-
Totalno te razumijem, meni dok je mala bila u jajetu, ja bih klekla do sjedalice izvadila sisu i tako je dojila dok ne zaspe....sada dok je okrenuta u smjeru vožnje isto tako, ali mi je puno nezgodnije jer mojam stajati, i jako je opasno ako MM prikoči.....ja sam je isto znala prije vaditi ili ne stavljati u sjedalicu ali sam primjetila da se ona tako samo navikava i sve manje hoće u sjedalicu...to vađenje nikada nije bilo na autoputu, već u gradu, naravno da to nije manje opasno...ali na autoputu je ipak brzina auta preko 130 km/h dok je u gradu oko 60 km/h...mi smo došli u Nedjelju s puta mala se derala u putu kada joj se spavalo ni hrana ni igračke nisu pomagale, ali nisam popuštala, dala sam joj siku, i da me grize za prste
ali ju nisam htjela izvaditi...a kada stanemo stanemo na 1h, ona malo prohoda popapa, nekad je uspijem uspavati i takvu staviti u sjedalicu..............
Ali razumijem te, ne opravdavam ni tebe ni sebe, nekad jednostavno ih moraš izvaditi....moja je npr. znala svom snagom lupati glavom o sjedalicu a nigdje nema odmorišta.........ali ipak nemoj ju barem vaditi na autoputu...drži se
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma