Stranica 18 od 64 PrviPrvi ... 8161718192028 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

sutra...naš prvi AIH,mislim da ovu noć neću oka sklopiti,više sam ravnodušna,nego li uzbuđena,
    mislim si da znam što me čeka,vidjet ćemo...
    znam da je mali postotak uspješnosti od prve,al slobodno se nadamo,zar ne?!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj tajna30 prvotno napisa Vidi poruku
    sutra...naš prvi AIH,mislim da ovu noć neću oka sklopiti,više sam ravnodušna,nego li uzbuđena,
    mislim si da znam što me čeka,vidjet ćemo...
    znam da je mali postotak uspješnosti od prve,al slobodno se nadamo,zar ne?!
    Tajna kako je bilo danas? Jesi li ti ona s kratkom kosom ili ona plava. Ja sam danas bila gore, ali me užasno bolio trbuh od menge pa nisam bila ni za šta.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

naravno!
    puno sreće sutra. i ne brini, aih nije uopće strašan

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Tajna ne brini. Bit će gotovo dok trepneš i ništa nećeš ni osjetiti. Lijepo se ti odmori i sretno sutra. Hej pa ti si na vv, jel? Ja sutra isto idem gore. Možda se i vidimo.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Sretno sutra, sretno u ponedjeljak. I vama i meni
    Kako valjda, unatoč racionalizaciji, stalno naviru strahovi imam jedno pitanje (vjerojatno je mogće pronaći odgovor i na forumu, ali nisam tražila) - je li 9dc jedan folikul od 16 mm nakon klomifena pokazatelj da ipak slabo reagiram na terapiju ili ne?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Tajna30, kako je prošla inseminacija??
    Maslina1973, evo ja sam uvijek imala samo jedan folikul, i uvijek manji kao tvoj u to vrijeme. ali vidiš ipak se oplodila stanica oba puta. naravno da bi bilo bolje da su dva folikula ili i više. ali jedan je dovoljan, to meni moj doktor uvijek govori.
    Eva133, kako je prošlo danas???

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ružo, hvala ti na odgovoru. I ja tako mislim, nadam se, vidjet ćemo Ipak, ne smijem biti nezahvalna - bolje išta, nego ništa. Tebi želim uredno duplanje. Mi so ko jedna mala zajednica u iščekivanju novih malih bića.

Eva133, i ja čekam tvoje javljanje.
    Posljednje uređivanje od MASLINA1973 : 26.02.2011. at 12:58

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno sutra, sretno u ponedjeljak. I vama i meni
    Kako valjda, unatoč racionalizaciji, stalno naviru strahovi imam jedno pitanje (vjerojatno je mogće pronaći odgovor i na forumu, ali nisam tražila) - je li 9dc jedan folikul od 16 mm nakon klomifena pokazatelj da ipak slabo reagiram na terapiju ili ne?
    ja nakon 2 kutije klomifena nisam uopće imala folikul, niti jedan, ni 8.dc, ni 11.dc ni 14.dc. uopće nisam odreagirala na njega. tak da mislim da je ovo tvoje ok.
    tek na terapiju metforminom sam dobila folikul, samo jedan od 21 mm, i to tek 23.dc. ali ja imam PCOS tako da je to sasvim neka druga priča...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo i mene konačno. Moram doći opet u ponedjeljak jer mi je, naravno, zadebljan endometrij pa ne može ništa vidjeti. Za poluditi.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene konačno. Moram doći opet u ponedjeljak jer mi je, naravno, zadebljan endometrij pa ne može ništa vidjeti. Za poluditi.
    Jeste razgovarali što će biti sljedeće, IVF ili??

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste razgovarali što će biti sljedeće, IVF ili??

Baš smo se počeli dogovarati, a onda je ugledao taj endometrij. Mislim da sam sa aihom završila, jer me pitao hoćemo opet aih ili? Ja sam rekla da ne bi. Sad opet ništa ne znam do ponedjeljka.

Ponedjeljak je izglada dan D puno cura.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo nama svima malo ~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak. a i svima za kome treba za druge dana.
    hvala ružo na instrukcijama

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam u ponedjeljak gore na embrio transferu moje jedne mrvice, pa se nadam da ćemo se vidjeti i probrbljati. Eva, čudno mi je za to zadebljanje endometrija, meni je treći dan uvijek ok. Jesi ga pitala zašto je tako? S druge strane to je možda i dobar znak, nećeš morati brinuti za implantaciju hoće li biti dovoljno debeo endometrij.

A inače, ovo za nereagiranje na klomifene zbog pcosa, ja imam pcos i jako reagiram na klomifene, uvijek s više folikula i zato nikada nisam ni uspjela doći do inseminacije, tako da nije pravilo. Svaka od nas reagira drugačije na različite stimulacije...

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ne, naravno da nije pravilo, ali oko 40% pcos je rezistentno na klomifen ili slabo reagira. ja sam to napisala čisto kao primjer loše reakcije na klomifen.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zanimljivo, nisam uopće znala podatak da je pcos rezistentan na klomifen. Hajde, baš mi je drago što me taj dio pcos veselja nije dohvatio. Puno sreće s betom, kitty, imaš je isti dan kad i ja transfer! Nadam se da ću te vidjeti u čekaonici dok ćeš skakati od veselja...

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nažalost ovaj put se nećemo vidjeti na vv jer ću betu vaditi kod sebe doma u bolnici.
    a što se tiče skakanja od veselja - nadam se da nas sve to uskoro čeka! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pozdrav cure!
    Evo,jučer obavili AIH,sve super prošlo!
    Bila sam na ultrazvuku kod doktorice,i ona mi je radila inseminaciju,imam samo riječi hvale za nju.
    Rekla je da,s obzirom da je mužev spermiogram ok,ne bi trebalo biti problema,te da bi nam ovo trebalo uspjeti!
    Nadam se,jako!!
    Sad čekamo 12.3.,i onda radim test,bit će duga ova dva tjedna!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Tajna30, neka ti ovaj prvi AIH bude dobitni
    ~~~~~~~~~~ za sve nas koje čekamo

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Očito je sutra važan dan. Je li još netko na SD ili ste sve na VV? Hvala na objašnjenjima za "moj" folikul, utješile ste me. Jučer sam primila štopericu, sestra me zbunila pitanjem treba li mi dati cijelu dozu (Brevactide 5000). Na kraju sam primila injekciju koju mi je preproučila dr. T. i sad - sutra u 8.30.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Očito je sutra važan dan. Je li još netko na SD ili ste sve na VV? Hvala na objašnjenjima za "moj" folikul, utješile ste me. Jučer sam primila štopericu, sestra me zbunila pitanjem treba li mi dati cijelu dozu (Brevactide 5000). Na kraju sam primila injekciju koju mi je preproučila dr. T. i sad - sutra u 8.30.
    Ja sam na VV!!
    Sretno sutra, sutra je stvarno dan D za mnoge od nas!!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Maslina sretno sutra!!!

Kitty~~~~~~~~~~~za veliku betu

Ružo~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Maslina sretno sutra!!!

Eva je sve tako lijepo sročila da ja mogu samo veliki X na to staviti.

Sretno cure!
    Posljednje uređivanje od tikki : 27.02.2011. at 21:18

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Maslina sretno sutra!!!

X

Sretno cure sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Meni je već počeo PMS,nervoza,pritisak u donjem dijelu trbuha a
    tek mi je 7 dpo

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure jeste spremne za sutra?
    mene baš pere neka nervoza, samo da više saznam na čemu sam pa kakav god bio rezultat!

svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za puno i

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ružo jesi nervozna? Ja ću tvoj rezultat saznati tek navečer kad dođem kući. Mislit ću na tebe i držati ti fige.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ružo, sutra je važan dan za nas obje, a pošto te nekako osjećam kao svoju , totalno sam uzbuđena zbog tvoje bete! Kada ćeš nam moći javiti?
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 27.02.2011. at 20:48

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure, rezultat ću javit oko 4 sata. nemam dobar predosjećaj, jučer sam imala lagano, jako lagano krvarenje. želim samo da što prije završi i da krenem dalje.
    Vala~~~~~~~~ za tvoju mrvicu
    Kitty, željno očekujem tvoju betu, samo da budu dobre vijesti
    Eva133, nadam se da krećeš na IVF, da će s endo. biti sve ok!!
    Za sve nas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ružo, vidjet ćeš sve sutra. Ne mora biti ništa loše. Nadam se da će se beta duplati i da ćeš ostati trudna. Malo vjere Ružo.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pea ne mora biti da je pms. Sve su ti to i simptomi za trudnoću. Izdržat ćeš još tjedan dana. Svi smo mi nervozni od same pomisli šta će biti, tako da se ne sekiraš previše.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kitty, Ružo, Pea - sretno vam sutra
    Sutra navečer se čitamo.
    Valjda će kod mene sutrašnji AIH proći bezbolno, a da sam nervozna - jesam. Srećom, imam nekakve rokove do ponoći pa se ipak moram usredotočiti na posao jer inače bih valjda do jutra zujala i tjerala sve od sebe.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I pet do dvanaest (ako je još netko na forumu - pripremaju li me za AIH kao za zahvat ili kao za ginekološki pregled? Trebam li nositi pidžamu, šlafrok i sl. ili je to vulgaris metoda - majica na meni, via ovaj famozni stol, par minuta i gotovo?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

I pet do dvanaest (ako je još netko na forumu - pripremaju li me za AIH kao za zahvat ili kao za ginekološki pregled? Trebam li nositi pidžamu, šlafrok i sl. ili je to vulgaris metoda - majica na meni, via ovaj famozni stol, par minuta i gotovo?
    Maslina,na AIH dođeš kao na folikulometriju..ne treba ti ni spavaćica ni papuče...
    gotovo za par minuta,uvedu ti mužića,ti odležiš i za 15-20 min.ideš doma..

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nama na vv kažu da ponesemo čarapice, papuče da ne hodaš bosa do stola, a skidamo se u prostoriji prije sale. Možda da obučeš dužu majicu ili suknju da ne paradiraš baš gola, ali sve ovisi o osobi. Ja dođem u suknji ili dužoj majici i to je to. Traje 5 min i već si vani. Još jednom puno sreće.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Šta je šlafrok?

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kućni ogrtač!

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Šta je šlafrok?

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hvala Kiara, hvala Eva. Hvala i na prijevodu Šlafrok - ogrtač, kapatoj itd... Nema nama do našega jezika

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno vibrica za sve vas, naravno i za mene. Sutra idem na prvu folikulometriju, i nadam se oko vikenda 1 aih.
    Koliko dana su vam MM imali apstinenciju?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo moj nalaz danas najvjerojatnije neće biti gotov, rekli su nek dođem sutra oko 10. rekla sam da trebam danas nalaz, i onda su mi rekli da tko je mene poslao na vađenje zadnji dan u mjesecu i još očekuje gotov nalaz??? nemam riječi, pa kakve sad ima veze koji je datum?? ovak sam na iglama sad još i to....
    Ptica1 , 2-3 dana apst. ~~~~~~~~~~~ za folikulometriju

Kitty, drž se
    Eva, kako je bilo??

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

matahari, maslina tnx na prijevodu

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Uh, Ružo, nadam se daće ipak biti danas nalaz. Što rekli su da sigurno nije danas, ili da će vidjeti?

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Apstitencija - 2-3 dana, mi smo prošli put imali i 4 dana jer nam se tako poklopilo.

