Pokazuje rezultate 1 do 50 od 109

Tema: Loš PAPA test

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Za podizanje imuniteta rodnice probaj LACTOGYN (oralni probiotik, preporuka moje ginice, a i kolegica sa posla je bila oduševljena rezultatima).

I svakako izbaci sve šampone tipa "intimna kupka za njegu žene" (ukoliko ih koristiš, naravno).
    Liječenje HPV-a jest svakako dugotrajno, ali je izlječivo, sretno!!

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Maya&Leon prvotno napisa Vidi poruku
    I svakako izbaci sve šampone tipa "intimna kupka za njegu žene"
    Zašto? Ja sam baš mislila da je to bolje koristiti nego običan gel za tuširanje. Ili sam samo pala na marketinški trik?!

Šta preporučuješ? Samo voda ili?

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto? Ja sam baš mislila da je to bolje koristiti nego običan gel za tuširanje. Ili sam samo pala na marketinški trik?!

Šta preporučuješ? Samo voda ili?
    Mene isto ovo zanima, ja isto mislila da je bolje nego obični gelovi za tuširanje.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj ivez051 prvotno napisa Vidi poruku
    Mene isto ovo zanima, ja isto mislila da je bolje nego obični gelovi za tuširanje.
    Meni je ginekologica isto savjetovala ukidanje svih tih sampona, vlaznih maramica i mirisljavih ulozaka ... pojasnila je da sve to moze utjecati na ph i tako pogorsati stanje. Samo voda je dovoljna.
    Ja sam si gljivice namamila sa vlaznim maramicama koje su reklamirane kao prirodne bla bla bla, a koristila sam ih samo dan i pol jer sam bila na putu i htjela sam si nekako olaksati stvar.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno uh Papa!

Bok cure!
    Danas zvala ginu da vidim rezultati pape, kad nije bajno, ja se bas zabrinula do sad uvijek bilo sve super.
    Nema cinova, nista konkretno mi nije rekla, samo da je citolog rekao da su celije promjenjene, ali ne zna u kojem smislu, i da uradim papu za 4 mjeseca. Gina mi preporucuje da uradim HPV test, da se zna imam li HPV i u kojem smislu su te celije promjenjene, da li je upala ili virus
    bas sam se zabrinula, ne znam kaj to sad moze biti.
    uhh..
    mislim da bih i ja trebala poraditi na imunitetu i da bi mozda mogao taj papa biti bolji??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •