ježić žao mi je što nije uspjelo. ja sam odradila dvije i također mislim da idem na IVF u rujnu.
vama ostalima želim također sreću
ježić žao mi je što nije uspjelo. ja sam odradila dvije i također mislim da idem na IVF u rujnu.
vama ostalima želim također sreću
barbarela neka ti ovaj postupak uspije!!!!!
ježić žao mi je, borimo se zajedno dalje!!!
moj postupak je prekinut, zbog prestanka rasta folikula, u 9 mj. idem natrag ali još neznam šta bude, al mislim da će me opet na AIH![]()
danas obavljen AIH
ali ovaj put sam dobila uz utrogestan još andol i normabel
sad čekaaanjeee
barbarellaa sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a za što uzimaš andol i normabel?
Andol - 2 pretrage na trombofiliju mi nisu okej tak da pretpostavljam radi toga, svaki dan jednu tabletu
Normabel - po potrebi, za smirenje i opuštanje mišića, valjda je doktor skužio da sam malo napeta jelte
kad popijem sve te lijekove sam čisti zen![]()
Evo ja sam danas bila na folikulometriji 12.dc dva folikula na lijevom jajniku, štoperica u utorak AIH u četvrtak....
Evo da i ja prijavim naš prvi nažalost neuspjeli AIH kod dr. L. Beta bila 0. Sad razmišljamo odmah na IVF s obzirom da Aih i nema baš neki veliki postotak trudnoća, mada ima cura koje su uspjele i s AIH-om ostat trudne.
Sretno svima
Hvala eva133, i ja tebi želim da ovaj put bude uspješno![]()
beta 15 dan nakon AIH-a 99,6....sad ponovno idem u čet radit....ufff
Čestitam![]()
Barbarella...
...da se podupla u četvrtak...
tko će dočekat sutraaa!
tražim neki znak povećanja bete, cijeli dan se pipkam po grudima![]()
eto beta mi je sad 215, sad niš ne kužim jel to dobro il?
u labu su mi rekli da je okej od 300 nadalje, zvala polikliniku ali su radili do 2-poslala im mail...
kaj sad?
pogledaj tablicu, sve se lijepo vidi po danima:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=148&Show=507
hvala vam!
koji sam ja baksuz - nalaz bete stigao na mail u 14.05, zovem odmah polikliniku a oni radili do 14.00, sutra neradni dan i sad čekat pon...kad ide onda ide!
Barbarellaa, čestitam ti od srca! beta je sasvim ok! sretno ti bilo dalje!
ValaMalaNadam se da je sve ok s tobom i maleckim!
zvala sam, ali ga nema...sestra mi je rekla da nastavim sa utrogestanom i andolom, sutra nazovem i da ću vjerojatno opet vadit krv...
baš mi je krivo, pogotovo jer mi se 1. put fino poduplala i ponadala sam se
Ajoj, što reći, moraš sada gurati dalje i vidjeti kako će se stvari razvijati. To je 4 dana, nije ok povećanje, no nastavi s utrićima, tko zna, možda još bude ok
jutros me probudila užasna bol dolje, danas idem na pregled - sumnjaju na vanmateričnu...
Hvala Bogu, nije vanmaterična!
Bila sam na pregledu i vidi se vrećica u maternici i samo ona ali nažalost beta pada tako da ništa ni ovaj put.
Za vikend bi trebalo otići sa krvarenjem.
ajoj barbarellaa baš mi je žao, drži se draga
Barbarellaa![]()
Barbarella jako mi je žao.
Ne znaš šta je gore, da je bila negativna beta ili ovo...
Strašno. Drži se draga.
Evo da i tu javim da je moj test negativan i da krećemo dalje u 9. mj.....
Evo nakon puno puno citanja i proucavanja i ja da se javim....oko 25.08. nosim sve nalaze kod dr. Vlasica , tako i otprilike mi menzes treba doci i startam sa prvom inseminacijom. Uf...toliko cekanja i napokon sam docekala. Jedino sto me muci to sto mi je doktor rekao da ne trebam raditi prohodnost jajovoda jer kao zdrava sam pa sta cemo to bezveze raditi....sto mislite, da ga ipak pitam da to napravimo? Da mi nebi rekao sta pametujem ja sad, kao da on nezna svoj posao...
prskalica, čudi me da te dr šalje na inseminaciju bez hsg-a s obzirom da je on potvrda da su jajovodi prohodni a ako nisu inseminacija uopće nema smisla. mislim da bi to svakako trebala obaviti.
prskalica, apsolutno napraviti HSG. Nije ugodna pretraga, ali to moraš napraviti zbog sebe. Nedaj bože da završiš s vanmateričnom zbog tog propusta ili da gubiš vrijeme ukoliko su jajovodi potpuno nepropusni. Ne shvaćam kako je dr. zaključio da su ti jajovodi ok, mislim nadam se da jesu, ali on to ne može procijeniti bez HSG pregleda.