Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Postotak aih je mali, ali je to postotak uspješnosti po aih-u. Ponavljanjem aih, postotak uspješnosti raste, kao u ostalom i u prirodnom truđenju (vidi tablicu) http://web.mef.hr/if/alati/racunala/...k_koncep_o.htm. Ivf koristi jaču stimulaciju koja može imati posljedice te stoga inzistiraju da se prvo odrafe ovi jednostavniji postupci...
    Ma to je taj sto posto, nama dlake na jeziku, što na umu to na drumu, neke cure imaju problema sa takvim načinom komunikacije, ali zato što se tiče područja, nema mu ravna + na usluzi je dan noć, od maila, tel, doći kod njega...
    Posljednje uređivanje od maca papucarica : 07.04.2011. at 21:52

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Postotak aih je mali, ali je to postotak uspješnosti po aih-u. Ponavljanjem aih, postotak uspješnosti raste, kao u ostalom i u prirodnom truđenju (vidi tablicu) http://web.mef.hr/if/alati/racunala/...k_koncep_o.htm. Ivf koristi jaču stimulaciju koja može imati posljedice te stoga inzistiraju da se prvo odrafe ovi jednostavniji postupci...
    Ma to je taj sto posto, nama dlake na jeziku, što na umu to na drumu, neke cure imaju problema sa takvim načinom komunikacije, ali zato što se tiče područja, nema mu ravna + na usluzi je dan noć, od maila, tel, doći kod njega...
    Heheh, da, to je on! Nisam znala ovo za uspješnost po postupku, baš ti hvala na informaciji. Ma, volim ja mog doktora na neki način, samo sam nekad ljuta na njega. Tu vrstu komunikacije o kojoj pišeš još nisam probala, još sam malo suzdržana. Joj, kako mi je bila smješna jedna situacija. Nakon 2. neuspjeha, otišli mm i ja kod njega na razgovor i on mi nije htio udovoljit želji za ivf i ja se rasplakala ko kišna godina, šta od razočarenja zbog neuspjeha, šta od razočaranja šta opet idem u isti postupak, šta od pustih hormona koji su me drmali, jer još nisam bila procurila. I to ga je, jadnog, skroz zbunilo. Onda smo 7 dana iza toga išli na HSG, ja se u međuvremenu ohladila, a on me gleda onako iz daleka, kao tata koji se posvađao sa kćeri, pa gleda je li sve ok. Baš mi je bio sladak tada.
    Posljednje uređivanje od martinstoss : 07.04.2011. at 22:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •