taca70, da, moj dr. u ST mi je savjetovao i dalje AIH, ali do kraja godine i da ako do tada ne zanesem da bi tek onda radio IVF. Ovaj dr. bi mi idući ciklus napravio ili ITI ili IVF, još nismo sigurni, jer hoće još vidjet RTG snimku od HSGa, a ja je zaboravila ponijet, pa ću mu poslati poštom sutra. Ako bi se odlučio ipak na ITI, onda je rekao da ako ne uspije da bi išli odmah na IVF. Ja bi pristala i na ITI, jer mi se ipak to čini sigurnijom metodom od IUI, ako ništa, a onda je barem malo različit taj postupak, pa će meni možda baš to odgovarat. On bi mi dao Femaru umjesto Klomifena, jer kaže da je ovulacija tada kvalitetnija, a da ne stanjuje endometrij kao Klomifen.
Već sam prije pisala, ali ću ponovit, da je stvar u pristupu liječnika, to je ono što će me nekome privuć ili odbit. Možda je stvar i u mentalitetu, ne znam, ali meni divlji, dalmatinski, nikako ne odgovara.
maca papučarica, dr. kaže da on radi ITI, jer valjda na taj način dođe bliže jajnim stanicama, pa je onda i veća šansa.
Svakako, jako mi se svidio pristup oba liječnika u Poliklinici IVF. Dok me dr. C. gledao na UZV sve mi je do u detalje objašnjavao, sve živo mi je ispregledao i više puta, razgovorljiv, susretljiv...eto, to meni odgovara, a i dr. Š. nije ništa lošiji šta se toga tiče i vidi se da savršeno zna o čemu govori, vrlo ozbiljno shvaća cijelu situaciju.
Ne znam šta bi vam više napisala, malo sam smantana od puta. Idem nanat!![]()

. A sve hoće objasnit i baš nam se ful posvetio, odmah je sve zapamtio o nama (a sigurno ima miljaardu pacijenata)...