Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Bakterije u urinu

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno Bakterije u urinu

Drage mame, opet mi treba nečiji savjet. Od početka trudnoće imam veoma visok nivo leukocita (14), a nedavno su mi u nalazima pronađene bakterije i nekakav epitel. Nalaz urinokulture pokazao je da imam neku bakteriju koja se zove klebsiella pneumoniae. Zna li neko šta je to i koliko štetne mogu biti te bakterije? Trenutno se kljukam nekim antibiotikom koji mi je dr. preporučila svakih 6 sati i nastojim da popijem po preporuci 2L čaja od brusnice koju mrzim i od koje imam užasnu žgaravicu?

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mislim da ovaj topic spada na pdf trudnoca.

najprije dobrodosla

ti si trudna? koliko tjedana?

ja ti ne znam bas za leukocite sto to znaci ali mislim da je opcenito krv u trudnoci malo razrjedjenija pa su sve vrijednosti nize, ako tvoju dr. to ne brine onda se i ti opusti.

dobro da pijes antibiotik, da se rijesis bakterija. nadam se da ce ti sto prije biti bolje.

sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Draga Zhabice, malo se gubim jer sam prvi put uključena na neki forum. Uglavnom, trudna sam 24 tjedna i od kada sam otkrila Rodu neznam šta prije da pročitam jer me sve zanima. Hvala na pomoći u svakom slučaju. Inače prva mi je trudnoća pa je svaki savjet dobro došao

Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mama mumi,

Dobrodošla.
    U trudnoći su dosta česte urinarne infekcije i bez prisutnih simptoma, no moraju se liječiti. Povišena razina leukocita u krvi može biti zbog trudnoće, ali i uroinfekcije.
    Uz antibiotik trebala bi uzimati barem još dvije litre neke tekućine- vode i/ili nekog čaja to ovisi o tebi. Čaj od brusnice je dobar, no za urinarnu infekciju uzima se čaj od lista brusnice, a ne od ploda brusnice. Na žalost ne preporuča se u trudnica pa je najbolje da odabereš nešto što ti odgovara da možeš popiti veću količinu. Voćni sokovi nisu dobar izvor tekućine jer su jako koncentrirani.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •