Ninči prvotno napisa
Svimbalo prvotno napisa
A ovo
Ninči prvotno napisa
Ne znam, muči mi se čitati više jedno te isto! Kad netko kaže valjan razlog zašto je protiv ovog zakona, onda ću mu skinuti kapu! Do tad je moje mišljenje da je jedini razlog protiv ovakvog zakona to što vam se homoseksualci gade, a sramota vas je to izgovoriti.
je jednostavno uvredljivo. Čudim ti se , Ninči, da si se ovako nisko spustila...pod paravanom "moje mišljenje".
Po čemu sam ja tebe tu uvrijedila?! :shock:
Po tome što sam napisala da je najvjerojatnije razlog nepodržavanju ovakvog zakona to što vam se homoseksualci gade?! Izvini, Svimbalo, ali to je uvrijedilo jedino tebe
koja si malo na jednoj, malo na drugoj strani :/
A s ovom izjavom da sam se "nisko spustila" si ti mene uvrijedila, a bez ikakve veze. Eto, hvala. Sad se osjećam uvrijeđenom od tebe kao i homoseksualci na ovom topicu
Da, baš time.
A o ovome da sam malo na jednoj, malo na drugoj strani-nadala sam se da sam pojasnila svoje razloge, ali kako ti te razloge ne smatraš valjanima, tvoje je pravo da to interpretiraš na taj način. Iako mislim da je uvredljivije nekome imputirati da mu se homoseksualci gade, nego smatrati da se takvom izjavom netko nisko spušta. Akcija-reakcija.
Ali, kao što sam rekla prije par postova-so be it.
Obje smo dakle uvrijedile jedna drugu.
A kako ipak ne bih htjela da budemo međusobno uvrijeđene, ja ti se ispričavam za svoju uvredu.
Ali slažem se s Dijanom kako smo previše zabrazdili u generalizacije.
Zasad idem i ja. Žao mi je ako sam još koga uvrijedila svojim razmišljanjima.