dobar dan,
danas sam se ovdje registrirala jer sam proučila nekoliko postova djevojaka i žena koje imaju slične probleme kao i ja sama. Naime, u ožujku sam imala malo jaču upalu i od liječnika dobila rojazol vaginalete. Prvih nekoliko dana korištenja vaginaleta sam imala jake bolove, ali su zatim prestali. Po dogovoru sa liječnikom radila sam PAPA test u travnju i početkom ovog mjeseca su došli nalazi na kojima je bio dva puta podcrtan CIN I. Dobila sam medazol vaginalete od 500 mg od kojih sam pet komada iskoristila ovaj mjesec, a ostalih moram još idući mjesec i kontrola u kolovozu. Liječnik mi je bio nedorečen i samo mi je rekao da moram malo "podići" imunitet sa nekakvim multivitaminima i da uz terapiju i o meni ovisi hoće li ponovni nalaz biti bolji ili lošiji.....čitala sam dosta o tome i svugdje se spominje da uz CIN I ide i HPV, ali kod mene na nalazima nije bio prekrižen.........U međuvremenu sam si kupila kantarionovo ulje koje svaku večer obilno nakapam na tampon i držim ga preko noći......Jedna kolegica mi je rekla da je i ona imala isti problem i ona je uz ovo ulje još svako jutro popila dvije žlice maslinovog ulja pomiješanog sa sokom od naranče ili grejpa..........