Na poslu sam sada. Strašno sam umorna i ne mogu više sjediti pa se nadam da ću uskoro doma. Drži se, a ja se nadam da će velika beta rasvijetliti misteriju tvojih bolova.![]()
Dagnja bravo za betu....Jucer sam bila na prvoj inseminaciji i sve proslo bezbolno. Sta se tice krvarenja za vrijeme ovulacije ja svaki mjesec krvarim pa tako sam i jucer ali sam i nakon inseminacije imala par kapljica nadam se da je to normalno .... dali su mi utrice 3x2 od danas pa do stvari,jel to praksa u svim klinikama ili? Nekako mi se cini to puno tableta al sve da se uvati mrvica
Cure moje drzim nam svima fige i nadam se da cemo popravit malo ovu statistiku uspjesnosti AIH-a![]()
ovco ja sam na firulama u splitu,a ti? Kod nas nije obicaj da se vadi beta nakon aih-a nego 14-ti dan test.
Drage Dagnjica i Crna oFćice, hvala što ste me utješile, jer sam se stvarno prepala....
još malo do 21.12. nadam se da će živčeki izdržati i da do tada neće doći M., jer mi je pravi termin M. 19.12.
Danas mi je nekoliko ljudi reklo da izgledam nekako drugačije, da mi se oči cakle i da sam ja sigurno trudna! Ha ha ha ha ha ha kako su samo divne te babske priče!!!! U krajnjem slučaju okružena sam pozitivnim vibrama i sad se već jako, jako nadam.
Drage cure, gdje ste vadile betu i za koliko je gotov nalaz?
BillieJean, čekamo vijesti?!?!?
Magnolijice, još dva dana... Ima li kakvih naznaka?
Hvala C.O.
strah me je da li ću do srijede izdržati i ne dobiti M. zato što me malo danas dolje bolucka...(uz leđa naravno)...
uh..ovo je stresno....![]()
Ja sam jutros vadila krv (privatno), sad su već gotovi nalazi, al ćemo ih pokupiti nakon posla...jer želim da mm bude sa mnom kad saznam rezultat....javim vam kasnije.....ne znam, nekako nemam dobar predosjecaj....
Ništa....beta 1,2a dobila još i potvrdu - mengu
sutra zovem u bolnicu da vidim šta dalje....
hvala vamcure koje čekate betu, nemojte da vas ovo obeshrabri......ostanite pozitivne, a neka takva bude i beta!!
![]()
zapravo, sad kad malo bolje pogledam nalaz.....beta nije čak ni 1,2.....nego piše <1,2.....zakaj jednostavno ne napišu 0?!
BillieJean, žao mi je. Ne daj se i kreni čim prije dalje.
Vjeruj mi, novi postupak najbolje liječi razočaranje!
Ovo za betu < 1,2 ti ovisi od mjernog aparata, tamo gdje ja vadim mi napišu < 0,090.
Khm, jako blizu apsolutnoj nuli. Možda je 1,2 ipak malo optimističniji rezultat.![]()
C.O. nisam vidjela tvoje pitanje, pa eto sad odgovaram
Simptomi, hm..imam ih sve...al ja to kažem da je od Utrogestana...bole me križa, spava mi se, stalno mi je zima, bole me "X", boli me kao da ću dobiti od jučer, danas sam se probudila sa glavoboljom...
ako danas M ne dođe sutra nakon 12 ću sve znati...uh..igra živaca....
Billie Jean
magnolija13 za sutrasnju veliku betu![]()
ništa..sad sam u iščekivanju M..kad ste vi dobile nakon neuspjele inseminacije?..
sutra do Petrove vidjet što dalje, obzirom da sam za 1mj. zapisana za IVF....
nisam, nisam htjela, da se ne poveselim/rastužim prije vremena...
držim ti palčeve da tvoja beta popravi prosjek ovdje
sutra idem do petrove pa ću znati više...
a joj, magnolija, baš mi je žao i znam kako se osjećaš.....
ali idemo u nove pobjede!
Magnolija, baš mi je žao.Cure nemojte se obeshrabriti, negdje i vas čeka vaša beba, samo je pitanje vremena. Mislim na vas i držim palčeve za nove postupke. Kada krećete, tj. kakav je plan?
Ja sam danas bila u Petrovoj...09.01.idem po inekcije i sa idućom M (kraj 01.mj.) idem na IVF...već su me prije naručili, a na inseminaciju sam išla na prijedlog doktora jer "i tako imam vremena do 01. mj. pa da pokušamo i to"...
ja sam baš tužna, baš me pogodilo...moram sabrat misli....
Magnolija13, odtuguj pa hrabro kreni dalje!
Nama nije uspio 2. AIH i, šta je, tu je. Guramo dalje jer nam ništa drugo ne preostaje.
Koja je vaša dijagnoza? (pitam jer vidim da ste inseminacijom samo punili rupu u rasporedu)...
Meni su rekli da se javim iza 09.01., jer su do tad valjda na godišnjem.....ali pretpostavljam da će me tad samo za konzultacije naručiti pa da vidimo što dalje......ili bolje rečeno - kad.....jer bit će opet AIH, samo pitanje dal prirodni ili stimulirani ciklus........nadam se da ćemo ulovit ciklus u 01. mjesecu......a pitala bi ih da me stave na listu za lijekove za IVF pa dok ih čekamo, možemo pokuštavati s AIH-ima.....
Dagnja, kako se ti osjećaš, jesi bila na UZV??![]()
Posljednje uređivanje od BillieJean : 22.12.2011. at 09:28
Ja sam dobro. Smirile su mi se mučnine pa mogu opet jesti. Cicke su mi dalje ogromne i bolne i umorna sam za poluditi: spavam 3 puta preko dana i barem 8-9 h po noći. Imam prvi UZV 4.1. tako da željno iščekujem iduća dva tjedna da prođu.
Sigurno ti kasni od Utrića, ka bi M dobila tek nakon 5 dana od zadnje tbl.
Joj curke moje ja ne znam sto da mislim. Jucer me jako glava bolila, isto kao u PMS- u dan prije nego trebam dobiti M. Danas me bolio i stomak i ledja. Imala sam osijecaj kao da cu dobiti svaki tren. Dosla sam ranije s posla i legla, jer mi se vrtilo u glavi. Sad sam mjerila temperaturu jer mi je uzasno hladno i temp je 37,1. Ludim od iscekivsnja ali obecala sam MM da necu raditi test.
Držimo fige ovčice)) to bi moglo biti to...
ja nikak da dobim M..boli me glava već treći dan...aaaa....
ovco, ti sutra vadiš? sreeeeetnoi javi nam, naravno...
Posljednje uređivanje od BillieJean : 23.12.2011. at 07:53
OFčice neeee..nemoj tako....sutra izvadi betu i to je to...ne treba raditi test prije bete...
ja još nisam dobilaaa..a o tome mi ovisi IVF...zašto ne dolaziiiii????
Pa jos se hvatam za zadnju slamku da je nekima test bio negativan, a beta pozitivna. Naravno da cu vam javiti sutrasnje rezultate.![]()
a šteta ovčice....baš sam mislila da će ti uspjeti...![]()
Ovčice, baš mi je žao. Curke nema predaje, na neki način jednom moramo sve doći do cilja. Ja vam želim sretan Božić i da vam se do idućeg ispune snovi koje sanjate.
Ovco, zašto kažeš da nećeš više gubiti vrijeme na AIH, što dalje?