Uf, eva tako mi je žaotako sam se nadala da je ono tvoje bilo implantacijsko krvarenje. Odtuguj draga, i onda hrabro dalje. Meni je jučer bilo strašno teško, ali danas je već lakše.
Ružo tebi još držim fige!
Uf, eva tako mi je žaotako sam se nadala da je ono tvoje bilo implantacijsko krvarenje. Odtuguj draga, i onda hrabro dalje. Meni je jučer bilo strašno teško, ali danas je već lakše.
Ružo tebi još držim fige!
Super za brzi nastavak. Ja danas zovem pa ću vidjet kada idemo dalje!
Nakon koliko od prestanka uzimanja utrića dođe M obično?
tikki, to je jako individualno. Ima cura koje prokrvare pod utrićima, meni je do sada menga dolazila 3 dana nakon utrića, ali evo ovaj zadnji put sljedeći dan, odmah nakon što sam prestala.
Joj što ja tebe volim draga!Pozlatile ti se riječi i neka budemo zajedno vesele debele trudnice
Evo da javim, i mi idemo ponovno u idućem ciklusu na AIH. Tako da ćemo Eva, ako sve bude po planu, za mjesec dana opet skupa gristi nokte![]()
Eva, krećemo u novi postupak odmah s ovom M, koja je došla danas ujutro! Ovo je valjda prvi put u zadnjih godinu dana da se zapravo veselim što je stigla M. Od nedjelje sam na klomifenima opet. Jupi! Nadam se da će biti uspješno.
Kitty oooo da, dobro znam kako je teško ovo isčekivanje. Evo i od mene malo ~~~~~~~~ da ćim prije prođu dani i da nam javiš ogromnu betu!
Maslina, bravo za folikul. Samo neka bude sretno ovoga puta pa da uspije!
Ružo samo polako i odmaraj i mazu bušicu da se mrvica čvrsto čvrsto primi za mamu!
Hvala, hvalaEvo, opet sam se ulogirala jer mi ipak nije svejedno. I iako sam planirala nešto večeras i raditi, misli bježe prema SD i ishodu... Sigurno ste sve to prošle - znam da je postotak uspješnosti vrlo skroman, znam sve o postupku (mogu i na ispit
, ali opet... Javljam se sutra prvom prilikom (malo gužva na poslu, a zasad šutim ko riba).
Cure, moja beta je 21.1!!! u ponedjeljak idem opet vadit i nadam se da će se pravilno duplati
Ruža ja vibram iz petnjih žila da bude krasan veliki broj u ponedjeljak! ~~~~~~~~ Baš mi je drago zbog tebe! Mazi bušu da se mrvica čvrsto uhvati za mamu![]()
ČESTITAM RUŽO!!!! Jako sam sretna zbog tebe.
Moram se javiti na VVkad mi dođe druga m. , u travnju. Ne znam kakvi će mi sad biti ciklusi i da li sad budem imala ovulaciju ili m.
pea baš sam ti i ja htjela napisati da klopaš ciklu i ananas, navodno oboje pomaže da se endometrij zbildaA nakon moje prve folikulometrije sam malo istraživala po netu i naišla na par američkih stranica o MPO na kojima se zaključuje da nije dokazana direktna povezanost debljine endometrija i uspješne implantacije i da ima primjera uspjeha već sa debljinom od 7mm (čini mi se). Nažalost nisam si spremila linkove
Pea sretno, nemoj misliti da je gotovo dok stvarno nije gotovo
![]()
Cure, hvala vam na podršci. nadam se da ću ovaj put imati više sreće nego prošli..
bok cure,
ja sam isto bila na AIH 14.2. i sada čekamo 28. i betu... ovo čekanje je fakat grozno!
hvala cure, i ja vama šaljem vibrice ali nisam još skužila kako ih nacrtam![]()
![]()
maslina bez brige..prišla sam 2AIH-a na SD kod dr B.sve bude super...
sve si bliže svojoj bebici..
pozzz..
Hvala ti, kiaraValjda će sutra biti u bolnici. Ne znam kad je dežuran, ali valjda će i nakon dežurstva još ćirnuti "svoje" pacijentice. Stotine pitanja mi se roje po glavi, a zapravo se najviše bojim razočaranja iako sve već kao znam
Valja sada već poći na spavanac jer do jutra neću izdržati budna, a trebam i koliko-toliko prisebna doći na folikulometriju
![]()
Bila sam SD, u subotu u 18 moram dobiti injekciju, u ponedjeljak u 8.30 AIH. Dr. B. nema, bila je dr. Turudić (draga, mila, simpatična. Uglavnom, desni folikul 16 mm, lijevi mali (tako je i napisano). Recimo da je ozbiljno krenulo...
pomoć!!!
večeras primam štopericu,dajte mi recite,oni sastojci se moraju pomješati(prah i tekućina)??
idem na hitnu,al za svaki slučaj,ak me pitaju,da znam...
i ja imam dva komada,
bilo bi mi lakše da znam,nikad se ne zna,
pa ako ko zna,molim vas...
možda da pitaš na odbrojavanju, tamo ih piše više
Hvala!!! Mene štoperica čeka u subotu u 18 sati, a do tada budno pratim da se ampulama nešto ne dogodi...
Tajna, sretno u subotu![]()
Tikki opet ćemo biti u isto vrijeme u postupku. Ja vjerujem da ću dobiti sutra, tako da sam u ponedjeljak već gore. Samo, ja se nadam da neću morati više na inseminaciju. Želim ti od srca da ti bude uspješno.
Eva, razgovaraj s doktorom i zamoli ga da pokušate klomifenski ivf. Reci mu da si spremna i na polustimulirani uz recimo par gonala (ako možeš sama to platiti, nema smisla da ti se računa u postupak)
Ma ja i mislim da će on mene staviti u neki polustimulirani postupak. Samo što ne znam hoće li to biti baš klomifeni jer nisam baš bog zna kako reagirala na njih (svega jedan). Ako bude klomifenski, reći ću mu da mi ne računa u postupak. Ostalo što bude trebalo platit ću, šta ću drugo. Jedva čekam da dobijem.
Draga, sumnjam da će te odmah na stimulirani bez bar mjesec pauze ili supresijom prije, no tko zna. Baš me zanima što će ti reći!
Tajna30, sretno sutra
Kitty, kako se osjećaš?? uskoro će ponedjeljak...
joj meni se ponedjeljak čini godinama daleko, ja bi najrađe već danas napravila testić... inače nemam ama baš nikakvih simptoma osim što me grudi užasno bole već tjedan dana ali mislim da je to od utrića.
jel imaš ti ružo kakvih simptoma?
Razumijem te u vezi testa, samo ću reči da radim još jedan AIH vadila bi betu najmanje 2 dana poslije kako nam se kaže, jer je ovo totalna muka, barem u mojem slučaju (slučajevima). Rađe bih recimo 17 dpo imala betu 15 pa bih znala da je biokemijska, i to bi bilo to. ja nemam nikakve simptome, ali baš nikakve. mala bol u grudima, al to je zanemarivo. jedva čekam ponedjeljak da se riješim ovih muka.
željno isčekujem tvoju pozitivnu betu, kada ćeš znati rezultat??
Cure od sveg srca vam želim krasne velike bete! Ružo, tebe pratim od početka pa si mi nekako baš "moja".Znam da ti je ovo čekanje grozno, osobito nakon prvog iskustva biokemijske, ali nemoj gubiti nadu i pokušaj biti vesela i pozitivna. Svaki ciklus je druga priča i to što se jednom dogodila biokemijska je zapravo i dobar znak, kod nekih cura nikada nema pomaka s 0