i nemojte umirat od smijeha, to sam malo smutila tako.....teško je napisat što bi točno htjela reć........uff
i nemojte umirat od smijeha, to sam malo smutila tako.....teško je napisat što bi točno htjela reć........uff
točkalice, sumnjiva si mi 8)
pa ako poznate ijednog tipičnog primjerka, mislim da je vrlo očigledno da ima i karakteristike, kretnje, govor koji nije mogao steći, nego mu je urođen, također vrlo su kreativni u umjetnosti, nije sve to skupa uvjet, ali bome se napate u životu, i kao što melange kaže, sve bi dali da je ispalo drugačije ali nije..a zašto se napate?
zbog onih koji ih vrijeđaju, neodobravaju, stavljaju na margine...
Sori, jedno jedino istraživanje na 90 ispitanika gđe Ivanke Savić me neće uvjeriti u to... uostalom, ovdje se ne spominje genetika nego sličnost oblika mozga heteroseksualca i lezbijke...melange prvotno napisa
ivy prvotno napisa
ma nisam, nego sam jednom razgovarala s jednom curom koja je prešla s dečkiju na cure i rekla da im se ne vraća!!
pomikaki
kako šta onda....pa onda znači da nije sve urođeno il kako već....možda se možeš i naviknut na to..ustvari probaš, sviđa ti se i nastaviš
zaboravila sam reći da osoba iz jednog od mojih prijašnjih postova nikad nije ni bila s osobom istog spola. njoj se nije desilo da je probala, eksperimentirala, gledala puno homo scena u filmovima, paivy prvotno napisa
ja sam geeeeej :D ali je bila s osobom suprotnog spola i to nije bilo to.
nemojte izbor uplitati u seksualnu orijentaciju.
bajadera prvotno napisa
![]()
Posebno me očarao izvor ovog "istraživanja"- http://www.rescuinghomosexuals.com/
Spašavanje homoseksualaca?![]()
Od čega? Vatre pakla?![]()
a oblik mozga određuje homo/hetero okolina u kojoj živiš?Moover prvotno napisa
Meni se čini da su ovi prošli kuru ispiranja mozga...bajadera prvotno napisa
![]()
ivy prvotno napisa
ali uf bome i ima i izgledom pravih muškaraca, onako ne bi čovjek nikad rekao, a kad ono gay..uf takvi me najviše razočaraju..... meni se ovi koji baš imaju karakteristike ono, hodanje , držanje, glasić čine kao ženski dio te veze
Svimbalo prvotno napisa
Pa nego šta?!
I nemoj se više javjati jer me dekoncentriraš svojom ljepotom (avatarom)
Ma je, ovo je pretjerivanje, 8) ali stavila sam radi citiranje Biblije, ali nema koristi kad je većina ateista i liberala ovdje.Moover prvotno napisa
i zanimljivo je kako oboje i muški i žensi homoseksualci rade isto.....ali kad je žena lezba ono manje više, a kad je netko peder odmah kamenom na njega....žene su valjda okom ugodnije ( a mnogi muškarci bi i voljeli bit s dvije žene koje se maze) dok obrnuti slučaj ( da žena želi u krevetu dva tipa koji će se malo dirati) mislim da je to rijetkosstt.....
ovo je samo ovako primjećivanje usput...a nije li tako.....uvijek su muški homosek. više na meti od žena ,,,,,,
ovaj link bi bio valjan protuargument jedino da sam ja stavila istraživanje sa stranice www.postani-i-ti-gej.orgbajadera prvotno napisa
bajadera prvotno napisa
da malo da!!
to je za ometanje![]()
Ja se odjavljujem s ove teme, napisao sam što sam imao za napisati i to je to... tema je već prije nekoliko stranica otišla kvragu... a anketa je dovoljno pokazala koliko su podjeljena mišljenja i da se ovako može unedogled...
Možeš li dati neko svoje viđenje tog procesa? Recimo, uzmimo homoseksualce kojima je danas jedno 50-ak godina, rođeni i proveli život u Hrvatskoj. Koje su okolnosti njihovog odrastanja dovele do izbora takve spolne orijentacije?Moover prvotno napisa
Melange, blokirana je stranica. To valjda da se pošten hrvatski seljak ne zarazi gej virusommelange prvotno napisa
![]()
Sori, odjavih se maloprije...vertex prvotno napisa
![]()
A, pardon, ja sam nekako previdjela zadnjih poprilično postova. Idem sad čitati...
Pa šta se onda javljaš?Moover prvotno napisa
![]()
Ali čekaš da Te nagovorimo da se vratišMoover prvotno napisa
![]()
sad kad promijeni avatar samo da ga zovemo natrag 8)icyoh prvotno napisa
icyoh prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
icyoh prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
back on the topic...
Čini mi se da puno ljudi ima određene (nepravdane) predrasude prema homoseksualcima.
Kažeš "gej" i ljudi zamišljaju razvratni (nastrani) seks, kožne hlače s rupama na riti, promiskuitetnost, širenje aidsa....a po izgledu očekuju cici mici "dečkića" s pernatom pašminom oko vrata i satenskim hlačicama.
Moj najkonzervativniji stric je upoznao najobičnijeg dečka najprosječnijeg izgleda i komentirao "ma kakav gej, a izgleda normalno i radi". On je valjda očekivao da ima dvije glave i silikonske cice.
Pa ne samo ovdje nego i psihologija priznaje da postoje vanjski utjecaji, kao npr. muškobanjasta majka, seksualno zlostavljanje u djetinjstvu i tak svašta pomalo. Nitko još nije dokazao da homoseksualni roditelj ne utječe na seksualnu orijentaciju djeteta.Moover prvotno napisa
na žalost, nisam detaljno,već samo letimice pročitao hrpetinu postova na ovu temu, jer mnoge cure kvalitetno argumentiraju stavove, a to je doista šteta ostaviti nepročitanim, no počet ću od inicijatora ankete i pokušati kraćanim odgovorom sudjelovati:
osobno nemam apsolutno ništa protiv homoseksualnih veza, no definitivno nisam za posvajanje djeteta o strane homoseksualng para. jednotavno, mislim da dijete mora biti podržano u potpunosti muškom i ženskom linijom u apsolutno svemu. razlike muškog i ženskog stava su neprocjenjivo vrijedna materija u rastu/pupanju bića. samo od takve (nehomoseksuale) podrške može se očekivati zdrava osoba u svakom njenom segmentu.
doista, teško je moj stav pravdati nekonzervatizmom i smatrat ćete ga okupanog kršćanskom etikom, no daleko je to od nečeg takvog.
evo, slažem se i sa badžažderom u nečemu, no ishodište je sasvim deseto.
Znaš što, ne proganjam te po forumu, ali moram primjetiti da često koristiš ovo, valjda tebi bogomdano pravo da drugima "zabranjuješ" pisanje :?bajadera prvotno napisa
Što radiš na ovom forumu gdje se samo sukobljavaš s drugima koji tu pišu. Što stvarno nema nekih kršćanskih foruma gdje se i ti možeš "lizati" s drugim forumaši(ca)ma (ovaj si izraz ti za mene upotrijebila na jednom drugom topici, a ovdje mi se baš čini prigodan)? Ili vjeruješ da sve nas "antikriste" ovdje možeš preobratititi?
Nije mi jasno jer si velika kršćanka, a namjerno svađanje pri kojem ti uvijek gadnije vrijeđaš druge, mi nekako izgleda kao grijeh.
razmisli još jednom o djeci svih samohranih roditelja, koji su dakle imali značajan utjecaj samo jednog spola. dakle i za njih je NEMOGUĆE da su ispali zdrave osobe u svakom svom segmentu?Andro-gen prvotno napisa
A da, o temi nemam što više reći.
Moju teoriju evolucije su svi uredno preskočili.![]()
I da - sigurna sam da ljudi homoseksualnost ne biraju, a dokaz mi je taj što onda zasigurno barem u Hrvatskoj to nitko ne bi izabrao. Osim ako je baš teški mazohist.
Uh... Promisli i što bi o tome rekli rekli samohrani roditelji, ispada, po tome, da ne mogu odgojiti zdravu osobu?Andro-gen prvotno napisa
Vezano za ovo gore, hrv. zakon o posvojenju dozvoljava posvojenje od strane samohranih roditelja, tj. samo mama ili samo tata mogu posvojiti, "ako je to u posebnom interesu djeteta". Takva posvojenja su rjeđa, ali ih ima. MPO u tim slučajevima, samo primjerice, kad razmatramo prisutnost muškog i ženskog roditelja, nije dozvoljen.
jel bahato ako kažem - ta samkoryanshea prvotno napisa
![]()
odrasla samo među ženama, mama, dvije bake, sestra.
Pcelica Mara prvotno napisa
Pčelico Maro , samo da kažem, ne ulazim u to štoje radila drugdje, vidjela sam da je bio dar- mar i na drugim temema, ali mislm da izričito ovim postom nije htjela reć ništa loše, toje bilo više onkao simpatično, koliko sam ja shvatila ako pogledaš avatar od svimbalo možda se i složiš!!
mislim si možda si krivo protumačila pa evo htjedoh samo reći.....
38 stranica polemiziranja o temi koja je science fiction u HR.
Bilo bi dobro da prvo pospremimo vlastito dvoriste - za pocetak nam nedostaje medjuljudske tolerancija i razumjevanje ....
Ma ok, ako je tako, unaprijed se ispričavam.
Samo, već sam i prije svjedočila njenom tjeranju drugih s foruma i savjetovanju da prestanu pisati, kao i očito namjernom provociranju drugih forumašica. Pa mi nije jasno... zašto?
Osobno ne vjerujem u Darwina i njegovo otkriće, tako da sam teoriju evolucije preskočila ne zakačivši se za nešto s čime se ne slažem...Pcelica Mara prvotno napisa
Inače, Moover je otprilike rekao ono što sam ja pokušala "prostim" točkama A i B.... jednostavno u životinjskom svijetu namijenjenom reprodukciji nema mjesta homosexualnosti! U tom kontekstu sam pokušala reći kako sexualno odnosi u homo zajednici za mene nije prirodan... jer, na kraju krajeva, čovjek je oduvijek imitirao prirodu.... nadam se da u ovom slučaju priroda neće imitirati čovjeka!
Ipak, slažem se s tobom da to može biti jedna ljudska prirodna selekcija (kao i ratovi, bolesti) koja je namijenjena smanjenju naraštaja (što je, za sada, nužno u svijetu)...ali, to je samo jedna znanstevno nedokazana teorija... :/
kikii traži iskrene i konkretne odgovore...ipak ova tema ima dvadeset i kusur stranica te smo se svi lijepo izjasnili na samome početku (vjerojatno nije sve čitala), ali pošto je tema smještena na "filozofiranja" jednostavno nije mogla proći bez filtriranja i najmanjih trivijalnosti!
Evo odgovora: u procesu traženja sebe same...dakle, kao adolescentica imala sam ukupno 3 djevojke.... to nije bila sexualna orijentacija, ali je iskustvo bilo dovoljno da znam da nisam konzervativna, (na temelju čega se vodio cijeli jedan posprdni ton razgovora dvije stranice prije....gdje mamma san, ovoga puta, kao moderatorica nije opomenula toliko oftopičarenja, na žalost), da razumijem obje strane jer mogu "put myself into the shoes of others" te da znam kako sexualnost nije stvar odabira...no, bez obzira na sve to glasala sam "NE" posvojenju homo parova!!!!
Da ne govorim koliko mi se poznanika u tom periodu odrastanja konvertiralo u homoseksualce! Neoprostivo je gdje su nestali najzgodniji muškarci moje mladosti! Gdje su nestali pravi predatori???? Slažem se s Arijanom...ovaj svijet ne ide u, meni normalnome, pravcu!!!
+ još nešto...s kim kod da komuniciram...ne pamtim loša iskustva...i žalosna sam što mnogi pamte tko što piše na forumu pa ga jednostavno na drugim temama šikaniraju jer o nekom aspektu života ne misli isto! Ja sam možda za vas po ovom pitanju konrervativna, što ne znači da se u nekim drugim pogledima ne slažemo, ali sam osoba koja nikada neće zlopamititi i na tome, kao da nemam što drugo pametnije raditi u životu, temeljiti svaku buduću komunikaciju!Užasno je loša vibra topica! Zašto nema međusobnog poštivanja mišljenja, ma kakvo ono bilo! :?
Neoprostivo je sto su najzgodniji primjerci tvoje mladosti postali homoseksualci?
Stvarno vise ne znam dal' da se cudim, il' da placem.
I ti si me stvarno u toj rečenici shvatila ozbiljno?????Kaae prvotno napisa
![]()
![]()
Kaae, tebe bi bilo zgodno pitati kakva je situacija u tvom kraju?![]()
u svezi sa zadnjim postovima, ima neki dojam da će se moover uskoro vratiti![]()
Moram priznati da jesam, nakon nekih drugih postova koje sam procitala.
Situacija ovdje - vidjen transvestit u lokalnom mallu. Jesmo ga svi malo pogledali, ali cak niti do novina nije dospio. Dakle, dogadja se, a zivot ide dalje. Samo da napomenem, rijec je o mjestu od kojih 45,000 stanovnika.
Osim toga, frizer moga muza je homoseksualac, ima partnera i posvojeno dijete. Sina. Godinama, posvojili su ga starog oko godinu dana. I zivot tece dalje. Bez problema.
da, upravu si, njih sam nehotice isključio, no i na njih se odnosi ono što sam napisao. pa to je barem jasno. ta djeca uvijek imaju neku majku i nekog oca. makar fizički ne prisutna, ona druga linija se osjeća. dakle, po meni je to zdravo (što se tiče teme), ali ne i spretno rešenje.koryanshea prvotno napisa
kad bi se bar javio jedan homoseksualac koji je voljan ispričat malo kako je sve to započelo..i kako mu je u životu...
Ma samo ti bodi pčelice majo,i leti za mnom po temama ako te veseli, nema problema,očito radije bodeš nego skupljaš med.
Ma gdje sam ja to radila dar-mar Stvarno sete me uzele na tapetu radi toga što sam za umjetnu i za gay brakova!
Pa kaj nemam pravo na mišljenje?Tko se tu osjeća prozvanim?Da čitate postove unazad kako se na fino vređa, e to Vam se ne da već, kad vidite znakić bajadera, hop ajmo!Ako vas veseli, pucajte! :D
I idem kao i moover,pametan čovik!
bome i ti samo laješ već tri stranice, a nikako da "ugrizeš" i samu sebe ispratiš s ove teme.