katja, kod bete se obično kontrolira duplanje nakon 48 sati, tebi su tražili nakon tjedan dana? U principu bi mogla i danas izvaditi~~~~~~~~~~da bude sve ok!
katja, kod bete se obično kontrolira duplanje nakon 48 sati, tebi su tražili nakon tjedan dana? U principu bi mogla i danas izvaditi~~~~~~~~~~da bude sve ok!
znam ja to o dupliranju ali doktorica bez obzira na krvarenje želi da betu napravim u četvrtak. čak mi je i pregled bez obzira na sve zakazan za 24.02. na VV. to krvarenje me baš uzdrmalo
ne kužim zašto ne možeš ići odmah vadit betu, mislim da nema gore od te neizvjesnosti, ali držim ti fige da bude sve ok
evo ja imam simptom, jedini koji imam kad moram dobiti mengu tjedan dana prije, kao i uvijek živčana sam ko... baš sam luda, i najgore je kad sam se vidiš kakav si i što to znači i da će na kraju biti![]()
Katja i ja mislim da je i tvoje psihičko zdravlje i mir od itekakve važnosti u trudnoći. Ako imaš priliku izvadi betu sutra, a ako se pokaže sve ok (duplanje i to) onda ju lako izvadiš ponovno u četvrtak. Bezveze je da si još dva dana u neizvjesnosti... Ja ti držim fige da sve bude ok i da se bebica lijepo primila
Mene je cure opet počeo boliti trbuh tj. negdje oko jajnika (i to desnog na kojem su mi bila sva tri folikula). Baš me izluđuje to. Stalno mislim jel to nešto znači, ako znači jel to dobro ili loše.... ma tko će dočekati betu?
joj eva kaj ti je jako visoka temperatura? Nadam se da će ti uskoro biti bolje...
I ja sam se prehladila, boli me grlo već dva dana, a temperaturu imam povišenua danas me još pored svega počela boljeti glava strašno. Meni su već lagano počeli PMS (?) simptomi, grudi su mi bolne na dodir i sva dam nekako "napuhnuta" u trbuhu.
Pred večer mi je bila 39, sad sam skinula na 37.4. Koma. Da stvar bude bolja otišla malo prije na wc kao ono na papiru roskasto, a na gaćicama smeđkasto. Jel moguće da je implantacija. Za mengu mi je prerano. Prije će mi kasniti nego doći na vrijeme.
Jesu ti radili uzv prije inseminacije? Ako ti je O bila u srijedu, onda bi moglo biti implantacijsko... menu djeluje obečavajućedržim fige da se to bebica čvrsto hvata za mamu
![]()
U puno slučajeva se pokazalo da upravo taj pad imuniteta povoljno utječe na ishod i veliki broj cura sa raznim bolovima između transfera i bete danas su nam sretne trudnice (zubobolja, upala desni, krvarenje iz nosa, temperatura...). Kod mene je došlo do upale desni i odmah sam posumnjala na nešto dobro, ali me bilo strah izreći na glas, ali bilo je stvarno puno cura (Ines31-zubobolja, Mojca-temperatura, Sbonetic-krvarenje iz nosa...). To su samo neke od cura koje su mi sada pale na pamet...
Neka i kod tebe bude baš tako. Sretno!!!
Cure, iz vaših usta u Božje uši! Jutros opet brljanje kad se obrišem. Neka svjetlo smeđkasta boja. Tem.37.5.
Katja35 jesi možda vadila betu???
Eva jako ti držim fige da su tvoji simptomi T i da te u utorak dočeka ogromna beta
Ruža kak si ti?
Ružo, ja sam se u zadnjem postupku osjećala tako trudno, pa se pokazalo da me osjećaj vara, a tebi želim da i tebe tvoji simptomi zavaraju.
Iskreno, neznam još, AIH sam radila kod dragog nam dr.L na Vuku još po starom zakonu, planirala sam na IVF ove godine, ali odlaskom dr.L, nekako nisam odlučna što i kako.
Ružo tak je i meni, bole me cice ko pred mengu... i trbuh me boli, ma komatotalno sam tužna jer mislim da nije uspjelo (iako znam da je još rano za znati). Kaj je najgore još sam se i prehladila i imam neku glupu temperaturu i grlobolju.
Cure drage, pratim vas i držim svima velike fige. Iskreno se nadam da će i mene uskoro mučiti ista neizvjesnost. Lijepo je znati da s nekim možeš podijeliti svoje osjećaje, a pogotovo tako slične strahove. Ciklus započeo, krenuli s odbrojavanjem, na šalabahteru zabilježeno sve što treba napraviti koji dan... Znam da vam je to već poznato.
Sretno i čitamo se i dalje![]()
eva133, od sutra ujutro prvi klomifen (2x1), idući petak prva folikulometrija i po mojoj računici aih bi trebao biti 1.3. Naravno, nadam se da me vikend neće potpuno zeznuti jer mi je dr. B. kazao da vikendom nema folikulometrija. Tebi SRETNO!
Ja sam u Pertovoj pa molim da mi pomognete. Dali se folikulometrije i aih rade subotom i nedjeljom?
Hvala
Ptica nisam sigurna (meni nisu bile vikendom) ali poprilično sam uvjerena da oni rade za vikend kao i kad se radi IVF. Neće ti propasti postupak samo zato jer tvoj organizam nema 8 satno radno vrijeme od pon do petka. Ali zašto ne bi nazvala petrovu i pitala ih taj info? Kad sam ja išla na postupak rekli su mi da pijem klomifene od 3. do 8. dc i da 8. dc dođem na folikulometriju, nitko nije spominjao da ako bude vikend da ne dolazim.
bila sam danas na VV i radila betu.nažalost moje krvarenje je bio spontani. ništa me nije boljelo i nisam jako krvarila. dr.A mi je rekao da bolje da je sada otišlo nego kasnije. idem opet u travnju .moram pauzirati jedan ciklus. svima želim puno sreće i nemojte se obeshrabriti zbog mene. puse svima.
Katja baš mi je žao...Ali opet ako je već tako moralo biti bolje da se odmah na početku dogodilo nego kasnije. Ma travanj će za tren!
što ste dogovorili, opet AIH ili nešto drugo?
Mene s lijeve strane tako probada da sam čak morala prileči. ne kužim šta je pak sad to. Nek već jednom dođe taj 22 i da se riješim toga!!
pea... ne budi tužna... jedan je na kraju krajeva sve što nam treba, zar ne? Držim fige da taj lijepo sazrije i da plivači nađu put do njega!
Super eva kaj si ozdravila. Meni je nos zaštopan i dalje. Temperatura kad dođem s posla 37.3 već dva dana (ali jutarnja mi nije tak visoka pa se s te strane ne veselim da je to možda neki znak). Danas me grudi malo manje bole... svi simptomi PMSa za sad. Nadam se iznanađenju u ponedjeljak... tko će dočekati više?
I ja sam čula Ružo da je probadanje dobar znak, budemo vidli![]()
Hvala vam curkema da valjda će taj jedan junak biti dovoljan
Ček,ček tek sam sad vidila da vas dvije vadite betu u pon i uto,
opa kakvo će to slavlje biti![]()
Posljednje uređivanje od pea : 17.02.2011. at 18:53
Pea, glavno da imaš folikul, naravno da bi bilo bolje da su dva, ali jedan je sasvim dovoljan i ako bude sve ok to će biti to. držim ti fige da uspiješ!!
Tikki, najgore je da su svi simptomi i za trudnoću i za mengu isti. ja se nadam da će ipak biti nešto, nadam se i previše, al me strah utorka, nadam se da ćeš ti s ponedjeljkom početi niz pozitivnih beta, i da te eva133 i ja nasljedimo![]()
Tikki, a kakve su ti jutarnje temperature??
Ma tako, jutarnje su mi niže već 2 dana 36.92 (bilo je prije toga 37.0), sad već jedva čekam jutro da vidim hoće li pasti ili ne. Obično mi 2-3 dana pred M padne na 36.7 ili 36.6. Ali fascinantno mi je da cijeli dan imam tu glupu temperaturicu od 37.3, samo se bojim da je to od prehlade.
A ne znam zašto naše tijelo, kad je već tak super stroj, nije moglo smisliti malo drugačije simptome za T i one za M, da nismo u neizvjesnostiU glavnom, ja sam danas išla po uputnicu za betu i nadam se da me neće M prije ponedjeljka iznenaditi.
Meni jutros pala temperatura... mislim da nismo ovaj put uspjeli. Još čekam ponedjeljak, ali mislim da ništa od toga.
Ajoj ne mora to ništa značiti,kažu da pod utrićima temp.nije baš točan pokazatelj.
Držim fige da te ipak beta ugodno iznenadi u ponedjeljak
Meni će aih biti 12 dan,malo me iznenadilo jer inače u prirodnom ciklusu mi ovulacija bude oko 18 dc, a sad već imam divovsko jajebome dobro ih klomifen pumpa
![]()