hvala cure, i ja vama šaljem vibrice ali nisam još skužila kako ih nacrtam![]()
![]()
Ružo, ovaj tvoj komentar mi je čak izmamio osmijeh. Ajde, svako zlo za neko dobro.
A i da vam i ja javim - sutra ujutro idem na folikulometriju. Nije 10. dan kao što je rekao dr. B. da dođem, nego 9., ali idem... Htjela sam i danas, ali ciklus je završio tek nekako u zoru pa nisam htjela 'odmah' odjuriti. Vidjet ćemo što će biti i što će mi reći. Nekako se psihički spremam za AIH u ponedjeljak, osim ako nam se ne potrefi vikend što možda isto ne bi bilo loše. Računam na bolju funkcionalnost MM![]()
Maslina sretno sutra na folikulometriji. Obavezno javi ishod. Nemoj se ništa brinuti, nije ti aih strašan. Daj Bože da ti uspije.
Hvala, hvalaEvo, opet sam se ulogirala jer mi ipak nije svejedno. I iako sam planirala nešto večeras i raditi, misli bježe prema SD i ishodu... Sigurno ste sve to prošle - znam da je postotak uspješnosti vrlo skroman, znam sve o postupku (mogu i na ispit
, ali opet... Javljam se sutra prvom prilikom (malo gužva na poslu, a zasad šutim ko riba).
maslina bez brige..prišla sam 2AIH-a na SD kod dr B.sve bude super...
sve si bliže svojoj bebici..
pozzz..
Hvala ti, kiaraValjda će sutra biti u bolnici. Ne znam kad je dežuran, ali valjda će i nakon dežurstva još ćirnuti "svoje" pacijentice. Stotine pitanja mi se roje po glavi, a zapravo se najviše bojim razočaranja iako sve već kao znam
Valja sada već poći na spavanac jer do jutra neću izdržati budna, a trebam i koliko-toliko prisebna doći na folikulometriju
![]()
Bila sam SD, u subotu u 18 moram dobiti injekciju, u ponedjeljak u 8.30 AIH. Dr. B. nema, bila je dr. Turudić (draga, mila, simpatična. Uglavnom, desni folikul 16 mm, lijevi mali (tako je i napisano). Recimo da je ozbiljno krenulo...
pomoć!!!
večeras primam štopericu,dajte mi recite,oni sastojci se moraju pomješati(prah i tekućina)??
idem na hitnu,al za svaki slučaj,ak me pitaju,da znam...
i ja imam dva komada,
bilo bi mi lakše da znam,nikad se ne zna,
pa ako ko zna,molim vas...
možda da pitaš na odbrojavanju, tamo ih piše više
Hvala!!! Mene štoperica čeka u subotu u 18 sati, a do tada budno pratim da se ampulama nešto ne dogodi...
Tajna, sretno u subotu![]()
Eva, krećemo u novi postupak odmah s ovom M, koja je došla danas ujutro! Ovo je valjda prvi put u zadnjih godinu dana da se zapravo veselim što je stigla M. Od nedjelje sam na klomifenima opet. Jupi! Nadam se da će biti uspješno.
Kitty oooo da, dobro znam kako je teško ovo isčekivanje. Evo i od mene malo ~~~~~~~~ da ćim prije prođu dani i da nam javiš ogromnu betu!
Maslina, bravo za folikul. Samo neka bude sretno ovoga puta pa da uspije!
Ružo samo polako i odmaraj i mazu bušicu da se mrvica čvrsto čvrsto primi za mamu!
Tikki opet ćemo biti u isto vrijeme u postupku. Ja vjerujem da ću dobiti sutra, tako da sam u ponedjeljak već gore. Samo, ja se nadam da neću morati više na inseminaciju. Želim ti od srca da ti bude uspješno.
Eva, razgovaraj s doktorom i zamoli ga da pokušate klomifenski ivf. Reci mu da si spremna i na polustimulirani uz recimo par gonala (ako možeš sama to platiti, nema smisla da ti se računa u postupak)
Ma ja i mislim da će on mene staviti u neki polustimulirani postupak. Samo što ne znam hoće li to biti baš klomifeni jer nisam baš bog zna kako reagirala na njih (svega jedan). Ako bude klomifenski, reći ću mu da mi ne računa u postupak. Ostalo što bude trebalo platit ću, šta ću drugo. Jedva čekam da dobijem.
Draga, sumnjam da će te odmah na stimulirani bez bar mjesec pauze ili supresijom prije, no tko zna. Baš me zanima što će ti reći!
Tajna30, sretno sutra
Kitty, kako se osjećaš?? uskoro će ponedjeljak...
joj meni se ponedjeljak čini godinama daleko, ja bi najrađe već danas napravila testić... inače nemam ama baš nikakvih simptoma osim što me grudi užasno bole već tjedan dana ali mislim da je to od utrića.
jel imaš ti ružo kakvih simptoma?
Razumijem te u vezi testa, samo ću reči da radim još jedan AIH vadila bi betu najmanje 2 dana poslije kako nam se kaže, jer je ovo totalna muka, barem u mojem slučaju (slučajevima). Rađe bih recimo 17 dpo imala betu 15 pa bih znala da je biokemijska, i to bi bilo to. ja nemam nikakve simptome, ali baš nikakve. mala bol u grudima, al to je zanemarivo. jedva čekam ponedjeljak da se riješim ovih muka.
željno isčekujem tvoju pozitivnu betu, kada ćeš znati rezultat??
Cure od sveg srca vam želim krasne velike bete! Ružo, tebe pratim od početka pa si mi nekako baš "moja".Znam da ti je ovo čekanje grozno, osobito nakon prvog iskustva biokemijske, ali nemoj gubiti nadu i pokušaj biti vesela i pozitivna. Svaki ciklus je druga priča i to što se jednom dogodila biokemijska je zapravo i dobar znak, kod nekih cura nikada nema pomaka s 0
sutra...naš prvi AIH,mislim da ovu noć neću oka sklopiti,više sam ravnodušna,nego li uzbuđena,
mislim si da znam što me čeka,vidjet ćemo...
znam da je mali postotak uspješnosti od prve,al slobodno se nadamo,zar ne?!
naravno!
puno sreće sutra. i ne brini, aih nije uopće strašan![]()
Tajna ne brini. Bit će gotovo dok trepneš i ništa nećeš ni osjetiti. Lijepo se ti odmori i sretno sutra. Hej pa ti si na vv, jel? Ja sutra isto idem gore. Možda se i vidimo.
Moram se javiti na VVkad mi dođe druga m. , u travnju. Ne znam kakvi će mi sad biti ciklusi i da li sad budem imala ovulaciju ili m.
Sretno sutra, sretno u ponedjeljak. I vama i meni![]()
Kako valjda, unatoč racionalizaciji, stalno naviru strahovi imam jedno pitanje (vjerojatno je mogće pronaći odgovor i na forumu, ali nisam tražila) - je li 9dc jedan folikul od 16 mm nakon klomifena pokazatelj da ipak slabo reagiram na terapiju ili ne?
Tajna30, kako je prošla inseminacija??
Maslina1973, evo ja sam uvijek imala samo jedan folikul, i uvijek manji kao tvoj u to vrijeme. ali vidiš ipak se oplodila stanica oba puta. naravno da bi bilo bolje da su dva folikula ili i više. ali jedan je dovoljan, to meni moj doktor uvijek govori.
Eva133, kako je prošlo danas???
Ružo, hvala ti na odgovoru. I ja tako mislim, nadam se, vidjet ćemoIpak, ne smijem biti nezahvalna - bolje išta, nego ništa. Tebi želim uredno duplanje. Mi so ko jedna mala zajednica u iščekivanju novih malih bića.
Eva133, i ja čekam tvoje javljanje.
Posljednje uređivanje od MASLINA1973 : 26.02.2011. at 11:58
ja nakon 2 kutije klomifena nisam uopće imala folikul, niti jedan, ni 8.dc, ni 11.dc ni 14.dc. uopće nisam odreagirala na njega. tak da mislim da je ovo tvoje ok.
tek na terapiju metforminom sam dobila folikul, samo jedan od 21 mm, i to tek 23.dc. ali ja imam PCOS tako da je to sasvim neka druga priča...
Evo i mene konačno. Moram doći opet u ponedjeljak jer mi je, naravno, zadebljan endometrij pa ne može ništa vidjeti. Za poluditi.
evo nama svima malo ~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak. a i svima za kome treba za druge dana.
hvala ružo na instrukcijama![]()
Ja sam u ponedjeljak gore na embrio transferu moje jedne mrvice, pa se nadam da ćemo se vidjeti i probrbljati. Eva, čudno mi je za to zadebljanje endometrija, meni je treći dan uvijek ok. Jesi ga pitala zašto je tako? S druge strane to je možda i dobar znak, nećeš morati brinuti za implantaciju hoće li biti dovoljno debeo endometrij.
A inače, ovo za nereagiranje na klomifene zbog pcosa, ja imam pcos i jako reagiram na klomifene, uvijek s više folikula i zato nikada nisam ni uspjela doći do inseminacije, tako da nije pravilo. Svaka od nas reagira drugačije na različite stimulacije...
ne, naravno da nije pravilo, ali oko 40% pcos je rezistentno na klomifen ili slabo reagira. ja sam to napisala čisto kao primjer loše reakcije na klomifen.
Zanimljivo, nisam uopće znala podatak da je pcos rezistentan na klomifen. Hajde, baš mi je drago što me taj dio pcos veselja nije dohvatio. Puno sreće s betom, kitty, imaš je isti dan kad i ja transfer!Nadam se da ću te vidjeti u čekaonici dok ćeš skakati od veselja...
nažalost ovaj put se nećemo vidjeti na vv jer ću betu vaditi kod sebe doma u bolnici.
a što se tiče skakanja od veselja - nadam se da nas sve to uskoro čeka! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za![]()
![]()
![]()
Pozdrav cure!
Evo,jučer obavili AIH,sve super prošlo!
Bila sam na ultrazvuku kod doktorice,i ona mi je radila inseminaciju,imam samo riječi hvale za nju.
Rekla je da,s obzirom da je mužev spermiogram ok,ne bi trebalo biti problema,te da bi nam ovo trebalo uspjeti!
Nadam se,jako!!
Sad čekamo 12.3.,i onda radim test,bit će duga ova dva tjedna!