Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Poliklinika Sunce Slavonski Brod

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Poliklinika Sunce Slavonski Brod

Je li netko bio na 4D, kakvo imate iskustvo?

Ja sam se htjela naručiti na početku trudnoće da vidim da li je sa bebicom sve ok, no otkantali su me- rano je sada, da dođem u 24. tjednu. Da u 24. tjednu vidim da li se bebica dobro razvija :? Nije li to malo kasno? Za mene je bilo, pa sam potražila drugog gina i drugi uzv.

Sada sam u 24. tjednu, pa rekoh idem vidjeti, znatiželjna, kada ono- dođite u 30 i nekojem. Pitam zašto? Zar se sada ne gleda protok krvi kroz posteljicu, pupčanu vrpcu i tako? Pa kažu radi, ali ipak dođite u 30 i nekojem, tada ćemo i mi proći dodatnu obuku sa radom na uzv. Doktorica ginekolog mi se uopće nije htjela javiti na telefon :/

U čemu je problem, nemaju ni malo pojma o poslu ili????

Odavno sam pronašla drugu polikliniku i prezadovoljna sam sa pregledima, no ipak me kopa šta je sa Suncem. Ima li tko iskustva?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam sa Suncem super zadovoljna, u Zgb i Vž. Ne mogu vjerovat da su te tako otkantali :? . Ja sam bila na 4d sa točno 20 tj. i doktorica nije rekla ni jednu riječ, preporučila mi je da dođem sa 28 tj. jer se onda kao najljepše vidi profil. Inače, od početka vodim trudnoću u Suncu i sve pretrage obavljam kod njih, pa mi ovakav pristup stvarno nije jasan. Ja bi poludila, pa šta njih briga da hoćeš i svaki tjedan ići na 4d

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Nitko se ne kontrolira u Suncu?

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

jel znate kolike su cijene?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Rency prvotno napisa
    jel znate kolike su cijene?
    Da, ja sam nedavno zvala i rekli su mi da je pregled 4D ultrazvukom 550,00kn. Dobije se i DVD sa snimkom.
    Ovo je informacija vezana za Brod.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Vili u Zg 300,00 kn. Savršeno i za ne usporediti sa Brodom, u bilo kojem pogledu :/

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj rena7 prvotno napisa
    Vili u Zg 300,00 kn. Savršeno i za ne usporediti sa Brodom, u bilo kojem pogledu :/
    Cek, ti si sigurna da je takav pregled samo 300,00kn?!
    Ja sam cula da je daleko vise. :shock:

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Samo 4d je u Viliju 550 kn, isto ko u Suncu. Ne znam, možda je u Viliju nešto jeftinije ako ste njihov pacijent :?

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

a koliko je pregled bez uzv-a i ovak se ne ide svaki put na uzv,ako znate kakvi su doktori?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •