srećica slažem se i ne kažem da je moj savjet dobar i da nije podložan kritikama, ali neka se jave oni koji imaju bolji savjet, ja bih ga rado poslušala, ja sam prepričala svoja iskustva, probleme i dvojbe i moje tada trenutno rešenje, kada ni animacija, ni stajanje, ni putovanje u vrijeme spavanja nije pomagalo....molim neka se javi netko tko ima dobar svjet siguran za majku i djete,a da nije tipa; ignoriraj urlanje, što je naposljetku nemoguće..........ovo je super i korisna tema, jer ljudi sada idu na godišnje odmore i više će se nego obično putovati s djecom.....

ja sam iznjela svoj primjer i drago mi je što ga kritizirate jer tako znam da nisam dobro postupila, ali zato želim da mi netko kaže kako da postupim u takvoj situaciji...kako da postupi majka npr.hiperaktivnog djeteta :? Vi npr. od Zagreba do Zadra ne možete stati svakih 5min. niti imate mogućnost da na autoputu tako često naiđete na odmorište, a i mogli bi tako putovati 3 dana, da ne spominjem kilometarske kolone ispred sv.Roka-koloiko god tempiramo vrijeme polaska može se dogoditi da upadnete u kolonu, npr. na ulazu u Zg kod Lučkog-što onda s djetetom koje se guši u plaču i baca u sjedalici????????

Dajte kritike ali daj te i koji koristan savjet, i shvatite da svi klinci nisu isti i da neke ništa, apsolutno ništa osim vađenja iz sjedalice ne može umiriti? a vi nemate gdje stati