Evo, ja sam "post festum" - bilo je posve bezbolno, ništa nisam osjetila! Pola sata mirovanja, preporuka za utrogestan 2x2 14 dana i 18.3. beta
    Cure, hvala! Bile ste u pravu! Ništa ne boli, postupak izgleda kao rutinski pregled, traje kratko i začas sam doma.

Čekam vaša javljanja.
    Eva, žao mi je zbog nalaza. Ali stvarno - kakve veze datumi imaju s nalazima?!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Apstitencija - 2-3 dana, mi smo prošli put imali i 4 dana jer nam se tako poklopilo.

Evo, ja sam "post festum" - bilo je posve bezbolno, ništa nisam osjetila! Pola sata mirovanja, preporuka za utrogestan 2x2 14 dana i 18.3. beta
    Cure, hvala! Bile ste u pravu! Ništa ne boli, postupak izgleda kao rutinski pregled, traje kratko i začas sam doma.

Čekam vaša javljanja.
    Eva, žao mi je zbog nalaza. Ali stvarno - kakve veze datumi imaju s nalazima?!
    Maslino, zašto ideš vadit betu tek 18.3. Mislim, ja sam bila na AIH 4.3. pa ju idem vaditi 18.3. Zar nebi ti to mogla već prije obaviti?

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    Maslino, zašto ideš vadit betu tek 18.3. Mislim, ja sam bila na AIH 4.3. pa ju idem vaditi 18.3. Zar nebi ti to mogla već prije obaviti?
    Vjerojatno je dr. imao na umu eventulni početak novoga ciklusa. Ma, nema šanse da ću izdržati do 18., otići ću u ponedjeljak iako bih najradije i danas otišla... U laboratoriju su mi rekli da se već 8. dan može doći, ali cure koje ipak imaju iskustva kažu da je to prerano.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Vjerojatno je dr. imao na umu eventulni početak novoga ciklusa. Ma, nema šanse da ću izdržati do 18., otići ću u ponedjeljak iako bih najradije i danas otišla... U laboratoriju su mi rekli da se već 8. dan može doći, ali cure koje ipak imaju iskustva kažu da je to prerano.
    Mislim da ti komotno možeš ići 14.3., kao i MalaVala, ako se ne varam!
    Baš bi nilo super da nas obje razveselite!!!

Pardon, nemojte se ljutiti: ValaMala! Žurim na posao!
    Posljednje uređivanje od ježić : 07.03.2011. at 09:41

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kitty~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Opet ništa, beta pala na 12.4

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

e, da još da podijelim s vama da je daljnji plan čekanje čuda prirode, kaže dr A da sam odlično odreagirala na metformin 2x850 mg i ostajem na toj th do daljnjega i da sada bar 2 mjeseca trebamo probavati prirodno pa ako ne bude išlo razrađujemo kako i što dalje... držite nam fige

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    e, da još da podijelim s vama da je daljnji plan čekanje čuda prirode, kaže dr A da sam odlično odreagirala na metformin 2x850 mg i ostajem na toj th do daljnjega i da sada bar 2 mjeseca trebamo probavati prirodno pa ako ne bude išlo razrađujemo kako i što dalje... držite nam fige
    Pojasniš mi malo, kako si to odlično odreagirala??

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Pojasniš mi malo, kako si to odlično odreagirala??
    ružo, imaš pp.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ružo, bila sam jako nestrpljiva i posve sigurna da ću pronaći lijepu vijest. Jako mi je žao. I kao i za sve - glavu gore. Vidim da sad slijedi pauza od dva mjeseca. Idete li opet na AIH ili čekate IVF?
    Kitty - sretno s prirodnim. Zašto sad ne bi upalilo?!

Ptica - sretno!!!!
    Eva, hvala ti Nadam se da će ipak netko biti brži od mene i objaviti sretnu vijest jer ja ću se još načekati. A sudeći po uzburkanim i promjenjivim emocijama u nepunih 12 sati, bit će ovo teško, teško razdoblje.

Neka nam je svima sa srećom!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •