Stranica 16 od 64 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Pea želim ti sreću sutra.

Hvala,trebat će mi

Najviše me brine kakav će biti spermiogram

Da se i ja nadovežem za klomifen,nisam imala ama baš nikakve nuspojave,baš sam ga dobro podnijela.

Imam jedan mali problemčić,u subotu sam kuma na vjenčanju a baš
    mi aih taj danbaš se potrefilo.
    Pitala sam dr.mogu li plesati i šta popiti,on je reka da se mogu normalno ponašati,međutim medicinska sestra mi kaže da to nije baš dobra ideja

I sad sam ja cila u komi,ne znam koga poslušati,ne bi tila riskirati
    postupak a opet ne želim ni biti najdosadnija kuma u povijesti

Cure šta mi vi preporučujete??
    Ne znam smim li pod utrićima piti alkohol (čašicu/dvi)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj pea prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jedan mali problemčić,u subotu sam kuma na vjenčanju a baš
    mi aih taj danbaš se potrefilo.
    Pitala sam dr.mogu li plesati i šta popiti,on je reka da se mogu normalno ponašati,međutim medicinska sestra mi kaže da to nije baš dobra ideja

I sad sam ja cila u komi,ne znam koga poslušati,ne bi tila riskirati
    postupak a opet ne želim ni biti najdosadnija kuma u povijesti

Cure šta mi vi preporučujete??
    Ne znam smim li pod utrićima piti alkohol (čašicu/dvi)
    I ja bih rekla da se mozes najnormalnije ponasati, onako kako bi i u slucaju da bas taj dan nije AIH. AIH se osim po nacinu unosa sjemena u svojoj biti ne razlikuje od spolnog odnosa.

Popijes li casicu, dvije nekog alkoholnog pica po mom uvjerenju isto tako nece bas nista skodit.

Moj savjet bi bio ponasaj se skroz normalno i uzivaj u tom posebnom danu.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pea, evo ja ti preporučujem da ne piješ, možeš biti dobra kuma i bez alkohola, al ak odlučiš popiti koju čašu mislim da neće naškoditi.
    Tikki, danas nemam nikakve simptome, osim lagane bolove dole, možda je to i zbog posla, neznam. Kako si ti?? još malo je ostalo do ponedjeljka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

već neznam što mislit, sve simptome imam kao i kad trebam dobiti m. tak da neznam
    ovo je užas čekanje, za 1 i 2 betu nisam ni napola bila tako nestrpljiva

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    već neznam što mislit, sve simptome imam kao i kad trebam dobiti m. tak da neznam
    ovo je užas čekanje, za 1 i 2 betu nisam ni napola bila tako nestrpljiva
    Još malo Ružo izdrži. Mene je strah ishoda i onda opet naručivanja za zg, pa tog ivf. Ne bih to prolazila. Zato se nadam da će uspjeti.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Još malo Ružo izdrži. Mene je strah ishoda i onda opet naručivanja za zg, pa tog ivf. Ne bih to prolazila. Zato se nadam da će uspjeti.
    Samo se nadam da ako ne uspijem da idem na IVF čim prije, da neće opet nešto se odgađati

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Maslina ni ja nikakvih simptoma od klomifena nisam imala, ali čula sam da se nekim curama zna vrtiti i bljeskati pred očima, zato možda bolje izbjegavati vožnju autom ako osijetiš takve simptome.

Ružo meni je temperatura pala na 36.7, što je dosta velik pad. I mene grudi još malo bole, ali tako mi je uvijek pred M. Ja se samo nadam da ću možda odmah moć na novi pokušaj... Pa valjda će jednom uspjeti.

E da, u Petrovoj sam pila klomifene od 4 do 8 dc, a prva folikulometrija je bila na 8 dc, dakle nakon svih tableta.

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bitno da se ti dobro osjećaš i da ne pretjeruješ! Koja čašica vina neće škoditi. Mislim da to ne utječe na ishod- kolike žene su ne znajući da su trudne svašta radile pa dijete ok. Samo ti uživaj i sretno!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ne znam što reći, razumijem da ti je važno što si kuma, ali iskreno mislim da dobra i vesela kuma možeš biti i bez alkohola i s malo manje plesa nego što bi bilo da nisi u ovoj situaciji. Evo slučajno sam baš danas pročitala u TiLJ jedan članak i pa ću ti prepisati iz njega (nije da moraliziram, nemam pojma ni sama što je ispravno... ali ja jednostavno ne bih riskirala i napravila bih sve što može pomoći, a apsolutno ništa što može i malo odmoći):

"Pomoći može i odricanje od alkohola. U Danskoj su proveli istraživanje koje je pokazalo da žene koje uopće ne piju alkohol prije zatrudne od onih koje ga piju povremeno, a jedno je američko istraživanje pratilo parove koji su prolazili proces potpomognute oplodnje i pokazalo da su izgledi za uspješnost zahvata smanjeni za 23% kod žena koje su pile bijelo vino češće od 1 tjedno." (Članak Potaknite svoju plodnost)

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

VelaMala slažem se s tobom. Mislim da dobra kuma ne mora nužno biti vesela zbog alkohola.

Pea ja ti želim sreću i da se dobro zabaviš! Možda baš ta neopterećenosti postupkom bude dobitna kombinacija Javi nam obavezno kako je bilo... oboje

Ruža, Eva kaj ima kod vas? Kod mene ništa novo...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure mene pere pms i to jako. Danas sam užasno živčana i razdražljiva. Baš mi se nekako i plače. Tako mi je uvijek i prije menge samo što sad mislim da me puno više uhvatilo. Možda zbog hormona. Imam osjećaj da ću svaki čas procuriti. Htjela kupiti test, ali muž mi nije dao. Kaže da želi da se još za vikend nadamo, a ja imam osjećaj da sam i zbog toga živčana.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure mene pere pms i to jako. Danas sam užasno živčana i razdražljiva. Baš mi se nekako i plače. Tako mi je uvijek i prije menge samo što sad mislim da me puno više uhvatilo. Možda zbog hormona. Imam osjećaj da ću svaki čas procuriti. Htjela kupiti test, ali muž mi nije dao. Kaže da želi da se još za vikend nadamo, a ja imam osjećaj da sam i zbog toga živčana.
    sve isto i kod mene, malo mi fali da se ne rasplačem za svaku sitnicu, al idemo plakat danas samo da u utorak budemo sretne!
    i naravno da tikki započne naš niz u ponedjeljak!!!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

joj ruža... nadam se da to ništa ne znači. Ja ne bi prestala s utrićima do utorka. Hrpa cura je imala na početku neko slabo krvarenje pa je sve dobro završilo. Držim fige da se to roskasto ne pretvori u ništa više!

Ja i dalje nikakvih simptoma nemam.Cice me još malo bole, ništa u usporedbi s onim od prije 3 dana... i hvata me nervoza od sutra, kao pred ispit. Iako nemam baš velike nade, svejedno mala nada postoji... barem dok ne vidim nalaz sutra.

Eva, kakvo je stanje kod tebe? Kako se držiš?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    joj ruža... nadam se da to ništa ne znači. Ja ne bi prestala s utrićima do utorka. Hrpa cura je imala na početku neko slabo krvarenje pa je sve dobro završilo. Držim fige da se to roskasto ne pretvori u ništa više!

Ja i dalje nikakvih simptoma nemam.Cice me još malo bole, ništa u usporedbi s onim od prije 3 dana... i hvata me nervoza od sutra, kao pred ispit. Iako nemam baš velike nade, svejedno mala nada postoji... barem dok ne vidim nalaz sutra.

Eva, kakvo je stanje kod tebe? Kako se držiš?
    Naravno da nada postoji, do zadnjeg trena ću se nadati, tako dugo dok ne vidim rezultat vađenja krvi.
    Tikki držim ti fige za sutra

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo me cure. Ružo žao mi je, ali nije još sve izgubljeno. Pričekaj još do utorka. Ni ja ne mogu vjerovati dda si dobila preko utrića. Ja i dalje imam pms. Grudi su mi neizdrživo bolne. Danas sam neka ravnodušna, kako bude, bit će.

Tikki želim ti svu sreću sutra.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Drage moje, puno hvala. Idem ja u srijedu na SD pa nek me vrate ako potvrde da sam uranila. Još jedanput sam provjeravala papirić s uputama i piše deseti dan, tako je i u nalazu.
    Cure, sretno s betama. Pozivitne misli vam upućujem.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, puno hvala. Idem ja u srijedu na SD pa nek me vrate ako potvrde da sam uranila. Još jedanput sam provjeravala papirić s uputama i piše deseti dan, tako je i u nalazu.
    Cure, sretno s betama. Pozivitne misli vam upućujem.
    Hvala ti na željama. Sretno ti u srijedu i da sve dobro prođe.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hvala vam puno cure na odgovorima i savjetimanisam ih
    nažalost uspila pročitati na vrime jer mi je jučer bio turbo dan.

Aih je prošao dobro,spermiogram solidan,sad ćemo čekati 14 dana,
    iako se ne nadam baš puno al ipak čuda su moguća.
    Na vjenčanju je bilo super i nisam bila dosadna kuma iako nisam pila al sam zato dosta plesala,tu se nisam čuvala,baš sam bila skroz opuštena.Vidit ćemo za 14 dana jel se isplatila moja opuštenost.

Ruža 82 stvarno se nadam da nije vještica i da je to krvarenje
    ipak možda znak nečega drugoga

Tikki i Eva 133 da nas razveselite velikim betama

Maslina 1973 sretnoooo

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

super pea da je sve dobro prošlo! Ma možda baš ta opuštenost bude ključ uspjeha

Curke moje, jedva čekam sutra da saznam na čemu smo. Trbuh me boli kao da trebam svaki tren dobiti... nadam se da ću zaspati i da ću sutra nakon vađenja krvi imati na poslu puno posla da u potpunosti zaboravim na iščekivanje dok me MM ne nazove.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

super pea da je sve dobro prošlo! Ma možda baš ta opuštenost bude ključ uspjeha

Curke moje, jedva čekam sutra da saznam na čemu smo. Trbuh me boli kao da trebam svaki tren dobiti... nadam se da ću zaspati i da ću sutra nakon vađenja krvi imati na poslu puno posla da u potpunosti zaboravim na iščekivanje dok me MM ne nazove.
    Nemoj zaboravit na nas obavezno javi rezultat

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Svakako čekamo sutrašnje rezultate. I stalno mi odzvanja pjesemica: kad se male ruke slože....
    Evo, doista s nestrpljenjem čekam sutrašnji dan. Čini mi se kao da i ja idem.
    Fige, fige, fige

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

naravno da ću vam odmah javiti... kako god da bude. Ma ja ni ne znam kako bih bez vas izdržala sve ove dane

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Tikki
    javi se, nisam u jutro mogla spavati, danas sam nervozna zbog tvoje bete, sutra ću bit zbog svoje!! daj započni niz, molim... i javi čim prije, ja idem poslijepodne na posao pa se nadam da ću ići s dobrim vijestima

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Eva133, mi nastupamo sutra!!! kako izgleda stanje??

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Tikki sretno. Ne znam kakvo je stanje kod tebe ali kod mene isto? Grudi me jedino jako bole.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kod mene nema više krvarenja, samo me dole boli i to je to. Ubija me to neznanje. kad ćeš ti znati rezultate??

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Kod mene nema više krvarenja, samo me dole boli i to je to. Ubija me to neznanje. kad ćeš ti znati rezultate??
    Ja ću sutra oko 8 izvaditi krv, a onda negdje oko 11, 12 sati će biti nalazi gotovi.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Čekam s vama tikki, a onda sutra i vas. Očito smo sve već jako nestrpljive

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ruža i eva, s obzirom da je moja beta 0, sve nade polažem u vaše sutrašnje rezultate i velike bete! Što se nas tiče, nadam se još barem jednom postupku prije travnja za kada imamo dogovoren ivf. Sretno curke!

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ruža i eva, s obzirom da je moja beta 0, sve nade polažem u vaše sutrašnje rezultate i velike bete! Što se nas tiče, nadam se još barem jednom postupku prije travnja za kada imamo dogovoren ivf. Sretno curke!
    Ajoj tikki baš mi je žao:
    Nažalost stvarno je mala uspješnost s AIH-om.

I ja ću odraditi još dvije inseminacije a imam dogovoren termin za IVF u sedmom mjesecu,jojj kako mi se to čini dugo.
    Dat će Bog da i mi jednog dana imamo svog ,mora biti....

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Aj tikki, tako sam te čekala prije posla da me razveseliš, kad ono 0... stvarno mi je žao, jedina utjeha je da čim prije kreneš u bilo kakav postupak i da zaboraviš. baš sam žalosna, nemam riječi

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Tikki nemaš pojma kako mi je žao. Baš sam neka izbedirana. Već ste dogovorili ivf? Super. Ja mislim da sa ovim inseminacijama ne treba više gubiti vrijeme.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ružo kako se osjećaš?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ružo kako se osjećaš?
    evo upravo stigla s posla, malo me tikki izbacila iz takta. nek sam dođe čim prije sutra da riješim se te muke, jer ne mogu više izdržati. ti???

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Danas mi nekako svejedno. Uopće se ne živciram. Malo mi je popustio pms, zato mislim da ću dobiti uskoro. Eto, prespavamo i već vadimo betu. Ha, ha. Ovih 2 tjedna su mi presporo prošla. Kako bude bit će.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure, oko koliko ćete imati rezultate?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Svaka čast Eva, kad bih barem ja mogla biti tako kao ti, luda sam već.
    Ja ću javiti ili poslije 7 kad dođem s posla ili pa u srijedu, jer možda nalaz ne bude sutra gotov, tako to kod nas biva

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Svaka čast Eva, kad bih barem ja mogla biti tako kao ti, luda sam već.
    Ja ću javiti ili poslije 7 kad dođem s posla ili pa u srijedu, jer možda nalaz ne bude sutra gotov, tako to kod nas biva
    Mene su prošli put pitali kad treba biti gotov nalaz. Ja sam rekla da mi treba taj dan jer moram rezultat javiti u zg. I nije bilo problema. Rekli su mi da dođem u 12 po nalaz, a na nalazu sam vidjela vrijeme da je bilo gotovo još u 10. Požuri ih malo. Ako nisam trudna, sutra idem raditi

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mene su prošli put pitali kad treba biti gotov nalaz. Ja sam rekla da mi treba taj dan jer moram rezultat javiti u zg. I nije bilo problema. Rekli su mi da dođem u 12 po nalaz, a na nalazu sam vidjela vrijeme da je bilo gotovo još u 10. Požuri ih malo. Ako nisam trudna, sutra idem raditi
    javi sutra čim saznaš, ja ću te čekati

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

javi sutra čim saznaš, ja ću te čekati
    Ja vjerujem da ću do 12 znati. Cure držite mi fige.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja vjerujem da ću do 12 znati. Cure držite mi fige.

Ja se osjećam kad neka od vas vadi betu kao da i sama čekam rezultate...ovaj forum mi je spas od svega, jer samo ja i mm znamo kroz šta prolazimo i kolika nas borba još čeka,vi ste mi svjetlo,svaki vaš neuspjeh je i moj,svaki vaš uspjeh je moj...

Eva 133 sve ti mi držimo čvrsto fige.........
    Posljednje uređivanje od pea : 21.02.2011. at 21:48

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ružo imam neku feeling za tebe,da će biti lijepa beta..
    tikki
    svima ~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    ružo imam neku feeling za tebe,da će biti lijepa beta..
    tikki
    svima ~~~~
    joj kiara79, nadam se da te netko tamo gore čuje

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ za dobre vijesti

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Da se prijavim i ovdje-nisam trudna. Beta=1,1.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

baš mi je žao Eva

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja danas imam strašne grčeve u stomaku a i temp. mi je pala,
    nemam pojma šta mi se događa a tek je 4 dpo,cila sam zbrčkana

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj pea prvotno napisa Vidi poruku
    Ja danas imam strašne grčeve u stomaku a i temp. mi je pala,
    nemam pojma šta mi se događa a tek je 4 dpo,cila sam zbrčkana
    Mislim da je rano da bi nešto osjetila. Imala sam i ja grčeve. To je valjda normalno. Budi samo strpljiva. Možda će se tebi konačno posrećiti.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mislim da je rano da bi nešto osjetila. Imala sam i ja grčeve. To je valjda normalno. Budi samo strpljiva. Možda će se tebi konačno posrećiti.
    Ma nisam ni mislila da je nešto,samo me je brinulo da li su grčevi normalni al baš me je dobro bolilo,sad je već prošlo..
    Meni se neće nažalost posrećiti ovaj ciklus,sinoć sam malo istraživala po netu,moj endometrij je 9 dc bio samo 5 mm a folikul 19mm,izgleda da nema šansi s takvim endometrijom za implantaciju.
    Tako da sam se već pripremila za neuspjeh ovaj ciklus.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •