Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Ofarbani veš

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Ofarbani veš

Oprostite ako je tema već bila,ne mogu je pronaći.Crveni ručnik za plažu oprala sam sa crnim vešom i sada mi je pola stvari poprimilo rozkastu boju.Šta da radim?Čula sam da ima u DM-u nešto što uvlači tu boju,o čemu je riječ i znači li šta?Oprala sam sve još jedanput,ali ništa,boja je tu.Cure,pomagajte!!

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: Ofarbani veš

sorry, znam da tebi nije smiješno, ali kod mene je takvo nešto normalna stvar. Boja će siči nakon par pranja, meni muž zna hodat u roskastoj majici a da uopče ne skuži , valjda ne očekuje tak nešto. Gledaj to s vedrije strane, sad imaš potpuno novu garderobu. Mi smo nedavno svi bili crveni ( muž je dobio neku crvenu majicu koja je sve živo uspjela pofarbat i to naravno u više navrata-nikak da se opametim ).

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

e pa ja nisam znala da se može pofarbati crni veš :? stvarno nikad čula, ali hvala na informaciji. znam da ima u mulleru svašta nešto u svrhu spašavanja ofarbanog veša i to po bojama s kojom je ofarban. ali nije mi trebalo pa nisam baš detaljno proučavala.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mislim da sam vidjela u dm-u nekakve (mozda Denk Mitt, ili kako se vec zovu) vrecice koje se stavljaju u ves masinu da se nesto ne bi ofarbalo. Nisam sigurna jel onda te iste nekako mogu izvuci i suvisnu boju iz vec ofarbanih stvari...

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nisam Gitulja ni ja znala dok nisam oprala vražji ručnik.Znači ništa mi ne preostaje nego prati,prati,prati.Žao mi je jer sam pofarbala jednu prekrasnu plavu majicu i MM radnu košulju.Idem sutra u dm pa javim ako nešto nađem.Kaae,ubila si mi nadu u spas

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Papirići za hvatanje boje se koriste preventivno. Za već ofarbani veš postoji Denkmit prašak za pranje rublja koji izvlači mrlje nastale u pranju. Prašak je u maloj kutiji a cijena cca 12ak kuna. Spasio me preko nekoliko puta.

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Janoccka ,curke stvarno pomaže,već sam mislila da je sve izgubljeno,kad ono boje se vratile.Šta bih ja bez vas :D

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

sunašce, napokon sam nešto naučila na tuđoj greški :D

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Dobro,dobro budeš i ti nešto sfušala,čekam te

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj sunašce prvotno napisa
    Janoccka ,curke stvarno pomaže,već sam mislila da je sve izgubljeno,kad ono boje se vratile.Šta bih ja bez vas :D
    Sunašce kaj točno piše na kutiji i kak se koristi?

Jel ide umjesto deterđenta ili ?

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mislim da nećeš baš dugo čekati

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam to iz dm-a stavila u mašinu i moj žuto obojani veš ostao je žuti.
    Nije mi pomoglo ni malo, pa čak ni nmakanje u varikini.

Ako sretnete mamu tatu i djecu u istoj nijansi žute na različitim odjevnim predmetima, javite se. To sam ja.

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Iki piše da ide umjesto deterdženta,ako imaš više veša onda idu 2-3 vrećice(jedna je 12 kn).Ja sam stavila u mašinu samo par stvari i dodala vanish s tom jednom vrećicom,upalila na 40,program 7 i baš se fino opralo,još su malo primjetne nijanse roskastog na bijelim rukavima,ali se nadam da će to s vremenom u pranju otići.Lea,možda ovisi kolilo si veša stavila,ja sam stavila samo onaj ofarbani(5-6 stvari)na onaj program od 30 min.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ok, ja sam stvarno luda, ali ...
    ja sam shvatila da si ti pofarbala crni veš. a sad opet bijeli rukavi. mislim da sam se pogubila u bojama.

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Gita,možda sam se ja pogubila u bojama ,ali da riješimo misteriju ili daltonizam kod nas dvije,majica je tamnoplava sa bijelim rubom oko rukava i ovratnika i ni meni baš nije jasno(u biti je)od kud sad rozi rubovi i primjese crvene boje.Drugi put ne kupujem NIŠTA crveno,dosta mi je!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •