Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: male bradavice, hoće li biti problema?

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno male bradavice, hoće li biti problema?

Drage mame i sve koje ćete to postati. Prvi put sam na nekom forumu pa se nadam da će sve ispasti OK. U 24 tjednu trudnoće sam i sve je, hvala Bogu Ok. Međutim brine me to što se moje bradavice uvučene iako ih redovno mažem uljem i masiram, a i kad ih izvučem vrlo su male. Hoće li beba moći sisati, ima li ko neki savjet ili je možda imao sličan problem?[/list][/code][/quote][/b]

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ni ja nemam bogzna kakve bradavice, isto su male al ne bas uvucene..
    Meni su prognozirali da necemo uspjet u dojenju jos u rodilistu..
    Ja sam ih u pocetku kao malo izvlacila da bebi bude lakse uhvatiti sisu i evo dojim skoro 4 mjeseca..
    Mislim da je samo volja i uornost bitna i naravno podrska koju ces ovdje zasigurno naci.
    Do rodjenja bebe uzivaj u trudnoci i nemoj unaprijeb brinuti!!
    Sretno i pomazi trbuscic!!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

potpisujem lelitu!
    i mene su mučile male uvućene bradavice.više me bilo strah dojenja neg poroda zbog tog. ali, uspjele smo i evo nas, bas sad dojimo.
    zato, ne brini. bit ce timalo teško u početku ali kad se naviknete uživet ćeš!

dobrodošla na forum i uživaj u trudnoći!
    (maz maz po trbuhu)

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hvala puno na podršci i nadam se da će sve biti Ok, jer zaista želim dojiti svoju bebicu

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pogledaj ove tekstove:

http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=239&Show=1473

http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=239&Show=1496

i ove i ostale tekstove:

http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=239&Show=2116

sto se bolje pripremis i oboruzas ispravnim informacijama bit ce ti se lakse obranit od krivih savjeta. ako naidjes na probleme mi smo tu da ti pruzimo podrsku.

ja sam prije imala uvucene bradavice, dojenjem su se izvukle skroz i vec 10 mjeseci uspjesno dojimo.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

i meni se skroz izvukle! i sad imam suprekul bradavice kakve sam uvijek htjela! tenx to uma i dojenje!

:D

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja imam jednu uvučenu i jednu ravnu. izgleda poprilično čudno.
    dojimo već četiri mjeseca skoro. od prvog dana. mogu ti reći sljedeće - pripremi se na muku, ali nemoj odustati!!!! jer trebaš izdržati tih prvih par tjedana kad je zbilja katastrofa. ja sam imala ne ragade, nego rane iz kojih je curila krv valjda stalno... boli strašno onaj čas kad bi beba povukla, ali čim bi izvukla bradavicu, bilo bi ok. izdržljivo. trebalo je proći točno šest tjedana do sedam, da mi dojenje postane bezbolno. baš kao što piše u letku. koristila sam školjkice, koje su mi dosta pomagale tih dana prvih i nosila sam ih stalno. jest da ti mlijeko stalno malo curka, pa to povećava proizvodnju, ali barem su bradavice izvučene. šeširiće nisam koristila. nemoj dopuštati da ti se dojka prepuni pa da bebi daješ punu cicu, jer ti je to recept za još jednu ragadu, rađe izdoji malo da popusti pritisak i onda doji. imala sam i blistere, ma sve od položaja. ako ćeš imati epiziotomiju, prvih dana ćeš ležećki dojiti, poslije probaj sjedeći, jer je tako lakše namjestiti se u tim danima dok se još učite.
    znam da ti to sad sve izgleda strašno, ali nije. no pripremi se da jako boli, ali i da bol zaista nestane i sve postane ok. ja sam imala osjećaj na toj lijevoj uvučenoj cici kad bi ona povukla da mi mijenja anatomiju. zabolilo bi me do ramena. Ali izdržih, jer je bol samo kratkotrajna - tih par sekundi dok bradavicu ne izvuče. drži se, NE ODUSTAJ i uspjet ćeš. ako kaj budeš trebala kad rodiš, slobodno na pp.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •