-
dobar dan,
danas sam se ovdje registrirala jer sam proučila nekoliko postova djevojaka i žena koje imaju slične probleme kao i ja sama. Naime, u ožujku sam imala malo jaču upalu i od liječnika dobila rojazol vaginalete. Prvih nekoliko dana korištenja vaginaleta sam imala jake bolove, ali su zatim prestali. Po dogovoru sa liječnikom radila sam PAPA test u travnju i početkom ovog mjeseca su došli nalazi na kojima je bio dva puta podcrtan CIN I. Dobila sam medazol vaginalete od 500 mg od kojih sam pet komada iskoristila ovaj mjesec, a ostalih moram još idući mjesec i kontrola u kolovozu. Liječnik mi je bio nedorečen i samo mi je rekao da moram malo "podići" imunitet sa nekakvim multivitaminima i da uz terapiju i o meni ovisi hoće li ponovni nalaz biti bolji ili lošiji.....čitala sam dosta o tome i svugdje se spominje da uz CIN I ide i HPV, ali kod mene na nalazima nije bio prekrižen.........U međuvremenu sam si kupila kantarionovo ulje koje svaku večer obilno nakapam na tampon i držim ga preko noći......Jedna kolegica mi je rekla da je i ona imala isti problem i ona je uz ovo ulje još svako jutro popila dvije žlice maslinovog ulja pomiješanog sa sokom od naranče ili grejpa..........
-
Bok cure!
Dakle ovako, papa mi je uvijek bio uredan osim 2001. kad sam imala Cin1 zbog klamidije. No to sam sredila, a papa mi je nakon toga pa sve do ove godine bio svaki puta ok. Hpv je 2001. bio negativan.
Cijelo vrijeme, sve ove godine, imam onu tzv.ranicu ... Dosta veliku. Ove godine joj je u opis dodano ... Cilindricna s ovuom nabothi.
Ove godine napravila sam kao i svake kontrolni papa, i kad sam nazvala za rezultate, ostala u shoku!
Abnormalne promjene-AGC (atipicne glanduralne stanice) - vjerojatno reaktivne promjene - povezane s upalom-endocervikalne.
Citala sam po netu i prepala se sta sve o tom AGC pise!!!
Doc predlaze kolposkopiju i sve briseve.
Ima li tko sa slicnim iskustvom?
Pregledom je sve izgledalo ok!
Malo sam fiju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma