Stranica 47 od 65 PrviPrvi ... 37454647484957 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,301 do 2,350 od 3229

Tema: inseminacija

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

dagnja, znam da ce sutra biti dobar dan! Zelim ti veliku betu!!! Jesi radila jos koji test?

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ovcice, bit ce to sve ok i drago mi je da se nadas upsjehu, tako treba!! javi kako je proslo

dagnjice, zelim ti lucky friday sa veeeeeelikom betom!!!

ja se opet vratila u krevet, jer sam ali nadam se da to nece negativno utjecati na ishod AIH-a, zapravo - imam cak jednu uvrnutu teoriju - ocito mi je pao imunitet.....a ako je nas problem imunolski, onda je i on sad srusen

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj crna ovca prvotno napisa Vidi poruku
    dagnja, znam da ce sutra biti dobar dan! Zelim ti veliku betu!!! Jesi radila jos koji test?
    I ja sam uvjerena da će sve dobro proći. Javi nam kako je bilo. Ja sam danas napravila treći test i definitivno se podebljala crta. Osvjestila sam i simptome, ali o tome ću za koji dan otipkati koju na ranim simptomima trudnoće. Javim što bude s betom.

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala BillieJean, jako sam uzbuđena mada si ne želim to priznati i nadam se da će biti ok. Nisam baš spavala zadnje dvije noći, sumnjam da će mi ova biti išta bolja.

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    ja se opet vratila u krevet, jer sam ali nadam se da to nece negativno utjecati na ishod AIH-a, zapravo - imam cak jednu uvrnutu teoriju - ocito mi je pao imunitet.....a ako je nas problem imunolski, onda je i on sad srusen
    Pazi se i ozdravi brzo! A možda je i pad imuniteta indikator nekih većih promjena kroz koje tvoje tijelo prolazi?!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dagnja, riječi ti se pozlatile al mislim da nije to, jer me pocela lovit prehlada vec i prije samog postupka.....

javi za betu, mislim na tebe

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Drage cure, evo stigli su moji nalazi bete. Kažu u mojoj klinici da prema njima još uvijek sam ispod standardnih vrijednosti pa će ponoviti test u ponedjeljak, a mene malo hvata panika. Dakle, 13.poslije O beta mi iznosti 60,89. Dakle nije nešto visoka, ali koliko vidim po prosječnim vrijednostima iz tablica je ok mada oni tvrde da baš i nije. Brinem se što će biti iako znam da ništa nije u mojoj moći i da će ići onim putem kojim je predodređeno. Što vi mislite?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Beta je odlična za 13. dan nakon ovulacije. Možda su u klinici mislili da ti je 13dnt, ali ni onda nije loša beta. Za betu je samo važno da se dobro dupla. Računaj da ti u ponedjeljak treba biti minimalno 150!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja bi ti čestitala, al sam zbunjena - što sad to znači, da je prerano još za veselje?? jer sve što ja znam o beti je isto iz tablica koje se mogu naći na netu i tamo stoji da prosječna vrijednost 14. dpo iznosi 48....prema tome, ja bih zakljucila da je ovo jedna vrlo dobra beta u svakom slučaju, mislim da je bolje nego da je 0.

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

I ja sam se bacila na proučavanje tablica i kao i ti zaključila da bi moja beta trebala biti ok, ali me je laborantica malo isprestrašila mada nisam sigurna je li ona bila svjesna toga da smo nalaz radili 13.dan nakon inseminacije. Ne znam, ali ne mogu se ne brinuti.

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ne daj se pokolebati, i dalje budi pozitivna.....znam da si zabrinuta, ali probaj si naci neku zanimaciju preko vikenda pa da ponedjeljak sto prije dodje i da vidis da se beta sigurno povecala

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

BJ, nadam se da će biti sve ok u ponedjeljak. Probat ću se nekako opustiti, odmoriti preko vikenda i vidjeti što nam nosi novi tjedan. Znam da neće biti lako nemisliti na sve, ali ionako ne mogu ništa promijeniti svojim razmišljanjima. Nadam se da će mi vrijeme brzo proći i da će biti sve ok. Kako se ti osjećaš? Druge cure? Ima kakvih novosti? Ovco kako je prošlo danas?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dagnja s obzirom da je riječ o inseminaciji ja još ne bi gubila nadu. Bitno da se ona pravilno dupla. Stoga ti šaljem puno puno ~~~~~~~~~

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

UPDATE!

Evo cure AIH je obavljen. Sve je proslo ok. Dr. L je zadovoljan i stalno je ponavljao kako ja super reagiram na Klomifen.

Prvo je napravio UZV i rekao da je jedan folikul(zamislite onaj manji u lijevom jajniku?!?) taman puknuo, a ovaj u desnom samo sto nije. Debljina endometrija je odlicna! (nije rekao debljinu) Preporucio je hopsanje jos jednom danas i sutra. Sam postupak je bio bezbolan. Osjetila sam samo pritisak kada je ubrizgao spermije. Ostala sam lezati jos pola sata uzdignute zdjelice i to je to. Prepisao mi je od nedjelje utrogestan 3x1. Betu vaditi na Badnjak?!? Ne znam kako cu to izvesti, ali valjda se to moze.

Prvo sto mi je rekao nakon postupka je da je uspjesnost AIH vrlo mala i da ne stavljamo sve nade na to. Ne moram mirovati i mogu sve normalno raditi kao i prije.

To zadovoljstvo nas je kostalo: Klomifen 30 kn, FM 500 kn, Ovitrelle inekcija 300 kn, postupak inseminacije 2000 kn(IVF CENTAR) i put u ZG i natrag 400 kn. Konacan pozitivan rezultat NEPROCJENJIVO!

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj dagnja prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure, evo stigli su moji nalazi bete. Kažu u mojoj klinici da prema njima još uvijek sam ispod standardnih vrijednosti pa će ponoviti test u ponedjeljak, a mene malo hvata panika. Dakle, 13.poslije O beta mi iznosti 60,89. Dakle nije nešto visoka, ali koliko vidim po prosječnim vrijednostima iz tablica je ok mada oni tvrde da baš i nije. Brinem se što će biti iako znam da ništa nije u mojoj moći i da će ići onim putem kojim je predodređeno. Što vi mislite?
    dagnjice, ja cu ti cestitati. Mislim da je ta beta ok. Drzim fige za ponedjeljak!!

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Konacan pozitivan rezultat NEPROCJENJIVO!
    Upravo tako, nema te cijene kojom ne bi platile ono čemu se sve nadamo. Sretno ovco i neka te za Badnjak dočeka najljepši dar!

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dagnjice, ja cu ti cestitati. Mislim da je ta beta ok. Drzim fige za ponedjeljak!!
    Hvala, nakon višesatnog piljenja u beta tablice, razgovore s osobama od "povjerenja" i malo tipkanja ovdje, smirila sam se. Nadam se poduplanoj beti u ponedjeljak da odbacimo svake sumnje.

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala fisice na potpori. I ja mislim da se ona zabunila jer inače cure koje su ovdje u postupku AIH ne vade bete, tj. vade bete samo onima iz IVF-a, ali ja sam tražila jer me je zanimalo. Zato je nešto spomenula da je prema njima beta manja od 100 u IVF-u u "sivoj zoni", tj. nije još sigurno da je to to, ali mene tješi da je tek 13-i dan i da bi po nekim prosječnim vrijednostima bila ok. NO, neka se podupla u ponedjeljak pa će mi srce biti na mjestu.

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

...ma sve to zavisi kad je bila implantacija i kad se beta počela lučit u organizam...

...prvi put kad sam imala spontani pozitivan test sam imala na 12 dc...a na 15 dc ß je bila 134 ,nije se uduplala...17 dc bila je 150 i onda 21 dc 473 -7 tt prokrvarila...

...sad drugi put pozitivan test imala na 9 dpo...i na 16 dpo beta bila 407 a na 18 dpo 724...

...sad sam 13+5 tt i rastemo...

stoga..ima nade za betu...
    Posljednje uređivanje od tina2701 : 09.12.2011. at 19:08

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dagnja, i ja cu ti cestitati, jer koliko sam uspjela shvatiti, u IVF-u beta bude veca pa su ti zato rekli da kao nisu prezadovoljni? super da su te cure malo utjesile (ja eto, nemam iskustva pa nisam mogla), sad ces mirnije provesti vikend dobro je to znati, kad cu i sama ic vaditi, jer bi isto bila zbunjena....

crna ovca, super da nije bolilo i da je sve ok proslo, zelim ti mirno cekanje bete i najljepsi poklon za bozic

magnolija13 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Kada bi barem vrijeme brže prolazilo...još 11 dana do bete..uh....
    koliko god svi govorili da je kod inseminacije postotak uspješnosti mali, ja se stvarno nadam..jako jako.....

pritisak mi je svugdje..leža, trbuh..pomalo sve bolucka...utrogestan 3x2 i čak mi se ni ne spava....

samo da uspije....

magnolija13 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Drage cure, imam jedno pitanje...Da li je normalno da me rasturaju križa da ne mogu sjediti? Na poslu sam i sve si mislim da li mi je to pametno....pritisak sa prednje strane je pretpostavljam normalna pojava od Utrogestana...

Hvala.

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

I ja imam pritisak naprijed. I zadnjih par dana sam, da izvinete, napuhana i imam vjetrove, malo sam gassy! A nisam jela grah! Hehe ledja me ne bole.

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Dagnjice, kakva je danas beta?

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Drage sve, današnja beta je 320! Postala sam to danas na brzinu i još u šoku samo na odbrojavanje. Tako da sada i ja mogu reći da sam trudnica i želim vam svima što prije da to postanete. Nadam se s vama i iščekujem velike bete. Napisat ću na ranim znakovima trudnoće što je meni od toga svega bilo.

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

I željela sam vam reći da ne gubite nade. Znam da vam nekada doktori govore da ne očekujete previše, a tu su i statistike, ali mi se trudimo pobiti ih. Ako nam uzmu nade nemamo se za što boriti. Meni tijekom svih mojih postupaka ni jedan doktor ni babica nije rekao da su šanse male, uvijek su pozitivni i to mi je divno. Jer i ja sam u svoj svojoj optimističnosti padala u depresije pa da su me još i oni vraćali u realnost ne znam kako bih se odnosila prema svemu. Ovdje su i postupci nešto drugačiji. Ja sam u zadnjem bila minimalno stimulirana, a na kraju sam imala samo jedan fuliku koji je bio više nego vrijedan. Mi ne dobivamo utrogestan nakon postupka tako da bi neki možda rekli da su nam šanse još manje, ali eto događaju se trudnoće. I zato nemojte se predati, vjerujte da će se i vama to ostvariti. U napadu euforije, sve vas ljubim i pozdravljam!

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja sam u svakom postupku imala pritisak u trbuhu i bol u leđima, može biti i od štoperice jer ja nikada nisam primala utrogestan, ali može biti i od T.

magnolija13 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Dagnja@ čestitam ti...hvala ti na optimizmu jer je to jedino što nam preostaje...

crna ovca@ ne znam od čega je, ali si sve mislim da bi trebala uzet bolovanje, jer ne prestaje boljeti..uh....

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Dagnjice, wow, kako je skočila beta, odlično, baš sam sretna radi tebe i čestitam ti i želim da sve dalje ide školski i bez komplikacija

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Drage sve, današnja beta je 320! Postala sam to danas na brzinu i još u šoku samo na odbrojavanje. Tako da sada i ja mogu reći da sam trudnica i želim vam svima što prije da to postanete. Nadam se s vama i iščekujem velike bete. Napisat ću na ranim znakovima trudnoće što je meni od toga svega bilo.
    dagnjice, cestitam!!!! Vhou! Dosao je i tvoj trenutak!! Reci, jesi li osijetila kakve prve simptome?

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala vam cure, super ste!!! Nakon što je prvo moja najprijateljica ostala trudna iz drugog AIH i onda ja iz trećeg u svega mjesec dana ne preostaje ništa drugo nego biti pozitivan. Ja vjerujem u sve ovo i u vas i u to da ćete uskoro dočekati svoje pluseve, bete i sve što ide s time.
    Ovco, imam brdo simptoma, najveći dio sam napisala već na prvim znacima trudnoće. Prve simptome sam osjetila negdje 8., 9. dan nakon inseminacije. Prvi simptom su bile cicke, pa mi je pao imunitet (dobila drugi herpes u mjesec dana) pa prištevi (inače imam divnu kožu) i tako malo po malo se skupilo toga. Od 12-og dana imam i mučnine i napuhana sam. I da, stezalo me u trbuhu, štrecalo, probadalo luđački na trenutke, pritiskalo i tako sve po malo...

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Mene danas rosta jako u lijevom jajniku ili barem u tom dijelu trbuha. Mislim da je prava borba tamo dolje!

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Niste me valjda sad napustile?

Moram prijaviti da sam umorna stalno, jede mi se meso, sto je za mene vrlo neuobičajeno?!? U stomaku imam pritisak kao kad trebam dobiti M, mozda malo slabije i ono roštanje u lijevom jajniku ne prestaje. Danas je 6 dnAIH i nije moguce da su to simptomi?!? Ja si to umišljam zar ne?

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kod mene nema ništa novo, nikakvih posebnih simptoma, samo iscekivanje......ponedjeljka......

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Kod mene svi simptomi za m. Cicke k'o baloni, i pomalo bolucka u dolnjem dijelu trbuha. Znam da to ne mora ništa značiti, al' ja se baš ne nadam nekom plusiću. Na prvoj AIH, od dana AIH-a bila sam konstantno napuhana i osjećala dolje neku napetost, u ovoj turi bez toga.

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure, držim palčeve da su svi simptomi naznaka T. Ja sam nakon prva dva postupka bila napuhana od prvog dana skoro i mislim da je to bilo zbog štoperice. Ovaj put sam se napuhala tek nakon 12-og dana, nakon što je test već pokazao plusić. Ovco na kojoj strani su ti bili folikuli? Jer ja sam imala folikul s lijeve strane ovaj put. Inače me uvijek štreca više u desnom jajniku, ali ovaj put je bol krenula s lijeve strane i onda se širila prema sredini.

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Phiphy, koji ti je dan nakon AIH? Može lako biti naznaka nečega.

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

dagnja, imala sam folikul i u lijevom i u desnom jajniku. Jedino sto je na dan inseminacije lijevi taman bio puknuo. Ne znam je li to znakovito i bitno. Da, napuhana sam kao kad trebam dobiti M.

A ti? Jesi li vadila betu jos koji put? Što je slijedece?

Curke, koja nam je sada prva na redu za vadjenje bete?

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ne znam, ja vadim u pon...

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pa ne znam Ovco je li znakoviti kod tebe. Meni je u svakom slučaju činilo razliku jer je prije bol kretala nekako od sredine, iz trbuha. Ovaj put sam prvu jaku bol osjetila s lijeve strane, a znala sam da mi je fulikul bio na njoj. Kao što sam napisala na znakovima trudnoće, mada bol jako podsjeća na M ipak bih rekla da je potpuno drugačija, nekako oštrija i nije mi bila stalna kao kod M, dolazilo bi u valovima i trajalo određeno vrijeme i onda opet. Ja ne moram ponavljati betu više, sada čekamo 4.1. za prvi uzv da vidimo srčeko.

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ne znam jesam li spomenula, ali meni nikada nisu radili uzv na dan inseminacije, jednostavno ne gladaju jesu li folikuli puknuli ili ne. Ovaj put sam prvi put krvarila nakon ineminacije pa mi je rečeno da je to u vezi s ovulacijom. Nikada prije nisam imala spotting. A nekako sam bila uvjerena da sam to jutro prvi put u životu osjetila kratku bol u lijevom jajniku i pomislila kako je to sigurno O.

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Phiphy, koji ti je dan nakon AIH? Može lako biti naznaka nečega.
    Ako dan AIH-a računam kao prvi, onda 12-ti . Ma nisu mi simptomi ništa drugačiji nego inače pred m. tako da se ne nadam previše.

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ovaj put sam prvi put krvarila nakon ineminacije pa mi je rečeno da je to u vezi s ovulacijom.
    Nije li krvarenje nakon inseminacije vezano uz to da se malo ozlijedi vrat maternice kad ti guraju ili vade cjevčicu? Meni su tako rekli. Da ima veze s ovulacijom, ne bismo li onda svaki mjesec malo krvarile na sredini ciklusa?

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

slažem se s phiphy ovo za spotting

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ma ja si ne želim razbijat glavu sa simptomima i simptomićima, pogotovo jer su vrlo slični oni za pms, ranu trudnoću i oni od utrića......pa ga ti znaj

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

BillieJean, drzim palceve za ponedjeljak da bude veeeeelika beta!!! Slobodno napisi svoje umisljene sumptome i ja ih imam na pretek!!

Phiphy, pa ti sutra vadis betu, ako ti je danas 13 dnAIH?

dagnja, ja nisam imala spotting nakon AIH, ali i meni su rekli da je moguce imati spotting od O. Jel tvoj spotting bio dan nakon inseminacije ili? Ako je kasnije, moguce je da je bio i implantacijski spotting.

magnolija13 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Drage cure, da li znate koga da pitam da li su ovi bolovi u donjem cijelu kičme normalni (možda imate neki mail od nekog gin.)..mene baš rastura..betu moram vaditi 21.12. danas osjećam lagano bolove kao od M. ali u valovima...
    možda bi trebala otić na bolovanje...sva sam već preplašena...

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Moguće je imati spotting nakon ovulacije, neke ga žene imaju. Ja nisam do sada. Imala sam krvi u rodnici prije nego me je inseminirala i zato je rekla da je povezano s O. Ja sam poslije postupka stavila uložak i bilo je malo smeđih kapljica, ništa posebno. Nije bilo implantacijsko krvarenje jer nakon tog dan nisam primjetila tragove krvi.

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Magnolija, mene su leđa svaki put rasturala. Moguće je da je znak T, ne znam. Evo ja sada nakon 2 sata sjedenja umirem od bolova.

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Phiphy, pa ti sutra vadis betu, ako ti je danas 13 dnAIH?
    U Rijeci se za AIH beta vadi tek sedam dana nakon očekivane menstraucije, naravno, ako m. ne dođe .
    Posljednje uređivanje od phiphy : 15.12.2011. at 10:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •