija manifestirala oko usta i nakon pustih dermatologa i kremica jedino mi je on uspio pomoci.
Ako imas jos koje pitanje, slobodno pitaj, ovako napamet se vise niceg ne mogu sjetit.
-
-
Mislila sam otići do njega radi preventivnog pregleda, a i sama imam neke problemcice s alergijama. Medjutim, jedna osoba iz moje blizine se kod njega lijeci, stalno joj produzuje detoksikacijsku dijetu (za koju mislim da je super i definitivno cu je jednom odrzati), osoba je cak izgubila dosta kg, a alergija se samo smanjila, ne i povukla skroz. Dobro, moja nije bas tolika, a jos vise me zanima cinjenica da taj dr. moze svojim metodama ustanoviti teške metale u urinu, puno vise stvari na koje si alergican (nego sto to mozu klasicni testovi).
S druge strane, klasicni lijecnici su dosta skepticni prema njemu.
A i naplacuje poprilicno - 1 pregled 800kn, no ljudi vele da je jako temeljit i da budes unutra 2 sata.
-
Evo čitam tekst s njegove stranice i ovo mi se jako sviđa:
Nije strah od bolesti ili smrti taj koji bi trebao biti naša primarna briga, nego strah od toga da nismo u skladu sa vlastitim zivotnim putem i ciljevima koje bi u zivotu trebali ostvariti, strah od kršenja zakona prirode, strah od nepoštivanja danog nam zivota.
-
Bila sam kod njega i nekoliko članova moje obitelji, te ga mogu preporučiti. as idem ponovno ovih dana na kontrolu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma