Originally Posted by
Kate7
Ne znam da li je netko otvarao vec ovakav topic ali uistinu bih voljela da svi koji su koristili Mirenu ili je trenutno koriste napisu svoja iskustva s tim proizvodom. Naime, prije 6 mjeseci (2 mjeseca nakon poroda) sam je ugradila i osim ucestalih tockastih krvarenja i neurednih ciklusa prvih par mjeseci (što su uobicajene nuspojave) nisam imala drugih negativnih nuspojava. Medjutim kroz cijelo to razdoblje primijetila sam znacajan pad libida sto u mom slucaju nije uzrokovano nekim prevelikim umorom ili drugim psiholoskim faktorima. Takodjer imam velikih problema s postizanjem orgazma a i kad ga postignem sam osjecaj orgazma je puno povrsniji i slabiji nego prije, sto me navodi na zakljucak da je to ipak vjerojatno utjecaj hormona koji se otpustaju iz Mirene. Prije nikad nisam koristila bilo kakvu oralnu kontacepciju jer ju ne podnosim zbog bilirubina tako da ne znam da li i hormoni iz oralnih kontraceptiva i inace utjecu na libido ili ne. Ginekologica mi je rekla da to ne bi trebalo biti povezano s tim, ali sam u uputstvima nasla navedenu i tu nuspojavu tako da joj bas i ne vjerujem.
Pa eto ako neko ima istih problema kao i ja, neka se javi.
U svakom slucaju, cekat cu do jeseni, a onda je vadim ako se stanje ne popravi.